FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=32)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9741)

Posted by Ut chaos on 29-01-2003 20:53:

Angry Przegieli pałe!

Tego jest już dosyć!!! Wyobraźcie sobie: gram na serwerze jolt.co.uk w UT-ka na mapie CTF-Face. Ciesze się bo mam 15 fragów na koncie w 10 minut a tu jakiś ch** o nicku strony internetowej z red teamu za wieżą red przy snajpie i... wybija z impact hammera red-ów. Toż to jest przegięcie na max-a!!! Spadłem przez tego ch*** z +15 na -2. Na dodatek innych też wybijał a admini nic sobie z tego nie robili. Czy to jest uczciwe?!?!?! Oczywiście chodzi o wybiecie z hammera w przestrzeń kosmiczną żeby gościowi wysło samobójstwo.
Tak więc panowie, panie, mutanty, zwierzęta itp. CZY TO JEST UCZCIWE?!?!?! Czy chcemy takiej solidarności graczy w Teamie?!?!?! Czy chcemy aby zupy drożały z roku na rok :-)???
Przecież to jest brak szacunku teamu za te impulsiki (ja się tam o to nie martwie bo mam ISDN ale ci biedni modemowcy :-(...), brak godności!! Kończe ten socjalistyczny manifest ale mam nadzieje na zmiane poglądów chociał 5% polskich Unrealowców z Turnieju.

My heart is like an open highway

Posted by miechu on 29-01-2003 20:56:

Cool no no

no no ciekawe

Posted by Ut chaos on 29-01-2003 20:58:

Miechu, nie ciekawe tylko chamskie zachowanie (ciekawe są inne rzeczy jak poziom jednego z klanów w UK :-).).

Posted by miechu on 29-01-2003 22:30:

hmm..

no w koncu siat sklada sie z róznych ludzi ty akurat milaes pecha i trafiles na jakiegos zasranego lamusa który rozwalal swoich..
takich leszczy to wieszac trzeba

Posted by miechu on 29-01-2003 22:33:

hmm..

no moze troszke przesadziles z tymi 5 procentami..
wogule super byloby jesli 5 % graczy w ut wchodzilo na te forum i dawalo jakis znak życia..

Posted by Ut chaos on 29-01-2003 22:55:

Miechu, to było 7 raz w tym dniu!!

Posted by miechu on 30-01-2003 07:09:

uuu...

to sie nazywa pech ...
a moze po prsostu cie koles nielubil

Posted by Ut chaos on 30-01-2003 12:27:

No nie wiem, może za dobrze grałem, moze to dlatego że snajperzyłem (nie kampiłem bo cały czas byłem w ruchu ale po flagi nie będe łazić z pingiem 600)...

Posted by Ut chaos on 30-01-2003 12:27:

No nie wiem, może za dobrze grałem, moze to dlatego że snajperzyłem (nie kampiłem bo cały czas byłem w ruchu ale po flagi nie będe łazić z pingiem 600)... ale to go nieusprawiedliwia bo wybijał każdego na orbite i nic nie robił.

Posted by miechu on 30-01-2003 15:45:

Talking hmm..

ciekawe....
jest jedno proste wytlumaczenie !!!
to była lama (daltonista) który nidy niegral na serverze i nierozróżnial kolorów teamów (red, blue)
ale moze to byl typ (teamkiller) który nieumial grac na poziomie przeciwników i aby wyladowac swoja agresje zabijał swoich .
tacy kolesie tez sie czesto ukazuja na serwerach !!!:

Posted by Ut chaos on 31-01-2003 11:32:

Pewnie fagas grał z Kafejki...

Posted by [FPP]Krypton on 31-01-2003 11:53:

Re: hmm..

quote:
Napisane oryginalnie przez miechu
ciekawe....
jest jedno proste wytlumaczenie !!!
to była lama (daltonista) który nidy niegral na serverze i nierozróżnial kolorów teamów (red, blue)
ale moze to byl typ (teamkiller) który nieumial grac na poziomie przeciwników i aby wyladowac swoja agresje zabijał swoich .
tacy kolesie tez sie czesto ukazuja na serwerach !!!:

albo po prostu myslal ze to DM

Takich sytuacji nie da sie ominac, jednak musze powiedziec ze w Q3, a gram w niego juz 3 rok, zdazylo mi sie to raz. Ale zaraz na serwerze szybko zaglosowalismy i go wyckikowalismy.

1/1000 graczy TDM to lama...

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:28.