FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9576)

Posted by Lucas on 09-01-2003 23:20:

Cool W CS graja lamy... :P

http://board.fpp.pl//showthread.php...3800#post203800

Posted by CzAsZeK on 09-01-2003 23:29:

Dorwales jakas lamke

#cs.pl @ QuakeNet
#counter-strike.pl @ QuakeNet

Tam mozesz wejsc i sobie pogadac z noralnymi (chociaz nie wyszstkimi) ludzmi.

Posted by [FPP]Krypton on 13-01-2003 15:41:

no Lucas ma troche racji bo ludzie ktorzy zaczynaja grac w cs'a zachowuja sie jak dzieci i uwazaja sie za pro playerow

Posted by CzAsZeK on 13-01-2003 20:54:

Pewna osoba napisala na boardzie cs.pl ze 95% grajacych ludzi to plebs i ma racje

Posted by Lucas on 13-01-2003 22:05:

quote:
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK
Pewna osoba napisala na boardzie cs.pl ze 95% grajacych ludzi to plebs i ma racje

To q3 jest lepszy - tylko ok 70%...

Posted by fr3zzer on 14-01-2003 07:48:

ja tam uwielbiam jak 8mio letnie malolaty przez mikrofon gadaja... kurde te glosiki . ale tak to juz jest... cs jest taki popularny ze po prostu kazdy w niego gra...

GG 1090334

Posted by [FPP]KaLoH on 14-01-2003 07:51:

quote:
ja tam uwielbiam jak 8mio letnie malolaty przez mikrofon gadaja... kurde te glosiki

HeHeHe .. to jest niezle pipipipipipipiiiiisssskkk ....

Posted by [FPP]Emzor on 14-01-2003 19:56:

no niestety Lucas, taka prawda...
CS jest poprostu popularna gra, a coraz mlodsze dzieci dostaja kompa i net na urodziny...

Posted by [FPP]Krypton on 14-01-2003 20:27:

quote:
Napisane oryginalnie przez fr3zzer
ja tam uwielbiam jak 8mio letnie malolaty przez mikrofon gadaja... kurde te glosiki . ale tak to juz jest... cs jest taki popularny ze po prostu kazdy w niego gra...
nie kazdy! Q3 forever, nie Lucas?

Mnie nic nie trzyma przy csie - nudna gra imo.

Posted by [FPP]Emzor on 14-01-2003 20:43:

Krypton: bez urazy, ale jestes jedna z takich lam w CS'ie. Nie grasz, hm, moze grales kilka razy, wiec nie mow ktora gra lepsza, Q3 czy CS. Z reszta nie o tym mowa w tym topicu. Potrafisz ludzi skierowac na zupelnie inny temat...

Tak jest z tymi ,,lamami" w CS'ie. Nie ciagnie ich do CS'a, ale wejda sobie, pobluzgaja, pokrzycza, skosza kilka fragow i sa wielkimi graczami.

Posted by [FPP]Krypton on 14-01-2003 21:08:

Nie jestem jakims wymiataczem CS'a, ale to nie znaczy, ze nie gralem w taka gre. Ba! Jako fan i redaktor serwisu o grach FPP wrecz moim obowiazkiem jest zagranie w tak popularna gre.

Czesto na naszych lanach w miescie gralismy w CS'a, jednak nie bardzo nas to rajcowalo. Po prostu chyba Emzor nie rozumiesz, ze kazdy gra w co lubi. Scena Q3 troche "inaczej" podchodzi do calego pro gamingu, niz CS. Nie oszukujmy sie, ale tak jak wyzej wspomniano - tylko kilka % graczy CS'a zna sie na rzeczy i do tego dazy do rozwoju sceny cs w Polsce.

Posted by [FPP]Emzor on 14-01-2003 21:26:

wlasnie... ludzie, ktorym ,,zalezy" na CS'ie i jego rozwoju, sceny w polsce, to ludzie grajacy w liczacych sie klanach czy zajmujacy sie ,,zawodowo" CS'em, czyli chodzby redaktorzy serwisow o CS'ie...

