FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9763)
na kubusia bez cd-keya
chyba nie da rady tam wejść bez oryginalnego, a szkoda bo coolnet nie zawsze działa papi
Re: na kubusia bez cd-keya
quote:
Napisane oryginalnie przez Tfardy?
chyba nie da rady tam wejść bez oryginalnego, a szkoda bo coolnet nie zawsze działa papi![]()
Re: Re: na kubusia bez cd-keya
to tylko plotki
cd-key
quote:
Napisane oryginalnie przez scalator
to tylko plotki
poczekałem i .....
heh rzeczywiście kilkanaście sekund pisało INVALID CD-KEY po czym weszłem na serwa (na sekunde) bo pb_sv_guidRelax nie jest na 7 uswtawiony
ojej...
kubuś jest testowy.
macie go testować, sprawdzac lagi, etc.
jeśli zdacie egzamin z testowania, przekonam Bucza że serv UT jest niezbędny
i będzie to mógł być spokojny, mały (~8-10 graczy) serverek na jakieś małe mecze, ligi, ect.
natomiast - jak tylko uzbieramy kasę (sponsorzy mile widziani)
na dwa PIII800 :/ ruszy serv na zwisie (vel. viper) na którym będzie full wypas, być moze 20-24 graczy
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
, mały (~8-10 graczy) serverek na jakieś małe mecze, ligi, ect.
na dwa PIII800 :/ ruszy serv na zwisie (vel. viper) na którym będzie full wypas, być moze 20-24 graczy![]()
o kubusiu (rozumiem ze test):
1. Laghi straszne
2. ustaw na 11 osob [1 czeka mp. sedzia a reszta 5 vs 5 lupie]
3. przydal by sie najbardziej w polsce nie server na 1000 osob a taki ktory ma dobre wyjscie na swiat zeby CB mozna bylo rozgrywac i klanowki!
p.s. zauwazyliscie ze urt stalo sie jakos bardziej popularne?:p
HMM w nowej betce fps spad mocno i jeszcze jak sie gra na duzej mapie przy 7vs7 to hmm .... jest senes sie tak meczyc? Ehh mam naogul lagi i jak niemam to jest sweitro i w takie moje swieto wchodze na serva i mam 8-20 fps . Eh servery 5vs5 albo 6vs6 i bedzie ok ...
Re: na kubusia bez cd-keya
quote:
Napisane oryginalnie przez Tfardy?
chyba nie da rady tam wejść bez oryginalnego, a szkoda bo coolnet nie zawsze działa papi![]()
Napisane oryginalnie przez Cz4X
1. Laghi straszne
p.s. zauwazyliscie ze urt stalo sie jakos bardziej popularne?:p
super poprawa :)
Nadal oprócz "Hadesa" kubuś to jedyny serwer na którego sie nie da wejść bo wylot za PB GUID AUTH UNKN (ps. na Wymiatacz można już też wchodzić bo PB wyłaczyli )
Re: ;p
quote:
Napisane oryginalnie przez DARK_ANGEL
MOj ping tam nieprzekracza 40 ;o
Ja niezauwazylem ;o
cd-key:
nosz kurcze zmieniłem ten pb_sv_guidrelax na 7 - czego jeszcze bardziej chcieć?? na takim coolnecie W OGÓLE nie jest ustawiony guidrelax, a konfig i w ogóle wszystkie pliki przekopiowałem z coolneta na kubusia
ilość graczy:
no właśnie. zdawałem sobie z tego sprawę. na razie jednak nie widze na wykresach, aby na nim grało Was dużo? być może chodziło o ilość graczy na innych servach kubusiowych... :/
tak czy inaczej - to jest NADAL w fazie testów.
z Waszych opinii jednak widzę, że nie będzie sensu go utrzymywać - poco macie się męczyć grając na nim albo ma stac pusty.
