FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9603)
Wszystko sie kiedys konczy - powiedzial ktos, kiedys :)
Po ponad rocznym istnieniu na polskiej scenie RTCW,
jeden z najstarszych polskich klanow pamietajacy lige
FPP upada. [KmH] od dnia dzisjejszego nie istnieje.
Jak wiecie ten "upadek" trwal od ponad pol roku.
Nie chce mi sie rozpisywac wiec napisze krotko:
Rozwiazuje a wlasciwie zawieszam klan z bardzo
prostego powodu : nie zniose wiecej przegranych, braku
szanowania Nas przez reszte polskiech klanow ponadto
odejscie czolowych zawodnikow (nie bede wymienial) bez
ktorych klan nie moze istniec, przynajmniej ja nie wyobrazam
sobie tego Ok mozecie powiedziec : ty nie mozesz, nie dajesz sobie
rady z kmh to daj CL komus innemu. No niby takie proste ale
komu niby mam dac CL :/ rekrotom ??? kolesiom ktorych znam od
tygodnia ??? :/ chyba nie No nic Dziekuje za wspolna gre
wszystkim ktorzy kiedykolwiek byli w tym klanie... dziekuje
wszystkim klanom z ktorymi kiedykolwiek gralismy czy trenowalismy
pozdro..
lider clanu [KmH]MrOOvA
Hmmm, Mroowa. Na pewno szkoda, w jeszcze jeden klan odchodzi w niebyt... za to powody sa dla mnie troche niejasne. Oczywiscie rozumiem sprawe odejscia kluczowych zawodnikow, czy sprawe niemoznosci oddania "CL-ki" komus kogo zna sie od tygodnia. Wiele klanow przez to przechodzilo, wiele upadlo, kilka innych podnioslo sie z tego.
Ale brak szacunku jako powod zakonczenia przygody z wolfem? Chyba przesadzasz.
Widzisz, ja jestem szczerym czlowiekiem, stad bardzo czesto niektorzy ludzie mnie nie lubia. I nie mam zamiaru zmieniac w tym momencie prawie trzydziestoletnich przyzwyczajen. Mowiac, tak jak przed chwila podkreslalem, szczerze, NIE szanuje Kmh, ani Ciebie, za to co osiagneliscie w RtCW, bo nie mieliscie szansy (jeszcze?) pokazac na co was stac.
Jednakze, tak jak kazdego, szanuje Was po prostu za to, ze jestescie, istniejecie, myslicie, whatever. Innymi slowy, zwykly szacunek dla innego czlowieka. Ale, takze - na pewno - szanuje Was za fakt, ze mimo sporych przeciwnosci i niemoznosci wybicia sie pozostajecie / pozostawaliscie na scenie tak dlugo.
Mam nadzieje, ze zmienisz swoja decyzje. Jesli nie... do zobaczenia na ffa, badz w innych grach.
Gl, Hf for the future.
Pzdr.,
C4|Smirnoff
Szkoda wielka szkoda... bardzo fajny klan i mili ludzie... mam nadzieje ze moze kiedys powstaniecie spowrotem
Po prostu szkoda , �e tak sie sta�o. Nie znam dok�adnie sprawy i przyczyn tego rozpadu. Co do braku szacunku ze strony innych... to nie pierwszy i nie ostatni przypadek niestety. Zawssze znajdzie si� kto� co potrafi powiedzie�... O Ty !! Grasz w <wstaw nazw� klanu> ja gram w <wstaw nazw� klanu> Ja jestem za***** a ty mo�esz mi conajwy�ej zej�� z serwera jak wchodze bo po co mam traci� cenny czas i m�czy� wzrok zabijaj�c takich ja ty. Mo�e przesadzi�em ale czasami takie wra�enie mo�na odnie��.
:)
Dzieki wszystkim za mile slowa :p Ale watpie czy dalsza dzialalnosc klanu jest mozliwa (narazie) Mysle ze potrzebujemy a przynajmniej JA potrzebuje przerwy (w CL'woaniu :> wolf nadal na pierwszym miejscu).
P.S. Moze ktos mnie do klanu wezmie na jakies 3 tyg bym mogl zdobyc nowe umiejetnosci, doswiadczenia i sily do dalszego prowadzenia [KmH]
Napisane oryginalnie przez DaBi
Zawssze znajdzie si� kto� co potrafi powiedzie�... O Ty !! Grasz w <wstaw nazw� klanu> ja gram w <wstaw nazw� klanu> Ja jestem za***** a ty mo�esz mi conajwy�ej zej�� z serwera jak wchodze bo po co mam traci� cenny czas i m�czy� wzrok zabijaj�c takich ja ty. Mo�e przesadzi�em ale czasami takie wra�enie mo�na odnie��. [/B]
Tera cosik do klanu o:
Nie wiemm ale z moje perpektywy masz wielu mlodych w klanie ktorzy rzadko graja a to juz jest kiepsko o:.Mym zdaniem (skromnym) klan sklada sie z ludzi ktorzy chca cos osiagnac a nie graja tak dla parady o:.Z wolfem to nie wiem jaka ty to masz tera przyszlosc (inny klan maybe?) ja dopiero powroce kiedy bede mial lepszy sprzet a pozatym juz wogole nie gram tylko uganiam sie za dzefczynami (nic milego).Jak klan powroci a mam nadzieje bedzie mial pozadnego CL (rasko?-nawet jesli nie grasz przynajmniej wiesz co robic :o ).
