FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=960)

Posted by |CN| Jaro on 22-08-2001 15:19:

Angry Wkurza mnie to ze jak ktos dobrze gra to dostaje bana na servie!!!!

Na Adze dostalem bana ze adminowi heda strzelilem i admin mi tu gada ze robie bh .Lachy ale nie moge .Parodia sie dzieje na Adze .Na poligonie i na innych servach tego nie ma . Co zrobic.

Posted by Red on 22-08-2001 15:31:

nie grac tam i tyle .... ja tesh tam nie gram bo lameriada czesto sie tam odbywa .... jest tyle serweruf ze akurat banan na adze mnie nie rusza ....

Posted by Net_Runner on 22-08-2001 15:43:

A ja dawno nie dostalem ..... zle gram

Posted by |CN| Jaro on 22-08-2001 15:50:

Angry

tyle ze tam sa zajebiste ping a na innych chamskie!!!

Posted by MaslaV on 04-09-2001 09:30:

Sorry ale jak ping mo�e by� chamski....????
Wogle nie rozumiem tego stwierdzenia....

Posted by CzuK on 04-09-2001 15:18:

chamski tzn ze sie zle zachowuje i skacze wysoko jak ma spadac i lezec
a tak btw to aga smierdzi admini sa chyba nie z tej parafii
kiedys gramy i nagle ktos z 1410 bany nam wszystkim zapodal tak dla jaj chyba
albo za dobrze nam szlo, nie wiem nie wnikalem

Posted by Rzeznik on 04-09-2001 17:06:

Wink

Na ktorych serwerach bh sa niedozwolone? Bo ja bez buny nie potrafie zyc...

Posted by *MagiC*/Tramwaj on 04-09-2001 21:06:

quote:
Napisane oryginalnie przez Rzeznik
Na ktorych serwerach bh sa niedozwolone? Bo ja bez buny nie potrafie zyc...

hehe cheatem sa bunny i chyba wszedzie sie za nie dostaje bany (ale mi sie zrymowalo qrna lolek matolek )
Bierz ze mnie przyklad: ja jestem Tramwajem a nie przejezdzam ludzi tylko normalnie zabijam bo to by bylo nie fair- inni tego nie umieja Wiec ty tez nie rob bunny bo ja tego nie umiem

-=@^@=- CPA
----===Crazy People Agency===---

Posted by Wania on 04-09-2001 23:20:

quote:
Napisane oryginalnie przez *MagiC*/Tramwaj

hehe cheatem sa bunny i chyba wszedzie sie za nie dostaje bany (ale mi sie zrymowalo qrna lolek matolek )
Bierz ze mnie przyklad: ja jestem Tramwajem a nie przejezdzam ludzi tylko normalnie zabijam bo to by bylo nie fair- inni tego nie umieja Wiec ty tez nie rob bunny bo ja tego nie umiem

Mala poprawka, bh nie jest cheatem lecz niezauwazonym przez tworcow bledem ... ktory ma zostac zlikwidowany w najnowszym pathu do CSa Wiec Bunny Hopiarze, oduczcie sie lepiej..

Posted by [SUN]SnipeR on 07-09-2001 07:12:

nie jaze jak nie mozna zyc bez bh to cos jak

nie moge jesc bez czerwonego krazka przywiazanego do mojej szyi polaczonego z malym rozowym pomidorem

czy jakos tak

Posted by Rzeznik on 07-09-2001 16:05:

quote:
Napisane oryginalnie przez [SUN]SnipeR
nie jaze jak nie mozna zyc bez bh to cos jak

nie moge jesc bez czerwonego krazka przywiazanego do mojej szyi polaczonego z malym rozowym pomidorem

czy jakos tak

Po prostu bh wesz�o mi w krew i robi� to czasami odruchowo (i leje na adminow). Trzba b�dzie si� odzwyczai� - CS 1.3...

Posted by [SUN]SnipeR on 07-09-2001 18:16:

nio ten csik zapowiada sie calkiem interesujaco zwlaszcza komunikacja glosowa no i wylaczenie bh tez niezly pomysl

Posted by Rzeznik on 07-09-2001 18:23:

quote:
nio ten csik zapowiada sie calkiem interesujaco zwlaszcza komunikacja glosowa no i wylaczenie bh tez niezly pomysl

Dlaczego posz�y mi trzy posty??? Jak kto� mo�e to niech mi dwa usunie, bo ja ju� nie mog�.