gdy odpalę zwisa (nadal czekamy na procki ) tam gwarantuję, że nie będzie lagów
called to duty
;./
odpal moze serwer hearts on line to moze w koncu bedzie taka sytuacja ze nikt niebedzie mial pretensji ;o
Serwer ma zostac ! ;D niesluchaj narzekan czaxa ;p
no to może ....
by tak jeszcze ustawić sv_strictAuth 0 albo już nie wiem co
Aha i CzaX sie nie drzyj, Papuga też zwierzątko
wiem :)
ile razy Czax jest na kubusiu - tyle razy marudzi, ze ma laga :/
co ciekawe - inni gracze nie marudza na laga, o ile zauważyłem
ale - jak juz kiedys stwierdziłem - na kubusiu mogą byc lagi.
od procka.
a co do cdkeja - hm...... zastanawia mnie - co sie stanie, i które klany polskie odpadną ze wzgledu na brak orginała kwaka? (na przykład od CB czy czegoś innego, zagramanicznego)
no bo u nas mozemy zdejmować punkbustery, guidy, spoko.
ale zagramanica raczej niema servów pozwaląjacych wejść bez keja, nie? chociaz moze i są - nie gram to nie wiem
ale poszczególni gracze na pewno odejdą jak sprawy się jeszcze bardziej skomplikują. Co do zagranicznych serwów to masz racje Papuga - prówałem kiedyś na niemieckie - jak w Polsce za duże były lagi no i nie udało mi się wejść na żaden (z kilku). Po co tam się mają w to bawić ? Inna sprawa ze w Polsce to nawet jeśli można jeszcze dostać Qwaka 3 (w edycjach z Q1 i Q2 w komplecie za 119 zeta) to po pierwsze nie jest to mało, a po drugie Q3 jest na tyle stary że taka inwestycja moze być po prostu mało opłacalna. Wyjdzie Q4 i wszyscy (no ci co sprzęt im pozwoli
i jeśli Q4 nie okaże się kichą - co jest raczej mało prawdopodobne) się na niego przesiądą. Nowych graczy zacznie brakować, a już teraz jest ich niewielu. Starsi też zaczną odchodzić (ile razy to już się słyszało że gra w urt już mnie nie bawi znanych haha "osobistości"). Czy więc warto ? Coś o tym wiem bo kupiłem oryginał CS'a - tam graczy nie zabraknie prędko, tylko kiedyś jak uważałem ją za the best gierke fpp na sieć to po zagraniu w UrT już jej nie mam zamiaru instalować (boshe co za syf)
Hmm narzekacie na tłok na servach, to po co sie na nie pakujecie jak widzicie ze gra juz 11 osob to idziemy na pusty serverek i czekamy a z sie ktos podepnie, a tak sytuacja wyglada nastepujaco: 22:00 snajper full, qlnet full, reszta pusta. Co do lagow to tez czax przesadzasz ja tam mam sdi i pingi spoko tylko na cyberkillu mam powyzej setki. Servery - zgadzam sie nie pamietam z kim , Papcio lpiej postawic 2 mniejsze niz jeden wielki, to nie zadne tribes 2 zeby sie naparzac po 12 osob w teamie.
na dwa PIII800 :/ ruszy serv na zwisie (vel. viper) na którym będzie full wypas, być moze 20-24 graczy![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez DARK_ANGEL
MOj ping tam nieprzekracza 40 ;o
Ja niezauwazylem ;o
to Demoń?
nie wierzę własnym oczom
Demoń się udzielił na boardzie
ŚWIĘTO, LUUUUDZIEEEE....!!!![]()
;P
quote:
Napisane oryginalnie przez Vesta
Hehe a jak Wam sie podoba Nowy Avatar Demonka Slodki Bobas z Niego byl hehe(no nadal jest)
No mi sie pomysl bardziej podoba co do 2 serverow a nie jednego wielkiego
Ps. Papi jaki masz numer konta
quote:
Napisane oryginalnie przez Bartosz
Ps. Papi jaki masz numer konta![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:03.