FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9743)
qltura adminow
witam!
wi3m ze tym topikiem nie przyspoze sobie kolegow ale mam to w ... gralem sobie dzisiaj na snajpie, nie szlo mi przez ping (i umiejetnisci) i co jakis czas w celu odparowania adrenaliny pozwollalem sobie na K..wa itp (NIE OBRAZAJAC ZADNEGO Z GRACZY) ZOSTALEM KIKNIETY.. nie zajazywszy za co powracajac do gry zapytalem za co.. nie otrzymalem odpowiedzi, wiec wpisalem sie jako: Ch.w.d.adminowi...(moze i przesadzilem) i dostalem bana hehe no wiec chcecie kultury, ale nie chcecie poinformowac na przykLad gracza ze za duzo klnie (TYM SAMYM ZE NA SERWIE TYM GRAL MARCEL I ROWNIE MI WTOROWAL DO WIWATU SLOWAMI K...WA ITP)i oczywiscie on bana ani kika nie dostal..chcecie kultury, ale od mastachow itp nie wymagacie?? jak dostalem kika to zajrzalem kto jest adminem i co zobaczylem?... juz wiem kto mie kiknal pan scalator ehh mam nadzieje ze twoje notowania w ZcHN rosna ..papa..tylko nie wlaz za bardzo w dupsko mastachom bo bedziesz pierdzial dmuchanym ryzem...!
pozdrawiam!
chlopie nie przejmuj sie cala scena (polska oczywiscie) to same lamery,hu.e,piz,y (dlugo tu mozna wymieniac), i tak zawsze bylo i bedzie, jak sie nie nazywasz grucha (bez urazy lub cos w tym stylu to ie masz nic do gadania, a teraz to co sie dzieje na polskiej scenie urt to istny meksyk, graja se typy z ogc z wallami i auto fire , i jak ktos mniej znany powie ze czitoja to oczywiscie nikt nie wiezy bo jestes nowy (lamu) i sie nie znasz , wiec pierwsze co robia to vota na kika i oczywiscie wszyscy daja f1 (wazeliniaze) ja juz wole naprawde grac na jponskich servach z pingiem 700 gdzie gra sie przyjemnie nikt nie czityje anie nie jedzie innym jak tylko zginie ,wogule przyjemnie sie gra. ja to juz dawno sobie darowalem polskie servy bo to jest zadna gra tylko sie wqrwi. mozna wiec chlopie nie przejmuj sie olej sprawe i pal jointy
nie stary nie zgodze sie z toba...przynajmniej nie do konca, gralem z wieloma mastachami i gralo mi sie z nimi fajnie...ale co do wlazenia w dupsko to fakt..co prawda ADMIN NIE MUSI SIE TLUMACZYC!! ale dlaczego jeden dostaje kika(bez ostrzezenia) a drogi robiac dokladnie to samo moze grac dalej???.. gram ponad pol roku w UT, i zostalem kikniety ze serva (pomijam 999) 3 razy i te trzy razy to pan scalator(w tym dzisiaj 2+ban)... snipe ma 3 adminow, ale watpie zeby to zrobil ktorys z pozostalych...a przez ten czas ile bym nie gral (i obojetnie na jakim servie)to zawsze kazdy rzucal miechem na prawo i lewo w zaleznosci od tego jak mu szlo i nigdy nie widzialem za to kikow! vide papug ktory przynajmniej mi sie tak wydaje kladzie na to lage! GRAM PO TO ZEBY ODREAGOWAC TRUDY DNIA!! ... NIE WYZWALEM ZADNEGO GRACZA!!! panie scalator jestes dzieciuch i tyle....jak chcesz to tego bana sobie wyszyj na swojej rozowej bandance i nos go z duma!! pap...
Nie jeste� wyj�tkiem jak chcesz wiedzie� co� wi�cej na temat kick'ania za przekle�staw pogadaj z Silverem on jest jednym z niewielu.
Czy on zalozy� taki durny w�tek ?
Nie - dlatego gdy� jest m�drzejszy od ciebie.
My�lisz, �e wystrasz� sie i zdejm� ci bana ?
Zdj��em go w 2 minuty po za�o�eniu.
