FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9540)
Ulubiona mapka na CW
Może topic trochę trywialny, ale...
Moje typy to zdecydowanie inferno oraz nuke, z delikatnym akcentem na to pierwsze. Mapka daje przede wszystkim duże możliwości taktyczne, rozgrywka jest równa, a co najważniejsze - wygrywa raczej ta drużyna, która wygrać powinna .
Zdecydowałem się wrzucić do ankiety dodatkowo clan1_mill, która mimo, iż jest mało popularna w Polsce, doskonale nadaje się do rozgrywek międzyklanowych. A może ktoś jest chętny pograć?
de_prodigy
nie wiem czemu, ale poprostu lubie ta mapke. Fajnie mi sie na niej gra.
lubie jeszce cbble - dawno jej nie grałem, ale na CWją lubie (FFA mniej). tak jakoś po prostu
prodek - tez lubie, ale jakoś ostatnio mniej.
nuke - lol....prawie nie gralem CW na tej mapie nie lubie na CW ..FFA owszem lubie
train - ani na CW ani FFA nie przepadam..CW zadko tez na niej gram
aztec - nie da sie nie lubić po prostu
inferno - kilka CW zdazylo sie grac....granie w T ograniczal sie do rushy ale obrona całkiem całkiem
na FFA nawet lubie
clan1_mili - siakaś dziwna ta mapa...zadnego CW, tylko FFA gralem....nawet fajna
AlieneK:
Nie ma nic gorszego niż FFA na nuke... Chociaż FFA na trainie też do ciekawych nie należy, bez wzajemnego osłaniania się i zgrania w terro nic tam w pojedynkę nie zdziałasz (przeciwnik się skampi za rogiem czy pod pociągiem i koniec...).
Mistrzu:
Hmm... clan2_fire na klanówkę raczej się średnio nadaje, popatrz np. co jest częściej grane w turniejach, "dwójka" praktycznie już zanikła.
quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
/vote de_dust2inferno - kilka CW zdazylo sie grac....granie w T ograniczal sie do rushy![]()
Hmm... clan2_fire na klanówkę raczej się średnio nadaje, popatrz np. co jest częściej grane w turniejach, "dwójka" praktycznie już zanikła.
imho nuke najbardziej wyrownana mapka.. wywazona.. train tez spoko.. inferno pozatym ze nie zcje wogole tej mapy... to tez moze byc... prodek jest git... cbble te spoko ,aztec nudny sie zrobil a clanfire to nie wiem co to wogole...
mail me [email protected]
pozdr00vka undercover lisen
de_nuke
Kocham nawalac po scianach i tym podobnych obiektach
[SPEC]Mistrzu
-----------------------------
Here comes the fucking doom!
sciany są fajne, ale z drugiej strony wkurzające bo samemu mozna dostac heada z (_|_) przez sciane...
btw: kiedys gralem CB na nuke...jestem w T i ktos od nas stal na dachu, a ja ide na lewo. Gralismy troche na przeczekanie wiec wbijam sie tam po chwili i widze kolesia, ktory celuje w sufit, strzela 2 -3 kule, wali heada i biegnie dalej....to go zabilem
no niewatpliwie inferno nuke dust2(troszke mniej) NIEnawidze azteca nienawiscia czysta i bezinteresowna, to samo dust. Aha bylbym zapomnial: dashur3 zajebista mapa (sory za wyrazenie)
-de_aztec
-de_cabble
-de_dust
Jako standart poza te mapy niewybiegamy
hehehehe ale i tak de_aztec wymiata i rządzi
Napisane oryginalnie przez [FPP]Kaczor_666
hehehehe ale i tak de_aztec wymiata i rządzi![]()
GG 1090334
lol
Się odezwał fr3zzer nareszcie yO ty żyjesz ! hurra
moim zdaniem dust2 jest mapa najlepsza do grania CW ( bardzo dobrze rozplanowana co umozliwia stosowanie wilu roznych taktyk) > ale nie przepadma za nia
2-miejsce inferno
3-chyba nuke jak dla mnie
podobaja mi sie rushe T na 2 bs wogole lubie rushe i szybkie zgrane akcje nienawidze kamperow w T na mapach de / CT na mapach cs
wytlumaczcie mi dlaczego wszyscy uwielbiaja/katuja mapy aztec i dusty niektorzy graja prawie non stop na nich(+ dal urozmaicenia zarzucaja italy) ja gram w cs'a 2 miesiace i juz mi one dupa wylaza
najakim serwie nie gram jak jest vote zawsze wygrywa dusty potem aztec ewentualnie italy
Odp. do posta Atari:
Atari! Te mapy sa tak bardzo popularne bo sa one bardzo grywalne. Wiele urozmaiconych taktyk, itd. Poza tym ludzie znaja te mapy i wiedza gdzie moga czaic sie kamperzy, albo jak najszybciej dojsc do Bomb Site'a.
Train the best!
Ja preferuję przede wszysztkim mapy, który wymagają gry teamowej, oto mój ranking:
1. de_train (wagony są cool, ta mapka ma klimat, CT wogóle nie widac pod wagonami, dlatego terro muszą się osłaniać, najlepiej 2-jkami)
2. de_aztec (moja ulubiona taktyka to szybki rasz mostem, potem połowa kampi na BS-ie, a druga biegnie przez respa CT zajść ich od tyłu, CT się gubi i ginie, heh)
3. de_dust_2 (szybki rasz na B poprzedzony serią FE jest cool)
4. de_cbble (wg mnie mapa ciut dyskryminuje terro)
5. de_inferno (lubię, gdy cała ekipa terro robi rasz domkiem)
6. de_nuke (za ciemno, ściany cieniutkie)
7. Inne mapy
aztec 0wnz!
moim zdaniem de_aztec i cs_747 hax
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:45.