Posted by [FPP]Krypton on 14-01-2003 21:35:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Emzor
wlasnie... ludzie, ktorym ,,zalezy" na CS'ie i jego rozwoju, sceny w polsce, to ludzie grajacy w liczacych sie klanach czy zajmujacy sie ,,zawodowo" CS'em, czyli chodzby redaktorzy serwisow o CS'ie...
tez prawda, a jako zywy dowod dziecinady w CSie podam przyklad jednego z topicow zalozonych ostatnio przez zax'a, ktorzy pisze (r)zeby przez rz. W samym topicu juz pisze dobrze, ale nazwa rzuca sie w oczy i az odpycha od czytania. Dziecinada.....

Posted by Lucas on 14-01-2003 22:29:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Krypton

Pewnie...

Cs sie nudzi - bo ciagle te same mapy...

Posted by [FPP]Krypton on 15-01-2003 13:52:

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas
Pewnie...

Cs sie nudzi - bo ciagle te same mapy...

dodatkowo dochodzi do tego ta sama taktyka na kazdej z nich dla kazdej ze stron i w ogole

Posted by [FPP]Emzor on 15-01-2003 14:49:

no faktycznie, w kolko sie gra na duscie i aztecu... lol...

topic nie jest o CS vs. Q3.

Posted by mAJKiEL on 15-01-2003 23:50:

szczesc boze ze ja FFA gram cholernie zadko i nie musze sie spotykac z ludzmi ktorzy siadaja do kompow po pijaku albo totalnymi debilami albo ludzmi co graja raz na tydzien zeby odstresowac sie po pracu ze szczeniakami co nie maja co robic gdy mama nie goni ich do lekcji.... Bo gram non stop klanowki... albo teraz bardzo popularne formy "szacuny" gry w cs'a (cos ala klanowka 5 v 5 tylko ze z ludzi ktorzy umawiaja sie na ircu) zazwyczaj ludzi ktorych sie zna i ktorzy reprezentuja soba poziom...

Posted by CzAsZeK on 17-01-2003 16:00:

Pwiadacie, "te same taktyki" wida�, �e ma�o wiecie....

Jak si� ogl�da demka z turnieji typu CPL, WCG itp to ka�dy klan prezetnuje inne taktyki, nowy turniej = nowe taktyki to... Te mapy wydaj� si� takie proste, ale wcale takie nie s�, jak kto� dobrze kombinuje to wymy�li du�o nowych kombinacji kt�re w jakim� stopniu zaskocz� przeciwnika. Pozatym z ka�d� now� wersj� CS'a trzeba si� uczy� pewnych nowych zasad, tzn. troche si� zwi�ksza recoil, si�a pistoletu - co skolei zmienia taktyki w pierwszych rundach, pojawiaj� si� nowe rzeczy.

Jakbym gra� tylko FFA to by� CS'a rzuci� po pierwszym miesi�cu.

Klan�wki to jest dopiero co�, szczeg�lnie klan�wki grane z kafejek.

P.S. I tak uwa�am, �e najlepsz� gr� TeamPlayow� jest RTCW :>

Posted by fr3zzer on 17-01-2003 19:59:

no qwa... teraz mnie krypton i lucas wqrwiliscie . po co sie wogole wypowiadacie??

-ciagle te same mapy? sa serwery z tylko niestandartowymi mapami i jest naprawde duzo opcji... jak sie nie chce mozna wogole nie grac na duscie

-nudna gra? dla ciebie moze... k.. kazdy ma swoja wlasna opinie

-te same taktyki? patrz odpowiedz czaszka

-krypton... i co z tego ze nie umial napisac pozadnie po polsku? ja sam nigdy nie chodzilem do polskiej szkoly... (niemicka, amerykanska, austryjacka) i tez robie duzo bledow. moze to nie jego wina... a poza tym to duzo ludzi grajacych w q3 tez nie umie pisac

-qwa ja tez moge mowic godzinami o wadach q3... tylko po co? rozumiem ze wy ta gre lubicie... i to respektuje...

blah.

