FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9611)

Posted by r@fee on 15-01-2003 10:37:

CNL2 - Czy was pojebalo ?

Niech sie przyzna debil, ktory wymyslil aby wyjebac pro-q3dm6 ?

Domyslam sie, ze spowodowane jest to strachem przed masakra jaka spotkalaby jego klan w meczu z g&p.

Kiedys czytalem gdzies tu komentarze o RooS'ie ktory podobno zniszczyl scene ograniczajac polske tylko do cpm podczas gdy reszta swiata grala w vq3.

Teraz sie ***** zastanowcie czy wy jestescie lepsi. Ograniczacie lige wyrzucajac dm6, na ktorej grane sa najlepsze mecze w q3.
Wczesniej wprowadziliscie ospdm5 i ospdm6 ktore sa prze****owe i nikt nie ma ochoty na nich grac. Teraz dajecie jakies cpm14 i 18. Co to w ogole ***** jest ? Zreszta **** niech sobie beda te mapy ale po co wyrzucac pro-q3dm6 ? Jak nie chcecie na niej grac to jej nie wybierajcie, ale pozwolcie innym ja wybierac.

Pisze to dlatego, ze my (g&p) mamy ochote pograc w tej lidze i poczerpac z niej troche radosci. Jak dobrze wiecie nie zyjemy tylko klejkiem [no dobra oprocz zoomera ], a do tego ogromna wiekszosc z nas ma nie dlugo sesje i nie ma czasu, zeby ogladac te nowe mapy. Tak wiec zwracam sie do organizatorow o pozostawienie mapy pro-q3dm6.

Chcialbym od razu zaznaczyc, ze brak pro-q3dm6 w tej lidze bedzie rownoznaczny z rezygnacja klanu green and pissed z mozliwosci wygrania CNL2

PS. Wasze komentarze kompletnie mnie nie interesuja. Interesuje mnie tylko to jaka decyzje podejma organizatorzy.
Byloby fajnie gdyby ktorys z adminow zamknal od razu ten topic

Posted by [FPP]Krypton on 15-01-2003 13:55:

Niestety, tak jak SweepeR ostatnio napisal - tutaj topici sa po to zeby je komentowac.

Nie chcecie chyba zrobic z Q3 CS'a i wciaz grac na tych samych mapach. Troche swiezosci sie przyda moim zdaniem.

Posted by [FPP]Shooler on 15-01-2003 15:01:

r@fee nie ma to jak najpierw nazwac organizatorow debilami, a pozniej zwrocic sie do nich z prozba - zajebiscie dyplomatyczne podejscie...

Posted by killertowa on 15-01-2003 15:21:

Re: CNL2 - Czy was pojebalo ?

quote:
Napisane oryginalnie przez r@fee

Chcialbym od razu zaznaczyc, ze brak pro-q3dm6 w tej lidze bedzie rownoznaczny z rezygnacja klanu green and pissed z mozliwosci wygrania CNL2

PS. Wasze komentarze kompletnie mnie nie interesuja.

IMO atrakcyjno�� ligi nie wynika z uczestnictwa waszego klanu.
Albo jeste�cie dobrzy i sobie poradzicie z tym problemem, albo nie. Je�eli to drugie to lepiej przygotujcie si� do sesji, �eby chocia� na studiach nie mie� zaleg�o�ci

P.S. Wasz komentarz i lam�ty te� mnie kompletnie nie interesuje

"Niech przeciwnik mu�nie tw� sk�r� gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj si� na bezpiecznym unikni�ciu - po�� swe �ycie przed nim"

Posted by r@fee on 15-01-2003 15:48:

Killertowa to spierdalaj z topica bo nigdzie nie jest napisane, ze jest adresowany do ciebie.

Posted by [FPP]Krypton on 15-01-2003 15:51:

Re: Re: CNL2 - Czy was pojebalo ?

quote:
Napisane oryginalnie przez killertowa
IMO atrakcyjno�� ligi nie wynika z uczestnictwa waszego klanu.
Albo jeste�cie dobrzy i sobie poradzicie z tym problemem, albo nie.

no jesli jestescie tacy dobrzy i liga ma stracic na waszym braku to nowe mapy to nie problem. Moze po prostu jestescie tylko dobzi na pro-q3dm6?

Posted by [FPP]Lipas on 15-01-2003 16:17:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
r@fee nie ma to jak najpierw nazwac organizatorow debilami, a pozniej zwrocic sie do nich z prozba - zajebiscie dyplomatyczne podejscie...

no takim podejsciem, to na pewno nic nie zdzialasz :>

a jesli chodzi brak p-dm6, to moze organizatorzy uznali, ze jest jush ograna :o tym nie mnie, ja tak nie uwazam

'U�miechnij si�, w�a�nie jeste� w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Posted by j@rzabek on 15-01-2003 17:16:

ej qwa to moze zaraz powiecie ze chcecie grac ze wallhackami bo nie przez sesie nie mielsicie czasu sie nauczyc grac...

-btw ****** one map skille

Posted by SweepeR on 15-01-2003 19:17:

Z takimi tekstami to do organizatorow CNL2 - a zaden z nich chyba na to forum nie zaglada. Wiec zgodnie z zyczeniem EOT.

Posted by Lucas on 15-01-2003 23:13:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler

Eee... Nie znasz - to jest podejscie "psychologiczne"

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:49.