FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9885)

Posted by Tfardy? on 12-02-2003 14:10:

Question kiedy z mapcycle zniknie twinlakes ? :D

no kiedy ? podoba się ta mapka komuś jeszcze ? A tylko czas między ciekawszymi mapkami zajmuje ....

Posted by doctur|potfur on 12-02-2003 14:16:

bosze

jak ci przeszkadza to niegraj

Posted by DARK_ANGEL on 12-02-2003 21:12:

yh

Twinlakes bardzo fajne sa ale TYLKO na CTF wiec niewidze powodu zeby wywalac ta mapke z mapcycla

Posted by forever on 13-02-2003 07:59:

Re: yh

Popieram - tylko trzeba zrobić coś z czym się nie zgodzisz - wyłączyć voty - wtedy może kiedyś się uda na tej mapce zagrać :>

Posted by Avalone on 13-02-2003 13:06:

jak dla mnie jedyny jej minus to to ze mi zrzera fps'y do ok 20 przy duzym zamieszaniu ale da sie przezyc mi sie podoba

Posted by DARK_ANGEL on 13-02-2003 15:48:

Re: Re: yh

quote:
Napisane oryginalnie przez forever
Popieram - tylko trzeba zrobić coś z czym się nie zgodzisz - wyłączyć voty - wtedy może kiedyś się uda na tej mapce zagrać :>

Ne voty maja zostac

Ostatnio jednak na coolu wlaczyl sie Tvinlakes CTF i jakis CIEC ktory tylko mysli o sobie dal vota na Rommla , kiedy wgral sie juz rommel (mam strasznie wolnego kompa wiec wgranie mapki to kwestia 2-3 minut :////////// ) po 10 minutach gry kolejny "madrala" dal vota na doki (myslac zapewne ze jak zmieni sie mapka zmieni sie tryb gry :> naiwny gluptas :> )
Pomijam oczywiscie fakt ze owieczki klikaly f1 ( aczkolwiek bylo prawie rowno bodajrze F1-7/F2-6 czy jakos tak) .

Ciagle mi brakuje w Polsce serwa CTF :/ Moze kiedys gdy bedzie ogolnie wiecej serwerow ktos postawi serwa wylacznie do ctf`a , bo moim zdaniem jest to fajny przerywnik ....
co wy na to ?

Posted by cZAx on 13-02-2003 16:17:

CtF sux0rz :p
Postawcie servera do Clan wars tak jak kiedys atmo zrobila, btwmoze ktos napisac do nich? ja nie mam tam adresu :o

Posted by forever on 13-02-2003 16:45:

Re: Re: Re: yh

quote:
Napisane oryginalnie przez DARK_ANGEL
Ciagle mi brakuje w Polsce serwa CTF :/ Moze kiedys gdy bedzie ogolnie wiecej serwerow ktos postawi serwa wylacznie do ctf`a , bo moim zdaniem jest to fajny przerywnik ....
co wy na to ?

jasne że tak - znaczy mówię wyłącznie w swoim imieniu - CTF jest fajne pod warunkiem że ten przerywnik nie ma timelimit 10 bo to w przypadku CTF nie ma sensu...
Jeszcze zostawiłbym jedną mapkę na TDM bo to też fajny przerywnik i oczywiście większość na TS.

Posted by LuZnY on 13-02-2003 22:47:

Re: Re: Re: yh

quote:

co wy na to ?

byl kiedys... nikt tam nie gral...

Posted by PAPUGa on 14-02-2003 15:47:

po to są właśnie voty -- bo zakładamy, że to mózg kieruje Waszymi ruchami rąk i to on nakazuje wcisnąć F1 lub F2

możecie więc przevotować sobie praktycznie wszystko - przy odrobinie wysiłku intelektualnego

P.S. i nie mówcie, że w ferworze walki trudno się zastanowić który klawisz wcisnąć - głosowanie trwa chyba ze 3 minuty, zawsze więc można uciec w kąt i przeczytać konsolę.

Posted by Avalone on 14-02-2003 16:49:

ta mi sie podoba ze sa inne tryby nie tylko ts... Ale jest jeden minus niedawno dalem vote na free for all oczywiscie nie przeszlo jednak jak ktos dal vote na doki to sie wlaczyly w trybie ffa hyhy jakis begginer z nami gral i jak sie polapal ze trzeba strzelac do wszystkiego co sie rusza to bylo nawet fajnie az nie zmienila sie mapka (Casta) na ts... gosciu sie chyba nie pokapowal o co chodzi i dalej na tej mapce wali do wszystkich az go printnelo fajny ubaw byl

Posted by doctur|potfur on 14-02-2003 17:04:

:P

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
po to są właśnie voty -- bo zakładamy, że to mózg kieruje Waszymi ruchami rąk i to on nakazuje wcisnąć F1 lub F2

możecie więc przevotować sobie praktycznie wszystko - przy odrobinie wysiłku intelektualnego

jeszczy by sie przydala mozliwosc vote map restart
bo jak to bylo mowione w jednej z kolumn taki szybki mecz umawiamy w 5minut na ircu i niema rcona idzie serwer "grzecznie" prosi o wyjscie i sie gra a jak wszyscy zejda sie to trzeba dawac vota na mape zeby zagrac od poczataku a tak tylko map restart

Posted by DARK_ANGEL on 14-02-2003 19:20:

Re: :P

quote:
Napisane oryginalnie przez doctur|potfur
jeszczy by sie przydala mozliwosc vote map restart
bo jak to bylo mowione w jednej z kolumn taki szybki mecz umawiamy w 5minut na ircu i niema rcona idzie serwer "grzecznie" prosi o wyjscie i sie gra a jak wszyscy zejda sie to trzeba dawac vota na mape zeby zagrac od poczataku a tak tylko map restart