I nat�pnym razem zamiast napisa� ***** lub **** we� przy******* sobie myszka w g�ow� mo�e odbije si� to pozytywnym echem dla ciebie jak i dla nas.
czy ja wiecej klne od innych tego nie wiem, watpie.. co do upomnien nic nie wiem......nie widzialem , mysle ze bym przystopowal (jezeli upominales to sorry za nieprawdziwe oskarzenia na postach powyzej)..ale nie widzialem, czy zdjeles bana? nie wiem bo i tak zerwalo mi calkowicie polaczenie z servem i nie wiem o tym jesli tak to fajnie jak nie trudno, czy masz sie bac?? nigdy w zyciu nie zalezalo mi na tym zeby ktokolwiek sie mnie bal...tymbardziej grozby internetowe to dla mnie smiech nie pisalem tego zeby cie przestraszyc.. a co do grubianstwa i chamstwa hmmm jezeli uzywanie slowa k..wa to grubianstwo to nim jestem jak 75% polskiego spoleczenstwa... mysle ze powinienes zmienic nicka na "Don Kichot" albo "Ostatni sprawiedliwy"
pozdrooowka Natural born burak!
i po kopocie
a to ze starzy wyjadacze traktowani sa lepiej, to chyba prosta sprawa
--
pisentlofindies
ps
nie podoba misie twoj awatar
no tak prosta sprawa.... heh to po co krzyk o klniecia itp, jezeli jeden moze a drogi nie??...nie wazne koniec tematu, a co do awatara (*nie wiem co to jest) NIECH TAK BEDZIE!
no tak prosta sprawa.... heh to po co krzyk o klniecia itp, jezeli jeden moze a drogi nie
1. jesli raz na dzie� moge zalkn��, nie jest to skierowane do zadnego gracza tylko do siebie
2. napewno mog�em napisa� qr... bo tylko to mam zbindowane i jak nieraz che� mam na jakie� inne wizwiska to jak sobie pomysle ze musze to pisa� to mi w tym momencie zlo�� przechodzi
3. jesli ktos powie "marcelku wyluzuj" odrazu wraca dobry chumor i che� do zabijania na nowo
4. ciesz ze sa serwery a nie psiocz na admin�w!!!, przecieaz to sa komputery i ich dobra wola ze na nich grasz!!!
5. jednak ktos mnie zna thx
Chcialem wszystkim w tym miejscu napisac iz kolega MaRcel to fajny kolega i wogole mozna z nim konie krasc. Nie tak jak ci inni koledzy, z ktorymi wogole nie idzie porozmawiac tudziez konsumowac i wogole.
O! dziekuje za uwage.
hmm..
Marcel mastachu :P
eee tam z tymi adminami to roznie pamietam ze kiedys mnie Asik wywalal ze snajpera i kupe innych ludzi a potem sie okazalo ze to ktos sie do konsoli w kafe dostal jakis gracz i sie bawil :) pamietam jak na coolnecie tyle osob mialo rcona ze co kto z r3 przychodzil to zaraz byla zmiana mapy :P kazdemu sie zdarza przeklnac byle z umiarem, pamietam jak scalator przyszedl raz na server i zaczal bluzgac z jakims swoim kolega :P a tu widac za to samo kopie, kto jest bez winy niech pierwszy kamien rzuci...... ...........................
...........
.............
no i ?
ha.. tak myslalem :P
ja tez sobie czasem przeklne czasem przesadzam jednak mam szczescie do tego ze kiedy przeklinam to albo nie ma admina albo nie zwraca uwagi :P myszy [h/ch]arcuja kiedy kota nie ma
wiec hej djud naucz sie przeklinac we wlasciwych momentach :P
nie nie papug, ja sie nie zale, ja zwracam uwage, bo wszyscy pitola na prawo i lewo ze brakuje kultury, to o to chodzi? nie zauwazylem zeby ktos z graczy kiedykolwiek narzekal ze za duzo sie klnie,ze on nie lubi polskich serwow bo brzydko chlopcy mowia za to narzeka sie na kolesi wyzywajacych i wotujacych, a ich sie nie kika!....trzeba uwazac, zeby ze skrajnosci nie popasc w skrajnosc!, mam respect do adminow za servy to jasne ale jak powiedzial fred ten kto jest bez winy.......bez przesady. Co do wieku to juz daawno jestem tzw. pelnoletni.
