FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=954)

Posted by alienzero on 21-08-2001 21:31:

Question Lara zakonnica?

otoz wrocilem wlasnie od babki... no i ona z dziadkiem troche starzy... jak to dziadkowie... no i kupili ''Niedziele''.. no wiece... pismo katolickie... ogolnie bzdury ale natknalem sie na recenzje filmu Lara Croft:Tomb Rider... no tego z Angelina... myslalem ze oni go objada ze jest do dupy tylko strzelaja i ogolnie chala... a oni nie dosc ze nic takiego to jeszcze pochwalili ze ona jest dobra bo ratuje swiat i wytrzymuje probe ducha bo nie uzywa machiny czasu, chociaz moglaby wskrzesic ojca i ogolnie film pokazuje ze czasem nie mozna manipulowac... no i do tego ratuje ten caly swiat kobieta ktora pomimo swojej agresywnosci ma wdziek... mi w kazdym razie kopara lekko opadla...

odwilz w Kosciele? moze jakis mlody recenzent? kleryk?
a moze Lara bedzie pierwsza cyber-zakonnica?

BTW:calkiem niezly jest OST Tomb Rider... pierwszy kawalek ''Elevation'' robione jest przy wspolpracy z U2 i jest genialny... tylko nazwa debilna... znaczy m.in. elewacja

a Angelina roxxx... tylko dialogi sa do kitu...

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Posted by Yazoo on 21-08-2001 21:47:

coz na filmie nie bylem ale slyszalem ze kompletna chala (nie mam zamiaru go zobaczyc takze po obejzeniu trailera). ale co do recenzji w niedzieli...no no - niezle

Posted by on 21-08-2001 23:15:

nie widzialem TR, ale podobno kicz... U2 rox... ich teledysk jest zajeb1sty =>

Posted by Xkill on 21-08-2001 23:35:

Thumbs up

Angelina troche nie pasuje. Rhona byla lepsza. Ale jej juz chyba nie ma.

Posted by Ex00 on 22-08-2001 02:13:

Co do filmu...

Nalezy sie nastawic na film akcji/przygodowy a nie jakies fabularne -=mega=- dzielo.

Posted by Lucas on 22-08-2001 10:21:

Re: Co do filmu...

Ja go najwyzej na divixie obejze....

Posted by OGO on 22-08-2001 10:26:

Film raczej s�aby jest. Taki jaki� "niedorobiony" i zbyt bajeczny, wida� �e do m�odszej publiczno�ci skierowany efekciarstwo, fabu�a aby by�a. Ocena 4/10 bo og�lnie lubi� Lar� Croft =]

Posted by on 22-08-2001 11:22:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]OGO
...og�lnie lubi� Lar� Croft =]

za atrybuty to mozna nawet 5 dac =]... trailery mi sie jakies wydawaly efekciarskie... ale kurde zawsze tak jest... ksiazka potem filmy = kicz (wmiejszym, albo wiekszym stopiu, ale milczenie owieczek rox ! =]) to teraz gra potem film = kicz? oby to jest odsobiony przyglad i zaby jak zrobia Duke The Film nie otrzymamy Lary Croft w spodniach =]

Posted by Onion on 22-08-2001 12:28:

Cool

W roli Lary najlepsza byla Nel McAndrew(chociaz Rhona Mitra tez byla niczego sobie) A co do tej recenzji w niedzieli to moze z tej gazetki chca zrobic nowy magazyn o grach? Ale tak powaznie to mysle, ze nikt juz nie chce czytac tego pisemka i lapia sie ostatniej deski ratunku zeby zdobyc czytelnikoow

Posted by giBBeR on 22-08-2001 12:29:

Wink

W sumie to niemam ochoty go oglada�, niewiem czemu. Hmm, U2 fajne, ale wol� NIN'a. Utw�r Deep jest fajny, a teledysk jeszcze lepszy.

Posted by MaslaV on 04-09-2001 14:51:

Mi si� zajebi�cie podoba� trailer TR z muz� Prodigy, a ca�y film nie ukrywam niezbyt mi si� podoba�....

Posted by S4i1or on 05-09-2001 20:51:

Czyli moje skromne zdanie na temat TR movie si� sprawdza... Ja, mimo �e nie widzia�em filmu, uwa�am go za cha��... Wie�� Wam i brytyjskim recenzentom, tak�e na film nie id� do kina. Chyba, �e jaki� dobroduszny qmpel przyniesie mi na twardzielu

Posted by [FPP]Shooler on 05-09-2001 21:33:

Talking

A ja wlasnie obgladnalem TR z twardziela i stwierdzam ze w filmie all jest good.

