FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9729)

Posted by MAr-n on 27-01-2003 23:26:

cos mi nie dziala :p

a wiec pykam sobie ostatnio od 2 dni na necie bo wreszcie naprawili kabel i mam normalny ping.
Problem polega na tym ze jak gram to co jakis czas mnie wywala z serwera nie reguralnie ale co jakis czas tak max do 10-15 min i musze robic reconect w konsoli nic nie pisze zadnej wiadomosci nie dostaje nie wiem o co chodzi !
Dodam ze nie gralem na necie 3 miesiace i nie wiem co potrzeba porcz nowego pr , cpm 1.0 i osp 1.01
CDkey'a nie mam (biedny jestem no co ) cfg tez jest dobry bo dzis zrobilem nowy i napewno nic nie namieszalem w nim
moze nie mam jakiejs komendy czy czegos. Na lanie i z botami gram bez zadnych zwisow nawet po 2 h Co to moze byc
I nie pisac ze jestem lamka bo jestem

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
M�j avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce b�dzie jeszcze ta�sza w�dka"

Posted by Spider on 28-01-2003 08:11:

Moze ktos cie regularnie KICKuje ??

A tak na powaznie, to watpie aby to byla kwestia komend - reinstall q3, a noz cos da.

Posted by Lucas on 28-01-2003 09:14:

quote:
Napisane oryginalnie przez Spider
A tak na powaznie, to watpie aby to byla kwestia komend - reinstall q3, a noz cos da.

Klasyka - ale tez bym sugerowal...

U nas admin poprawil sciaganie plikow - mam pingi 500 ;(

Posted by [FPP]Lipas on 28-01-2003 10:50:

MArtin, a jak reinstall nic nie da, to sysa od nowa zaladuj :o

IMO q3 po pewnym czasie dzialania przestaje sie normalnie zachowywac. Ja np. ogladam duuzo demek i czasami mi q3 totalnie wariuje :>

'U�miechnij si�, w�a�nie jeste� w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Posted by Q on 28-01-2003 11:20:

moze poprostu Cie nie lubi� i kickuja non stop- tu taki jede sie pytal o porade jak wykopac jakies lamy

Posted by MAr-n on 28-01-2003 12:16:

raczej mnie nikt nie kickuje :p bo jak tak to bym na kazdym serwerze kicki zbieral a ostatnio gralem z kolegami co graja w rtcw i raczej kicka mi nie dali
heh reinstall systemu mialem w zeszlym tygodniu to tez odpada
no coz od roku nie reinstalowalem q3 bedzie trzeba faken

(...)
M�j avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce b�dzie jeszcze ta�sza w�dka"

Posted by SweepeR on 28-01-2003 16:00:

Po mojemu to tradycyjnie wina Punkbustera...

Posted by MAr-n on 28-01-2003 17:01:

hmm jakiego punk bustera jestem w plecy jakies 3 miesiace doinformuj mnie troche sweep to sie jakos instaluje czy co ?

(...)

Posted by SweepeR on 28-01-2003 18:55:

Programik ktory ci sie instaluje razem z PR1.32, ktory m.in. sprawdza czy masz dobry cd-key

Posted by MAr-n on 28-01-2003 18:59:

aha :p to ja raczej cd key mam zly

(...)

Posted by Q on 28-01-2003 20:05:

no ja tegosyfa nie instalowalem i nie mam zadnych problemow a na necie duzo gram

Posted by [FPP]Lipas on 28-01-2003 21:06:

no to jush teraz wiesz - nie instalowac gupiego punk'a :o

a tak powaznie, to sie chyba raczej nie przydaje (no poza tym, ze nikt Ci ksywki nie zakosi) :>

'U�miechnij si�, w�a�nie jeste� w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:27.