FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=44)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9680)

Posted by ARES on 23-01-2003 17:23:

24/01 Spotkanie graczy SOF2 w Wawie

Dnia 24.01.2003 (piątek) odbędzie się spotkanie graczy SoF2. Wszystkie chętne osoby zapraszamy do Warszawy na ulicę ul. Kulczyńskiego 14 (tel. 641-47-57) do Klubu bilardowego
"Vegas". Spotkanie zaplanowano od godziny 20.00 do oporu, czyli aż ostatni uczestnik tego bezalkoholowego posiedzenia osunie się pod stół. Przewidywane dyskusje suto zakrapiane chmielową zupą....

Posted by [FPP]Gazdzik on 23-01-2003 17:35:

Re: 24/01-27/01 Spotkanie graczy SOF2 w Wawie

Dobrze, ze bedzie takie spotkanie. Mam nadzieje, ze zjawia sie tam najwieksi polscy wymiatacze .

Posted by [FPP]glan on 23-01-2003 17:55:

hmm ja niestety odpadam na oba spotkania.. nie ma mnie w tym terminie wogole w Polsce... czy ktos moglby zrobic z tego relacje?

Posted by KLAUSIK on 23-01-2003 18:03:

ares z chęcią bym przyszedł ale po 1. nie wiem gdzie ta ulica
i nie o 20:00 bo o tej nawet (_)_) nie chce mi się ruszyćwięc ja odpadam dajcie wcześniejszą godzine to wpadne o ile znajde ulice

Posted by Atari on 23-01-2003 20:51:

Klausik nie sciemniaj
Ares daj jakas wczesniejsza godzine zeby Klaus na wieczorynke i papu zdazyl <=jołk

Posted by gibon on 23-01-2003 21:18:

Talking Klausik, wlasnie nie sciemniaj ;]

w morde jego, znow cos organizuja, wtedy kiedy ja nie moge...
chetnie bym sie spotkal, z tymi z ktorych tyle razy zrobilem sito
no i z szanowymi adminami, wkoncu mialbym okazje powiedziec co mi nie lezy...
ale mysle ze jeszcze kiedys udam sie do tego vegas, wkoncu to 800 metrow ode mnie, wiec trza bedzie kiedys tam wyskoczyc.... skolujcie jakies dupeczki, to wtedy bedzie wieksza frekwencja ;D
nara

Posted by KLAUSIK on 23-01-2003 22:09:

a jednak jadezaskocze was ale tylko na lanpartyna żadną chlenine nie jadeprzyjade do was razem z mistusiem a ty atari jedziesz?

Posted by KuLLa on 23-01-2003 22:47:

Relacje na bank będzie ... choć znając atmosfere tych spotkań to może być mocno porwana i chaotyczna ... no i nie wiadomo czy nagle się nie urwie
Jeśli macie jakieś cyfraki i możecie wziąć je na spotkanie czy LANparty ... będzie to mile widziane.
Potem zrobimy galerie .... "tych klientów nie obsługujemy"

Posted by ARES on 24-01-2003 01:49:

zapowiada się ciekawie - jeżeli ci co się zgłosili przyjada na spotkanie to bedzie naprawde niezle stadko ... a toastom nie bedzie konca ... tak jak ostatnio ...

Posted by KLAUSIK on 24-01-2003 06:20:

ares zamiast whisky to możesz dać kase jak wygram a whisky to se zabierz dla siebie bo ja nie pije takich rzeczy wole tanie winko za 5 zł

Posted by Maciek-pl on 24-01-2003 09:38:

Talking

NIE!!! tylko nie to !! ominie mnie libacja (oczywiście bezalkocholowa). Okurat dziś !?! tyle czekałem na to żeby powiedzieć pare słów Aresowi a kurde dziś nie mogę !! czekam na sprawozdanie z tego spotkanaka

Posted by ARES on 24-01-2003 09:40:

Klaus nie ma sprawy jak wygrasz to dostaniesz tanie wino za 5zl - zgodnie z zamówieniem. Kasy nie daje bo nie jestem instytucja charytatywna, a nagrode w postaci butelki moge zasponsorować.

Posted by KLAUSIK on 24-01-2003 15:20:

Talking

lolto wole te whisky i tacie daćto se wypijemy po cichuzamiast winko za 5 zł

Posted by Atari on 24-01-2003 18:05:

quote:
Napisane oryginalnie przez KLAUSIK
a ty atari jedziesz?

pojade ale pierw musze znalesc sponsora
jacys chetni?

Posted by KuLLa on 25-01-2003 04:11:

Sądząc po spotkaniu które się własnie skończyło (stąd rozchyabotane pismo ), a na którym byli obecni :
JA (nieskoromne ale prawdziwe ) , ARES, EBOLA, VEGETA, DAMIANJUICE, ZAITCEV, UGLYBOY, SHEKSPIR (... jak sie pomyliłem to złóżcie to na karb wyczerpania ) to może być ciężko z organizowaniem takich imprez ...

BUTLA WHISKACZA NA NAGRODE JUŻ JEST (SAM WIDZIAŁEM !!!)
JEŚLI CHCECIE UCZESTNICZYĆ W LAN-PRTY TO ZGŁASZAJCIE SIĘ DO ARESA !!! JEŚLI NIE BĘDZIE 10 OSÓB NA "BANK" TO NIE BĘDZIE IMPREZY! !!!!

jako bonus jeśli impra sie odbędzie dożucam od siebie sześciopaka dla zwycięzców rozgrywek drużynowych

Pozdroofki

Posted by ARES on 25-01-2003 08:33:

heh Kulla mnie uprzedził ... osobiście jestem rozczarowany niską prekfencją ale mam nadzieje, że następne spotkanie odbędzie się przy wiekszej ilości ochlapusów ...

Posted by KLAUSIK on 25-01-2003 14:13:

hm...... kichano ale cóż niestety
ale ares te whsiky zostaw na przyszłą imprezke

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:31.