FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9638)

Posted by Evingolis on 18-01-2003 12:29:

Cool Gadanie

A szkółki jak nie było tak nie ma. Myśle że nigdy takowa nie powstanie(kto ma tyle czasu) a wolf będzie się rozwijał i tak. Padały tu pomysły przeróżne (mnie najbardziej podoba się pomysł żeby na serwerach grali czasem ludzie z jakimś widocznym oznaczeniem - tu zwrócić się o pomoc. Demka w celach szkoleniowych najlepiej brać zftp://ftp.cached.net/demos/) ale raczej żaden sie nie sprawdzi (może jestem pesymistą). Każdy nowy i tak będzie wszystkiego dowiadywał się na własną ręke i własnymi metodami. Gdy ja zaczynałem (9 miesięcy temu)znalazłem na gg gościa o ksywie wolf-fuksiarz ze mnie on powiedział mi o patchach, eye itp. a później grałem sam. A różnie mnie traktowano gdy grałem pierwszy raz niewiedziałem nawet jak zmienić strone (axis-allies) jak się dowiedziałem to ciągle zmieniałem ją na axis (gra cały czas na beach tak ze 4 h ) niewiedziałem że robie coś złego a dowiedziałem się gdy nagle poleciał vote i kick, nikt nic mi nie tłumaczył tylko won- czułem się jakby mi ktoś w ryj dał. No ale nie jest to historia mego nędznego żywota więc kończe. A nowi jak to zawsze bywało poradzą sobie sami.

Ponieważ przez pomyłkę zamieściłem to jako nowy temat zamiast wrzucić to do szkółki od razu przyznaje się do błędu więc mnie nie bijcie. Przenieście go jeśli chcecie.

Posted by Pysiu on 18-01-2003 13:14:

Z tego co wiem to jestes w bledzie. Wydaje mi sie ze klan s&d zalozyl taka szkolke...

Know your limits

Posted by RafRasz^ on 18-01-2003 18:59:

No wlasnie szkolka jest zalozona przez S&D. Jak chcesz to wejdz na mirca kanal #rtcw_school i pogadaj z nimi napewno cie przyjma pod swoje skrzydla

Posted by Pysiu on 19-01-2003 04:32:

Jawohl ;-)

Ps
Jak chcecie to usuwajcie

Know your limits

Posted by Evingolis on 19-01-2003 13:14:

Cool Odrobina propagandy

To bardzo bardzo dobrze że istnieje taka szkółka tylko jest mały problem gram już około 8 miesięcy a nic o takiej nie słyszałem na serwerach nigdy niewidziałem aby kogoś do takowej skierowano jak więc rekrutuje się naszych przyszłych mistrzów ?? Jeśli ja nienatknołem się na ślad takiej szkoły jak ma to zrobić ktoś kto w wolfa dopiero zaczyna grać? A na końcu mnie taka szkółka mogła by już niewiele dać na moim etapie liczą się już bardziej praktyka, praktyka i jeszcze praktyka, ale dobra rada nigdy nie pogardze.

Posted by Bubi on 20-01-2003 14:56:

Ja kiedys rzucilem pomysl szkolki. I zdechlo. Zarowno pomysl, jak i sama szkolka. IMO, absolutnie nie umniejszajac staraniom S&D, ich pomysl tez zdechnie.

To nie jest tylko tak, ze albo ma sie chec niesienia pomocy, albo nie. Wolf, oraz inne sieciowe FPS sa tak skonstruowane, ze ciezko jest pisac porady, kiedy nam wlasnie ciekawa gra ucieka, albo koles do kogo je adresujemy wlasnie przebiega nam przed nosem strzelajac jak opetany... Poza tym, jesli ludzie na sieci znajda link, czy kanal IRC poswiecony szkolce, to znajda tez poradnik Swietego. Ci juz sobie sami poradza. Inni, ktorzy nawet nie probuja szukac, nigdy sie nie dowiedza ze w wolfie istnieja osoby ktore chca pomoc.

To, co ja robie czesto, to pisze podczas gry, jesli zobacze ewidentnego noobsa: "filip, jesli chcesz sie dowiedziec czegos wiecej o wolfie, napisz, [email protected]". Zauwaz, ze napisalem "czesto". Czasem mi sie nie chce. Czasem mam zly humor. Czasem poluje na tego cholernego PFa.

Pzdr.,
C4'S|Smirnoff

Posted by S&D=EliMiNaToR= on 27-01-2003 11:29:

Szkolki juz nie ma, bynajmniej nie S&D, gdyz jej zalozyciel - z0nk nie gra juz u nas. Jak kogos interesuje ta szkolka niech sie z nim skontaktuje - kanal #polishlegion Sam pomysl szkolki jest niepotrzebny wedlug mnie - z demek najlepszych klanow mozna przyuwazyc, jak sie powinno celowac itp. A bledy w grach newbow mozna latwo zlikwidowac... wystarczy na chwile przestac strzelac i spokojne wytlumaczyc

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:30.