hehe tosh jak napiszesz qr*a to za to Ciebie niewywal� co hey dude? ..... chyba ze pisales co drugi kill....qr*a ch*j itp. No wiesz...kogos mo�e to obrazi�, nawet �e niewiesz ze on moze to s�ysze� i �e on to we�mie do siebie... . Ja jednak zauwa�y�em jak kiedys w r3 gra�em, r3|gr8 ... i odrazu inna qltura
luziq to wygl�da. Fajnie, ale po co to? heh ... popatrzcie np. na takiego pana o nicku Yarecki...s�awny to on za bardzo niejest, ale znany. nie z tego �e super gra(bo nieidzie mu najlepiej) ale z jego m�drych wypowiedzi z uzasadnieniem. Wi�c niem�wmy za ka�dym razem ze gruch� trza by�, �eby by�o mo�na sie rugac... . Ja swoim skromnym zdaniem, no moim.....Lubie wszystkich graczy UrT, nawet silvera(ostatnio spox go�c) tylko jak gram na serverze...bo imho na IRC'u czy gdzie pokazuj� przed wiekszo�cia ze s� wielcy
P.S. wrzu�my troche luziq, majes zamkniesz temat i po sprawie. Mo�e po napisaniu tych 20 wypocin ... ruszy nam w g��wce, zmien isie oczywiscie na lepsze
P.S.2 Zmieni�em stosunek do graczy...niepisze jush qr*a ale fuks. Zabi�, pokaza� �e umie to robi�(chod� czasami to jeden nab�j i kill-by thor). przewa�nie klne na biurko...brudne jest i czasami mycha na jakims w�osku mi sie gubi...optic .
A gdzie ci m�drzy?
Pozdro aLL lamers DDD
Ja te� walne kilka groszy od siebie ;)
1. Kultura admin�w nie ma tu nic do rzeczy. Jak ju� papug napisa� - ich server - ich impreza, chcesz gra� - dostosuj si�.
2. Przeklinanie na serverza zawsze zrozumiem... Sam jestem cholerykiem i wierz mi papug albo nie, wpisanie ***** na konsole i wduszenie enter powoduje znacznie wieksze uspokojenie niz odruchowe ***** na g�os - a to z prostej przyczyny: �eby napisa�, musisz u�y� swojej woli a nie robisz tego odruchowo - a to powoduje samo z siebie uj�cie pary...
3. Inaczej si� ma rzecz je�li wyzywamy KOGO� na serwerze. Tutaj w gr� wchodzi czyja� godno��. Poprostu za to powinno si� wywala� i ju�, niestety nie cz�sto admini zagl�daj� na serwery swoje wi�c gadamy tu sobie na pr�no... Co si� dzia�o - b�dzie si� dzia�...
No i z tego miejsca chcia�em przeprosi�!!!
W ci�gu ostatnich dni mia�em wi�cej wolnego czasu i now� myszk� wi�c troch� wi�cej gra�em... no i nie sz�o mi )) do wczoraj... �le ustawiony config rulez... no i powyzywa�o si� troch� ludzi od cziter�w i innch... za co serdecznie tutaj wszystkich obra�onych przepraszam - pu�ci�y mi nerwy i tyle...
Ale dzi�ki Brian'owi z BzN bodaj�e, config troszk� wczoraj podrasowa�em i od razu N3 i raz nawet N2 na casa by�em )) dzieki Brian
To tyle, ide do pracy dzisiaj... mo�e mnie jeszcze nie zwolnili ))
Par� mi�ych s��w dla Papu�czaka - te� go znam
Co do kolesi przeklinaj�cych na serverach to Papug ma racj�, jak chcesz poprzeklina� to nie musisz dzieli� si� tym z innymi. Mo�esz przeklina� sobie dr�c g�b� u siebie w domu a nie �wiczy� pisanie brzydkich kr�tkich dwu- lub jednosylabowych.
Nara all.
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
nie z tego �e super gra(bo nieidzie mu najlepiej)
sam sie zacytuje
4. ........ nie psiocz na admin�w!!!, przecieaz to sa komputery ....
koniec cytatu
administrator tez cz�owiek !!!!! sw�j honor ma
swoj� droga ciekawe - zauwazyli�cie (admini, obserwujacy konsol� i say_team) oraz gracze (say_all) - czy ci tury�ci zza granicy - przeklinaj�?
bo ile razy patrzy�em na konsole, jak jaki� mecz ustawia�em - nie widzia�em takich zachowa� u turyst�w.
no, ale nie widze wszystkiego i dlatego do Was kieruj� pytanie.
ej nie no jak teraz powiecie ze tylko polacy klna to mnie rozbroicie....sam bylem swiadkiem jak na meczu Cb banda portugalczykow klela jak szewce, a pozniej sie powymieniali przeklenstwami z naszymi gierojami ...z czego wiem ze puta (bodajze) to po naszemu pani pracujaca inaczej hehe...a i nasi zachodni sasiedzi sheisuja bardzo sprawnie na servach...
czy ci tury�ci zza granicy - przeklinaj�?
bo ile razy patrzy�em na konsole, jak jaki� mecz ustawia�em - nie widzia�em takich zachowa� u turyst�w.
no, ale nie widze wszystkiegoi dlatego do Was kieruj� pytanie.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:54.