Nie wiem, czy wy��czenie bh to dobry pomys�. Niekt�rzy lubi� bh. Zauwa� te�, �e wy��czenie tego b�dzie si� wi�za�a z powa�n� zmian� fizyki gry. A ja nie mam zamiaru uczy� si� gra� od pocz�tku

Posted by [SUN]SnipeR on 07-09-2001 18:30:

bez przesady znowu

strzelac sie bedzie tak samo
kampic tez
wzasadzie zwolni to ffa o pare sekund ale i tak bedzie mozna wybijac lamerie dobrze przeprowadzonym rushem

Posted by Rzeznik on 07-09-2001 18:52:

No nie wiem, czy si� b�dzie strzela� tak samo. Ostatnio (z CS 1.0 do 1.1) zmienili np. celo�� broni po wyskoku, teraz te� si� co� mo�e zmieni�.

Jak kto� ma perfekcyjnie opanowan� ca�� gr� to zmiana fizyki (nawet niewielka) b�dzie dla niego pewnym szkokiem. Inaczej posta� b�dzie reagowa�a na ruchy inne b�d� skoki itd. Trzeba b�dzie niestety �wiczy� od nowa i tyle...

Posted by MaslaV on 09-09-2001 15:31:

A to sie wkurwi�em!!!! przed chwil� gra�em na servie Plutonu i admin zrobi� vota czy mnie skickowa�. Dlaczego??? bo w jednej runie skosi�em 7 przeciwnik�w.... lamer z admina totalny

Posted by Red on 09-09-2001 16:53:

quote:
Napisane oryginalnie przez [CS]MaslaV
A to sie wkurwi�em!!!! przed chwil� gra�em na servie Plutonu i admin zrobi� vota czy mnie skickowa�. Dlaczego??? bo w jednej runie skosi�em 7 przeciwnik�w.... lamer z admina totalny

ostatnio jeden gostek ode mnie z klanu nauczyl sie napierniczac z ak-47 niemal perfekcyjnie (skubaniutki leczy mnie strasznie wrrr ) wlazl na jakis serwik i radzil sobie calkiem niezle z lamerami .. ash tu nagle pada stwierdzenie jesyes cziter i yebs kick z serwa ... gosc sie wkurzyl strasznie bo jest mocno przewrazliwiony na czit i gra uczciwie ... trzeba bylo prawie zatrudnic psychologa bo chcial jechac i goscia bic po glowie strasznie ....

wniosek .. nie mozna dobrze grac bo od razu jest sie cziterem ...

Posted by [SUN]SnipeR on 09-09-2001 18:50:

daltego trzeba grac nacyber strefie albo moze na sunie jak tylko sie rozpowrzechni bo tam jest wysoki poziom i mozna normalnie pograc

Posted by *MagiC*/Tramwaj on 09-09-2001 21:47:

Po tym co tu przeczytalem to mysle ze dobrze ze sie nie ujawniam z moimi prawdziwymi umiejetnosciami CS'owymi bo by mnie z wszystkich servow wywalali..

-=@^@=- CPA

Posted by RapTuS on 10-09-2001 18:44:

Thumbs down

quote:
daltego trzeba grac nacyber strefie albo moze na sunie jak tylko sie rozpowrzechni bo tam jest wysoki poziom i mozna normalnie pograc

Jest full dobrych serwerow gdzie grac mozna bez obaw na to ze zostanie sie wywalonym za zbyt dobra gre... a co do agi i adminow... to inna sprawa - kilka dni temu zdarzyla sie podobna sytuacja... ktos dostal kicka za to ze skosil 4 terro w jednej rundzie w tym 3 headshotami... potem jak przerzucilo mnie to T to zobaczylem ze admin uzywal jakiegos speedhacka...

po prostu rece opadaja...

Posted by Rzeznik on 10-09-2001 21:36:

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPEC]RapTuS

(...) potem jak przerzucilo mnie to T to zobaczylem ze admin uzywal jakiegos speedhacka...(...)

Moze po prostu bh?