Btw pisze jakies glupoty pefnie bo glupi jestem nie?(jak to pewnie wiekszosc uwaza :o a moze nie o: )hmm......Tera z innej beczki o: chyba?o: yyyyyy pofodzenia GL HF & GF itp...takie tam pzdety o: Mam nadzieje jak pojdziesz do innego klanu (a napewno) to sie dowiesz jak to ludzie sa zorganizowani (mofie tu o tych z wyzszej sfery o: ) ale tez nie tez maja takie problemy :>
Sith dolaczyl poniewaz byl qmplem nastyego
potem zrobilismy fuzje z KmH i tak bylem [KmH]FaLeK**
gralem i gralem bylem zawieszony na rekruta i znowu gralem kiedy wkoncu odszedlem
lagi mnie zabily
lecz ja, czyli ten chlopiec i klan KmH wrocimy! to nie jest nasz upadek ostateczny
my wrocimy i waz rozniesiemy ja mam nadzieje mam tam nadal wstep wolny, wrocimy kiedy powstanie RTCW:Enemy Territory
wtedy bedzie wielka reinkarnacja KmH mam taka nadzieje Saari dzieki za cieple slowa wszystkim dziekujemy i sie zegnamy mam nadzieje ze jeszcze sie spotkamy oczywiscie na Byrach lub Bajkowych lub IC pozdrooooo for all
v44
[KmH] Member
[KmH]FaLeK***
PS.KmH 4 ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Swietbych zawodnikow miedzy innymi mnie(ahh ta wrodzona skromnosc) jest mi przykro a o to historia mlodego chlopca ktory byl kiedy w klanie zwanym ***** Ma� Hej:
Graj�c w RTCW 2 dzie� spotka�em 3 przemi�e osoby Nastyego, Sitha i Mariole. Mariole i Nastyego zna�em du�ej i we 2 za�o�yli�my KM klan mariolcia.
Sith dolaczyl poniewaz byl qmplem nastyego
potem zrobilismy fuzje z KmH i tak bylem [KmH]FaLeK**
gralem i gralem bylem zawieszony na rekruta i znowu gralem kiedy wkoncu odszedlem
lagi mnie zabily
lecz ja, czyli ten chlopiec i klan KmH wrocimy! to nie jest nasz upadek ostateczny
my wrocimy i waz rozniesiemy ja mam nadzieje mam tam nadal wstep wolny, wrocimy kiedy powstanie RTCW:Enemy Territory
wtedy bedzie wielka reinkarnacja KmH mam taka nadzieje Saari dzieki za cieple slowa wszystkim dziekujemy i sie zegnamy mam nadzieje ze jeszcze sie spotkamy oczywiscie na Byrach lub Bajkowych lub IC pozdrooooo for all
v44
[KmH] Member
[KmH]FaLeK***
PS.KmH 4 ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S. Falek raczej nie zagramy na bajkowymy bo go nie ma od 3 miesiecy![]()
Napisane oryginalnie przez [KmH]MrOOvA_CL
na jedno wychodzi Sith![]()
dzi�kuje a nazwa WOLF.PL jest lamerska jak na tak dobry klan jak my byli�my.
Mroova sluchaj trudno �ebym gra� maj�c ping ok. 878 ok??
mam modem wi�c nie gram w wolfa bo s� lagi teraz gram w Jedi Outcast bo kod gry jest dobry i nie ma lag�w!
dzi�kuje a nazwa WOLF.PL jest lamerska jak na tak dobry klan jak my byli�my.
ja nie mowie o klanie ze lamy tylko o nazwie ty chyba nie jestes inteligentem jak nie czaisz co napisalem debilu!
Napisane oryginalnie przez [KmH]Falek
gowniarzu??
o co ci chodzi
ja nie mowie o klanie ze lamy tylko o nazwie ty chyba nie jestes inteligentem jak nie czaisz co napisalem debilu!
co nie wchodze tu poniewaz pisze na innym 4um jak ci sie cos nie podoba to masz problem dziekuje mlocie "inteligencie" phiiiiiii
co nie wchodze tu poniewaz pisze na innym 4um jak ci sie cos nie podoba to masz problem dziekuje mlocie "inteligencie" phiiiiiii
Ja Was ludzie nierozumiem
A myslisz ze ja to zrozumiem co tu sie dzieje.....
Dla wiary prowadzacych ta witryne prosze o zamkniecie tego postu z gory dzienx
Napisane oryginalnie przez Sith/C-57
[QUOTE]Napisane oryginalnie przez DaBi
Ja Was ludzie nierozumiem![]()
A myslisz ze ja to zrozumiem co tu sie dzieje.....
Dla wiary prowadzacych ta witryne prosze o zamkniecie tego postu z gory dzienx![]()
Napisane oryginalnie przez Sith/C-57
Dla wiary prowadzacych ta witryne prosze o zamkniecie tego postu z gory dzienx![]()
(...)
M�j avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce b�dzie jeszcze ta�sza w�dka"
:P
Sory jeblo mi sie .....
Wiec prosze o topic heh
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:43.