FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=44)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9681)
Noc 25/01-26/01 LAN Party w SoF2 w Warszawie
Uwaga chętni amatorzy cało-nocnego grania w Soldier of Fortune 2. Mam dla was propozycję : spotkajmy się pograć razem. Na noc z soboty na niedziele jest możliwość wynajęcia fajnej kafejki internetowej i wspólnego pogrania oraz wypicia . Ilość stanowisk to 14 kompów na wewnętrznym łączu 2mb. Cena to 200 za lokal. Jeżeli przyszłoby 14 osób to daje tylko 15 pln od osoby - jeżeli przyjdzie więcej to będzie taniej. Jak wpadnie więcej osób to można zrobić mały turniej z nagrodą ufundowaną przeze mnie : butelka whiski. Bawimy się od 22.00 do rana ... Myślę, że warto !!
Tylko, że potrzebuję aby chętne osoby zgłaszały się do mnie na GG 1507539 lub dzwoniły 693-03-40-30 w celu potwierdzenia swojej obecności. Będę tworzył listę uczestników. Gdy osiągnie ona ilość 14 osób party się odbędzie !!
Adres Lokalu :
E-Club
ul. Stryjeńskich 6 (wejscie od Teleckiego) tel. 22/446-34-57
Warszawa
www.sofpl.com
quote:
Napisane oryginalnie przez Ogór
oj ja bym si przejechaB ale niewiem czy bde miaB tyle kasy![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Gazdzik
A ja tam sie nie przejade bo po pierwsze to nie mam kasy a po drugie to jestem za maly na takie party.
hyh y a ja na 60-70% bede rezerwowac miejsce dla mnie i kumpla=]
chopaki wszyscy swietujemy to wasz miszcz -b7ade przyjerzdza na piersze spotkanie sofowcow=]
Jeżeli chcecie aby LAN Party sie odbyło to wszyscy chętni maja sie do mnie zgłosić w piątek i sobotę do 12.00 rano i powiedzieć : cześć tu ja (podać nick, imie i nazwisko) wpisz mnie na listę uczestnikó LAN Party. Ja spisuję chętnych i jeżeli lista okaże się wystarczająco długa impreza sie odbywa. To proste mam 10-14 osób - daje człowiekowi co trzeba i idziemy przygotować kompy na impre. Tylko musze mieć wcześniej jasność tego kto , co i jak .
Oczywiście browar we własnym zakresie każdy z uczestników (jeżeli ma ochote to kola) sobie sponsoruje. Jakieś żarcie - chyba walniemy zrzutke i coś kupimy - jednak na wszelki wypadek weźcie coś ze sobą to jest jednak całą noc ....
No warto też wziąć jakieś aparaty fotograficzne i kamery - porobimy relacyjki - warto 1wszą dużą (bo małe juz był) taka impreze uwiecznić ... A jak zechcecie to turniej o butelke whiski też się rozegra Nagroda już jest
) to może być ciężko z organizowaniem takich imprez
...
BUTLA WHISKACZA NA NAGRODE JUŻ JEST (SAM WIDZIAŁEM !!!)
JEŚLI CHCECIE UCZESTNICZYĆ W LAN-PRTY TO ZGŁASZAJCIE SIĘ DO ARESA !!! JEŚLI NIE BĘDZIE 10 OSÓB NA "BANK" TO NIE BĘDZIE IMPREZY! !!!!
jako bonus jeśli impra sie odbędzie dożucam od siebie sześciopaka dla zwycięzców rozgrywek drużynowych
Pozdroofki
www.sofpl.com
Ja to pierdziele! Będe tam i już! To jest na Ursynowie a ja jestem na Sadybie ,więc nie mam daleko! Zjawie się na 100% tylko dajcie mi konkretną datę spotkania! ARES!,...sign me up! Chciałbym tam być,bo klimat będzie przedni! Pozdrófki dla wszystkich co sie tam zjawią! PEACE! (Biore tylko mojego brata CeZet'a,eMWu,Lion'a jak będzie mógł i B7ade'go jak przyjedzie z kumplem i wpadamy na imprezę!)
Dziś w nocy, albo jutro będzie mam nadzieję wszystko jasne i zaczynam zapisy
Jesli ktoś jest chętny - proszę o zgłoszenia na :
tlen: [email protected]
GG: 1148442
mail: [email protected]
Jeśli uzbiera się wystarczająco ludzi to będzie niezła zabawa
Jak tylko sie dogadamy to na bank bedzie to podane na sof2.pl i tu ... pewnie gdzie indziej też ... jesli chcecie dostać osobiste info na mejla to dajcie znać na [email protected] .... tyle wiem na dziś
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:10.