GG 1090334

Posted by [FPP]Krypton on 17-01-2003 20:57:

quote:

wlasnie z Lucasem ja ujawnilismy, a jak widac - nie umiesz jej przyjac, wyjezdzajac na nas z k*****

Posted by CzAsZeK on 17-01-2003 21:24:

"zachowuj sie, byle jak ale sie zachowuj!" (c)

Posted by Lucas on 17-01-2003 22:27:

quote:
no qwa... teraz mnie krypton i lucas wqrwiliscie . po co sie wogole wypowiadacie??

-

-

Sorry - jak mam inna opinie niz ty - to mam jej nei wypowiadac???
Sam sobie zaprzeczasz....

Posted by fr3zzer on 18-01-2003 14:14:

no super... po co nam w poscie cos w typie q3 forever? na 100% byscie sie wqrwili gdybym na boardzie q3 zalozyl topic o tym ze mi sie gra nie podoba bo jest za kolorowa. i mapek jest malo. rozumiem przeciez ze mozecie nie lubic csa... tylko musicie wyzywac graczy csa? lub informowac nas o tym ze wedlug was same cioty w to graja?

lucas- mozecie sie wypowiadac bo to board... tylko ze post typu: CS to nuda; q3 forever... jest chyba ponizej poziomu na jakim jestescie

GG 1090334

Posted by Lucas on 18-01-2003 14:51:

quote:
no super... po co nam w poscie cos w typie q3 forever? na 100% byscie sie wqrwili gdybym na boardzie q3 zalozyl topic o tym ze mi sie gra nie podoba bo jest za kolorowa. i mapek jest malo. rozumiem przeciez ze mozecie nie lubic csa... tylko musicie wyzywac graczy csa? lub informowac nas o tym ze wedlug was same cioty w to graja?

lucas- mozecie sie wypowiadac bo to board... tylko ze post typu: CS to nuda; q3 forever... jest chyba ponizej poziomu na jakim jestescie

Ad1 - pierwszy zaczeles przeklinac....

Zas co do ciot - to koles przesadzil...

Ad2 - To moja opinia - nie chce mi sie uzasadniac - bo juz kilkanascie razy robilem, ze czlowiekowie sie odechciewa a tak final jest "we agree to differ"...

Posted by fr3zzer on 18-01-2003 15:21:

to ze facet nie jest geniuszem to chyba jasne . mi chodzi o to q3 forever. i o to ze z powodu 1nej osoby osadzasz cala scene csa

GG 1090334

Posted by [FPP]Krypton on 18-01-2003 15:29:

quote:

nigdzie nie napisalismy z Lucasem ze same cioty w to graja. "W wiekszosci" - a to roznica.

Tutaj topic mial na celu pokazac jak wyglada typowy gracz zaczynajacy swoja "kariere" w CS'a - jak dziecko

Posted by Atari on 18-01-2003 15:31:

pogodze was..
sof forever

Posted by Lucas on 18-01-2003 15:52:

quote:
to ze facet nie jest geniuszem to chyba jasne . mi chodzi o to q3 forever. i o to ze z powodu 1nej osoby osadzasz cala scene csa

Ale przeczytaj temat topic'a do konca - zwlaszcza dwa ostatnie znaczki...

Gdzie ja pisalem ze cos tam forever????

Posted by fr3zzer on 18-01-2003 17:47:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Krypton

nie ty tylko on .

a ogolnie to przepraszam... zle zinterpretowalem twoja wypowiedz... powiedziales ze w csa graja lamy a nie ze same lamy graja w csa

Atari- Spadaj

GG 1090334

Posted by [FPP]Krypton on 23-01-2003 20:26:

No widzisz, my nikogo nie obrazamy.

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:56.