FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9660)
kmb007 :)
Po dlugiej nieobecnosci mojej na BOARDZIE powracam, chociaz nie bede pewnie tutaj za czesto zagladal . Nie wiem czym bylo spowodowane to ze nie moglem pisac nic ale niewazne, juz chyba wszystko ok
Heh , pewnie niewiele osob sie wypowie, a te co sie wypowiedza tylko mnie opieprza, ze gupi topic zalozylem . Hmm. Pozdrowienia i papa :*
a tak serio to yo yo Witamy po przerwie
Kmb napisz w koncu cos wartosciowego, moze jakis dowcip opowiedz, albo wiersz napisz, moze tez byc opowiadanie jakies...
Badz tworczy bo damy /callvote kick kmb
PS zapomnij o ssaniu...
Napisane oryginalnie przez AnImAtE
PS zapomnij o ssaniu...
Napisane oryginalnie przez kmb007
Nie wiem czym bylo spowodowane to ze nie moglem pisac nic ale niewazne, juz chyba wszystko ok
Dysk formatowalem 2 razy , nie pomoglo
Nie bede sie za czesto wypowiadal tutaj ale postanowilem jednak cos z tym zrobic, bo od czasu do zcasu cos moze sklece, wiec napisalem do Majesa, potem do Raptora i dziala
CO do ssania, do Aimi moze chetny ? hyhy
Narazie
quote:
Ten topic rzeczywiscie jest to bani i nie ma co sie usmiechac
Zapomnia� jednak o ssaniu. Kie�bas� i tak dostanie, a tak wog�le to go�e baby i tyle. Nie wiem po co taki g�upi temat i wog�le o co si� rozchodzi.
Pozdro dla PAIN - kmb chcesz q3 swojego??
Czekam tylko na mile powitania, a swoja droga uwazam ze to najfajniejszy temat jaki istnial tutaj
Papa
a wcale ze nie, najlepszy temat to byl ten o ut-rpg, ale juz nie pamietam kto go zaczal...
a wcale ze nie, najlepszy temat to byl ten o ut-rpg, ale juz nie pamietam kto go zaczal...![]()
A niewiecie co jest z tym projektem ,ktoremu patronowal scalator o stworzeniu strony www dla newbiesow ? chetnie pomoge jakimis artykulikami ;p ktore zreszta byly na ut.xu.pl ale widze ze Bobek hmmm niewazne ;/
Fasola :)
Heh widze ze wypowiedzi na temat, ale to norma Zawsze tak jest. Hyhy. Papa
Kmb ty sie ciesz, bo ludzie podnosza poziom topica, moze nawet jakas ocene dostaniesz w przyszlosci. Zamiast narzekac to podkrecaj rozmowe... Dla najlepszych tworcow topicow kielbasa i gole baby!
Nie potrafie pisac opowiadan
Za to moge wymyslac przygody do rpg w dowolnej ilosci
Papuga ty bys zahostowal, a znam kogos kto by mogl sie zajac strona... hmm... przemysle sprawe i powiem co o tym sadze. Ciekawy pomysl.
aaaaaaa o to chodzi...
Papuga ty bys zahostowal, a znam kogos kto by mogl sie zajac strona... hmm... przemysle sprawe i powiem co o tym sadze. Ciekawy pomysl.
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
od razu tylko m�wi�: _strona_ a nie portal. �adnego php, mysqla, etc. stronka to kod html plus obrazki/pliki.
Taa
Znowu nie na temat ... Ciesze sie ze mnie witacie cieplo
hyhy. A poziom topica od samego poczatku jest na najwyzszym pozimie, zobacz kto go zalozyl ..
Gniazdo chce swojego q3 , oraz gole baby i kielbase !
quote:
Napisane oryginalnie przez DARK_ANGEL
A papuga ty sie przypadkiem nieorientujesz co tam scalator pichci ? :p
Taka stronka fajny pomysl , jako fan Urt i RPG popieram !![]()
Nie chce zeby ten topic umarl smiercia naturalna Odzywajcie sie :| hyhy
<BOGUS>...a kto umarl, ten nie zyje... </BOGUS>
Animata, podtrzymujmy ten topic, on nie moze zginac, jak gina antylopy , ktore nieostroznie podchodza do wodopoju, gdy sa spragnione. ( Podpowiem, ze wtedy atakuja je krokodylki, gryza w szyjke i obracaja, celem zabicia ich ;( ehh ).
Ciezko w sumie podtrzymywac topic ktory jest o niczym w gruncie rzeczy
sposob na przetrwanie
Otoz jesli chcesz, drogi kmb aby ten temat przetrwal to musisz tu napisac cos intrygujacego. Juz to chyba mowilem ze dwa tygodnie temu. Napisz cos co przyciagnie tlumy. Mozesz dac linki do dobrych stron jakichs (moze z nagimi paniami?), moze napisz cos tutaj bardzo kontrowersyjnego (np. napisz ze kochasz Spassa, albo mnie), moze obraz kogos, albo porusz temat klanu ]w[ - sukces topica zapewniony, przynajmniej przez jakis tydzien, bo potem bedziesz musial wymyslec cos nowego... Mozesz na przyklad robic tak jak tworcy telewizyjnych tokszolow - mozesz zapraszac slawnych ludzi na lamy tego topica, mozesz poruszac tematy mniejszosci w polskiej scenie UrT, alboco...
Wysil sie i w koncu wymysl cos, manna tym razem sama z nieba nie spadnie. Jaby ten topic byl zatytulowany "Animate" to ja bym sie wysilal..
Konrad czy�by� by� niedowarto�ciowany?? Powinienie� za�o�y� tu mo�e jakie� k�ciki tematyczne w tym topicu, np. w�dkowanie na ekranie, lub dmuchnie zupy za pomoc� dupy. Pomy�l o tym w domowych pieleszach. Swoj� droga to odezwij si� do mnie wiesz w jakiej sprawie
No wiec , bedzie kontowersyjnie:
www.sexfolder.pl <----- ihaaaa
Heh w sumie to nie zrobie tak jak Animata powiedzial. Chce zeby ten topic byl dla ludzi kulturalnych i wole jedna madra odpowiedz raz na tydzien niz pierdo***
Tak wiec zaczynajmy, za tydzien widze odpowiedz madra ihaa
To jest zesc po edycji :
No wiec wracajac do linka, z uwagi ze dzisiaj walentynki to looknijcie tam, pewnie bedzie link do jakiejs strony i podpis
"ZObaczcie co mloda szparka wyprawia w walwntynki"
Hyhy, zawsze takie gupoty pisza. Narazie
quote:
Napisane oryginalnie przez kmb007
No wiec wracajac do linka, z uwagi ze dzisiaj walentynki to looknijcie tam, pewnie bedzie link do jakiejs strony i podpis
"ZObaczcie co mloda szparka wyprawia w walwntynki"
Hyhy, zawsze takie gupoty pisza. Narazie![]()
called to duty
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:50.