Jest tylko jedno ale............scenariusz jest *****owy

Posted by CE3RDE on 06-09-2001 13:46:

Re: Lara zakonnica?

quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0
otoz wrocilem wlasnie od babki... no i ona z dziadkiem troche starzy... jak to dziadkowie... no i kupili ''Niedziele''.. no wiece... pismo katolickie... ogolnie bzdury ale natknalem sie na recenzje filmu Lara Croft:Tomb Rider... no tego z Angelina... myslalem ze oni go objada ze jest do dupy tylko strzelaja i ogolnie chala... a oni nie dosc ze nic takiego to jeszcze pochwalili ze ona jest dobra bo ratuje swiat i wytrzymuje probe ducha bo nie uzywa machiny czasu, chociaz moglaby wskrzesic ojca i ogolnie film pokazuje ze czasem nie mozna manipulowac... no i do tego ratuje ten caly swiat kobieta ktora pomimo swojej agresywnosci ma wdziek... mi w kazdym razie kopara lekko opadla...

a Angelina roxxx... tylko dialogi sa do kitu...

eee...a moze kosciol sponsorowal ten film?

swoja droga musze obejrzec go...

"Jak tu �y� w mie�cie, kt�re jest z tego znane, �e wszystko, co si� dzieje z g�ry jest ukartowane Tam, gdzie dominuj� poszlaki, a nie fakty i �eby co� osi�gn�� ***** musisz mie� kontakty. Prawdziwe �ycie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak by�o, b�dzie, musi by�- umiesz z tym �y�?" WWO

Posted by Onion on 06-09-2001 16:38:

Cool

G.... mnie obchodzi kto ten film sponsorowal!!!! Uwazam ze scenariusz mooglby byc bardziej ambitny!!!!!!!!! Indiana Jones byl 100 razy lepszy!!!!!

Posted by [FPP]Shooler on 06-09-2001 17:12:

Wink

Onion - to mowisz ze bardziej ci sie podobal Indiana od Lary ???

Posted by on 06-09-2001 19:21:

quote:
Napisane oryginalnie przez Shooler
Onion - to mowisz ze bardziej ci sie podobal Indiana od Lary ???

bywa... tacy ludzie tyz maja prawo do zycia =]

Posted by KACOREK on 13-09-2001 13:55:

Red face

Ja nie by�em na filmie ale za to kumpel mi powiedzia� �e jak by� na nim to po prostu zasn��:sleepy:

Posted by KACOREK on 13-09-2001 13:58:

Unhappy

sorry ale jestem tu nowy i nie wiem jak si� robi u�mieszki.........czy kto� mog�by mi to obja�ni�???????

Posted by OGO on 13-09-2001 14:08:

quote:
Napisane oryginalnie przez KACOREK
sorry ale jestem tu nowy i nie wiem jak si� robi u�mieszki.........czy kto� mog�by mi to obja�ni�???????

http://board.fpp.pl/misc.php?s=&action=showsmilies <-tutaj masz dok�adnie opisane.

Takie pytania zadawaj na prv, do moderatora jakiego� z ch�ci� Ci on odpowie, a nie na boardzie w jaki� topicach, po pierwsze �miecisz po drugie mo�e to by� niezauwa�one. I jeszcze mo�e si� Tobie za to si�gn��.

Posted by S4i1or on 13-09-2001 14:08:

Poczytaj tu

Posted by alienzero on 13-09-2001 14:15:

Talking

no wiec tam na dole jest link usmieszki i wszystko jest wyjasnione... musisz usmieszkowe dwukropki odzielic spacjami od wyrazu przed i po usmieszku...

o tak: wyraz :buzia: wyraz...
i tyle...

Posted by alienzero on 13-09-2001 14:26:

Talking

s4ilor mnie ubiegl, nie ma jak modem

Posted by on 14-09-2001 20:33:

Cool kicz nei kicz cza obaczy�

hehe z tym T-Raiderem jest u mnie tak jak i z Wied�miniem kicz nie kicz i tak p�jd�na to do kina na TR �eby zobaczy� Angelin� w akcji a na wied�mina �eby po�mia� z niesp�jno�ci z 5i�cioksi�giem (pozatym "ich" geralt znaczy si� Zebrowski nawet niepodobny do tadeusza ale moim zdaniem powinien byc troshq starszy i siwom brode miec znaczy bialom a nie czarnou!!!)

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:41.