FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=32)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9716)

Posted by miechu on 26-01-2003 17:01:

Talking lol

lol kiedys na servie..
gram sobie na deku i nagle robi sie wokolo mnie troszke tłoczno ..
wiec uciekam do teleporta..
wchodze a tam nagle...double kill..
jak mieliscia jakas przygode (zwalowatom) to piszcie

Posted by Ut chaos on 27-01-2003 16:03:

Hmmmm...
Moją przygode można uznać za trooooszke ciekawą.
Zainstalowałem mod UT Chaos , odpalam na CTF-Face1 i gram.
Zdobywam jakiś "Vortex". Myśle- Przetestujemy co to za szajs.
Odpalam... leeeeeci, to był wsysacz ludzi do śmierci. Odpalam haczyk żeby się zaczepić. I na ekranie: MONSTER KILL, MONSTER KILL...
To był portal śmierci.

My heart is like an open highway

Posted by Ut chaos on 27-01-2003 16:05:

Albo coś takiego.
Kłania się UT Chaos mod.
Włączam snajperke z zielonym celownikiem, strzelam do swojego (150 pancerza, shield belt, 199 hp) i zostaje z niego, po strzale w noge: -1500 hp . Dziękuje za taką broń.

Posted by miechu on 27-01-2003 17:50:

lol

no niezle..
piszcie cos jeszcze ..

Posted by miechu on 27-01-2003 17:55:

hmm

albo mialem taka opcje..
wchodze na serva (ping 600) strzelam shockiem przed siebie (to był główny tunel na decku16][)i nagle wyskakuje mi ULTRA KILL ))))
to dopiero bylo cos =]]

Posted by Ut chaos on 27-01-2003 20:44:

Tjaaaaaaaaa, a grałeś kiedyś z pingiem oscylującym w granicach
3652?? Ja tak grałem na 4vs4 i miałem 2 miejsce na TDM-Liandri.
To było piękne: jak nie rEEdEEmEr to flaki kanonowate. Fakt, było Very Hard ale udało się.

Posted by miechu on 27-01-2003 21:44:

hmm

no no ..
nieźle
a ja mialem opcje że skoczylem kolesiowi na glowe !!!! i nagle you kill (tu byla jego xyfka ale niebede robil mu reklamy) =]]]
też fajna rzecz
hmm... albo kiedys gram sobie na servie (oczywiscie wszycy z lana sciagaja) {wlasnie teraz pragne was serdecznie s p i e r d o l i c} i mapa na której gralem był deck .. (to najczestrza mapa na jakiej gram) zebralem sobie bio rifle"a i zaczolem strzelac w dół (stalem na "balkoniku" i strzelalem w strone skrzynek na dole .. tam gdzie pulse gun" i po jakis 5/10 sekundach w moich glosnikach slysze UlTRA KILL !!!!!!

Posted by miechu on 28-01-2003 08:34:

Talking hmm,..

to tez bylo niezle ...

Posted by mdgn on 14-02-2003 12:54:

zajebisci jestescie =]
no ale wracajac do tematu to ja zrobilem raz ultra killa(po prostu strzelalem na oslep) na insta pingu 800(pod f1)
btw. ale na normalnym serwerze nie ma redka i na pingu 3000 skonczylbys pewnie na ostatnim miejscu z - na koncie =]
tak samo jak ja normalnie na pingu 800 to sobie moge trafic...
to sie nazywa F..U..K..S =]

362926gg

Posted by YZK on 14-02-2003 13:15:

kiedys dawno temu, siakies dwa lata moze, wlazlem na siakis zagraniczny serwer lms
mialem taka dziwna sytuacje, lag, packet loss czy cos, ze po 3 minutach grania nie widzialem zadnych strzalow...
no coz, mozna grac na pale... za chwile znikneli mi wszyscy przeciwnicy... potem wlasna bron, a dobrze slyszalem jak strzelam...
postanowilem nie dac sie i dokonczyc gre...
wyciagnalem flaka i zaczalem grac z duchami, nie wiem jak to wygladalo z zewnatrz, ale skacze w jednym pomieszczeniu i strzelam, nawet jakby tam nie bylo przeciwnika, pamietam te dziwne komentarze graczy, ktorzy juz odpadli...
tyle ze najdziwniejsze bylo to, ze wygralem ten mecz... mialem nawet killing spree
kolejny mecz bylo to samo, ale jak juz mi zniknela bron, to sobie darowalem i wyszedlem z serwa

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:53.