Taaaaaaaaa potfur ma racje. TAk to by sie dalo map_restart i od razu jazda a teraz trzeba dawac vota na mapke co wiaze sie z wgrywaniem blebleble.....(mala uwaga- jak zaczynalem grac WSZYSTKIE voty bylo dostepne i bylo fajnie , a teraz niewiem co sie porobilo ;/ )

Poza tym dzis bylem bardzo zdziwiony gdy wszedlem na coolneta i niedalo sie pisac na public :OOO bezsens ...... Jesli ktos bedzie chcial koniecznie komus cos przekazac to i tak zmieni nika w czasie gry co bedzie widoczne .. moim zdaniem glupi pomysl ;/

Posted by Avalone on 14-02-2003 20:39:

Re: Re: :P

quote:
Poza tym dzis bylem bardzo zdziwiony gdy wszedlem na coolneta i niedalo sie pisac na public :OOO bezsens ...... Jesli ktos bedzie chcial koniecznie komus cos przekazac to i tak zmieni nika w czasie gry co bedzie widoczne .. moim zdaniem glupi pomysl ;/

ja myslalem ze to cos z servem ale jak tak jest ustawione to syf...

Posted by DARK_ANGEL on 14-02-2003 22:48:

Re: Re: Re: :P

quote:
Napisane oryginalnie przez Avalone
ja myslalem ze to cos z servem ale jak tak jest ustawione to syf...

mysle ze to raczej jest tak ustawione ale szczegoly bedzie musial nam wyjawic sam papuga

Posted by LuZnY on 15-02-2003 02:19:

kolejny genialny pomysl mister papuga :Q

Posted by Poker on 15-02-2003 19:01:

:)

Tak ja uwarzam ze ta mapka jest dobra na ts wlasnie ale na malo graczy
np na 2 na 2
Nie uznaje w urt w ogole trybu tdm dla mnie to lipton straszny i nie rozumiem po co w ogole tdm jest

Posted by PAPUGa on 15-02-2003 23:05:

quote:
dalo map_restart i od razu jazda

na coolneta i niedalo sie pisac na

tak zmieni nika w czasie gry co bedzie widoczne .. moim zdaniem glupi pomysl ;/

1. /callovote map_restart <--- nie działa?
2. widocznie ktoś coś zmienił. tyle ostatnio się słyszy o kulturze, przekleństwach...
3. ta, ale zmienisz tylko (chyba) 3x - potem Cię PB wywali za name-flooding

Posted by PAPUGa on 15-02-2003 23:05:

quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY
kolejny genialny pomysl mister papuga :Q

i jak zwykle się mylisz Luźny..... :/

Posted by DARK_ANGEL on 15-02-2003 23:22:

:P

quote:

Tutaj Luznemu musze przyznac racje

/callovote map_restart dziala ? no to git ! o to chodzi ;D

E nie, zalezy jak czesto sie zmienia, zreszta zmienilem z 3 razy w ciagu minuty i mnie nie kopnelo

Posted by LuZnY on 15-02-2003 23:37:

quote:

i jak zwykle proba odwrocenia kota ogonem...

\/

Posted by PAPUGa on 16-02-2003 20:33:

???

w sensie że niby mam udowadniać, że nie jestem wielbłądem?? :O

nie wystarczy jednemu z drugim wyraźnie i po polsku napisać - że widocznie musiał to zrobić ktoś inny?

o co Ci chodzi Luźny? :/

czy mam zapisać _allowchat 1 do server.cfg?
wtedy dowolny tekst będzie wyłącznie w obrębie drużyny [rotfl] hyhy

Posted by PAPUGa on 16-02-2003 20:35:

Re: :P

quote:
Tutaj Luznemu musze przyznac racje

rację - że się myli, czy rację że twierdzi jakobym to ja zrobił?

chyba wiem, co klikam, nie? :/

ech... gadaj zdrów ... :/

Posted by DARK_ANGEL on 16-02-2003 20:47:

quote:
rację - że się myli, czy rację że twierdzi jakobym to ja zrobił?

Ale zes teraz papuga namieszal

MIalem na mysli to, ze Luzny ma racje mowiac ze takie ustrawienie jest do dpy .

"2. widocznie ktoś coś zmienił. tyle ostatnio się słyszy o kulturze, przekleństwach... "

Hmmm to w sumie zabrzmialo tak ze to ty wylaczyles mozliwosc pisania na public ;p

Posted by LuZnY on 16-02-2003 23:11:

Re: ???

quote:

o co Ci chodzi Luźny? :/

o nic... poprostu jestem przewrazliwiony na punkcie "usprawnien" coolneta, jesli to nie twoja sprawka to sry...

\/

Posted by cZAx on 16-02-2003 23:34:

luzny przeciez full wiary ma rcona na coolneta, nie wiedziales?
p.s. papuga po co dodajesz swoj server do "systemu rezerwacji" jesli i tak nie mozna go zarezerwowac? sic!

Posted by LuZnY on 18-02-2003 00:10:

quote:
Napisane oryginalnie przez Cz4X
luzny przeciez full wiary ma rcona na coolneta, nie wiedziales?

ta... zapomnialem o tym gronie wzajemnej adoracji, graczy kultularnych, odpowiedzialnych, czesto grajacych i przebywajacych na serwie, z czolowego klanu w polsce... ;DDD

\/

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:36.