Posted by *MagiC*/Tramwaj on 10-09-2001 22:18:

quote:

Moze po prostu bh?

No mysle ze to wystarczy...(szczegolnie ze to admin)

-=@^@=- CPA

Posted by [SUN]Lis3n on 12-09-2001 20:30:

jedno wyjscei grajcie na Cyberstrefie tam nie kickuja nawet za zabicei calgo teamu przeciwnego

nie ma to jak panienki z Bulowic

mail me : [email protected]
give me a sign GG : 1454393

Posted by RapTuS on 12-09-2001 22:08:

quote:

Moze po prostu bh?

nieeee.... wiem jak BH wyglada a to tego nie przypominalo.... i tak nie gram juz na adze

Posted by RapTuS on 12-09-2001 22:10:

quote:
Napisane oryginalnie przez [SUN]Lis3n
jedno wyjscei grajcie na Cyberstrefie tam nie kickuja nawet za zabicei calgo teamu przeciwnego

chyba zaczne czesciej grac na cyberstrefie... o ile sie nie myle to serwer stoi w gdansku wiec mam blisko i grac sie pewnie bedzie niezle

Posted by yebisu on 12-09-2001 22:45:

Unhappy

quote:
Napisane oryginalnie przez [SUN]Lis3n

ta ale z drugiej strony naprawde cziterzy istnieja i jest ich sporo sam znam z dziesiatke takich co bez czitow grac nie umieja wiec niektorych trzeba zrozumiec...sam jak bylem slabszy to mi sie wydawalo ze goscie niewiadomo co robia i jak i ze czituja albo co...oduczylem sie po prostu i tyle....ale nawet dzis czasem sie dziwie co niektorzy wyprawiaja tyle ze jak na razie nie omylilem sie ani razu musze sie pochwalic
trzech gosci o czity posadzilem w swoim zyciu i pozniej wszystkich trzech znalazlem na tamtej czarnej liscie o ktorej do niedawna bylo tak glosno...

Posted by yebisu on 12-09-2001 22:47:

Exclamation

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPEC]RapTuS

chyba zaczne czesciej grac na cyberstrefie... o ile sie nie myle to serwer stoi w gdansku wiec mam blisko i grac sie pewnie bedzie niezle

ta a jaki jest tam ip?
ja sie nie znam na cs'ie za dobrze wiec wybaczcie mi to pytanko

Posted by RapTuS on 13-09-2001 14:49:

quote:
Napisane oryginalnie przez yebisu

ta a jaki jest tam ip?
ja sie nie znam na cs'ie za dobrze wiec wybaczcie mi to pytanko

213.25.101.173:27015 - proshe

Posted by RapTuS on 13-09-2001 14:52:

quote:
Napisane oryginalnie przez yebisu

ta ale z drugiej strony naprawde cziterzy istnieja i jest ich sporo sam znam z dziesiatke takich co bez czitow grac nie umieja wiec niektorych trzeba zrozumiec...sam jak bylem slabszy to mi sie wydawalo ze goscie niewiadomo co robia i jak i ze czituja albo co...oduczylem sie po prostu i tyle....ale nawet dzis czasem sie dziwie co niektorzy wyprawiaja tyle ze jak na razie nie omylilem sie ani razu musze sie pochwalic
trzech gosci o czity posadzilem w swoim zyciu i pozniej wszystkich trzech znalazlem na tamtej czarnej liscie o ktorej do niedawna bylo tak glosno...

a ja tam nigdy nie czitowalem i nie mam zamiaru... co do cziterow to wiekszosc to po prostu kolesie w wieku 12-16 lat ktorzy chca sie poczuc bogami i za pomoca czitow pokazac ze sa na prawde super i ze sa wspaniali macho
najgorsze jest to ze przez to psuja cala gre innym... a jeszcze gorsze to ze grajac z wlaczonymi czitami graja jako rekruci do jednych z najlepszych polskich klanow...

Posted by [SUN]Lis3n on 13-09-2001 20:30:

i tam zregoly nie ma chiterow tylko bardzo dobrzi gracze mila atomsfera i fajna zabawa !!!

nie ma to jak panienki z Bulowic

mail me : [email protected]
give me a sign GG : 1454393

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:33.