FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9901)

Posted by [KmH]MrOOvA_CL on 14-02-2003 20:19:

Chamstwo - przesada !!!!!!!!1

... grajac na pewnym dosc popularnym polskim serverze , majac wielkie lagi wziolem w rece PF, szlo mi nie zle lecz strzelilem raz
NA LAGU i zabilem swojego . Ten "swoj" byl z klanu [P], patrze za chwile cos sie zawiesilo po chwile widze napis PLAYER KICKED ! Gdzie tu sprawiedliwosc, jesli cos zle zrobi ktos z [P]
to jest dobze a jesli ktos inny to kick odrazu LOLpowiem tylko ...
mala przesada

Posted by Kalem:PL on 15-02-2003 10:18:

Re: Chamstwo - przesada !!!!!!!!1

quote:
Napisane oryginalnie przez [KmH]MrOOvA_CL
... grajac na pewnym dosc popularnym polskim serverze , majac wielkie lagi wziolem w rece PF, szlo mi nie zle lecz strzelilem raz
NA LAGU i zabilem swojego . Ten "swoj" byl z klanu [P], patrze za chwile cos sie zawiesilo po chwile widze napis PLAYER KICKED ! Gdzie tu sprawiedliwosc, jesli cos zle zrobi ktos z [P]
to jest dobze a jesli ktos inny to kick odrazu LOLpowiem tylko ...
mala przesada

Niestety dotyczy to nie tylko cz�onk�w klanu [p] ale i innych.
Cz�� ,takich go�ci po dorobieniu sie znanego taga uwa�a, ze jest na tyle madra, ze moze wszystkim prawic kazania i ze ma zawsze racje.

Wezmy chocby takiego M (jako przyk�ad z jednej z gier na FFA), z jednej strony najezdza ze nie dalo mu sie w pore healtha, albo nie podnieslo w odpowiednim momencie, a z drugiej strony jako lut nie rozdaje ammo, a jak da sie mu na voicechata "I need ammo" to rzuca ci jedna paczke zebys sie odpieprzyl od niego ... �a�osne czy� nie ?

Jednak�e wsrod graczy z najlepszych klanow jest wielu profesjonalistow, ktorzy graja na ffa, tak jak nalezy, nawet w [p] :-) -zeby nie bylo ze krytykuje ca�y klan.

Inna czest� szczeg�lnie ostatnio praktyk�, jest granie pod fake-ami, czyli nieprawdziwymi nickami, po to zeby tylko krytykowa� wszystkich i popisywa� si� swoim niby intelektem i umiejetnosciami, a na koncu takich szopek jak gosciu juz nie ma jak sie wytlumaczyc ze swojego lamerskiego zachowania to albo robi /quit albo zmienia nicka na wlasciwego i z dum� okazuje swoj 'real nick' ze no jak to ? Ja krytykuje takiego 'wspanialego' gracza ... no gdzie tam musialem sie pomylic ... itd.

Podsumowujac :
Troche smutne jest, �e gro graczy 'beztagowych' gra i zachowuje sie o niebo lepiej od "ananask�w" ze znanych klan�w. Jedynymi ktorzy mog� wp�yn�� na zmian� tego 'procederu' s� CL tych klan�w, chyba ze im taka sytuacja odpowiada....

Posted by TuReK^PL on 16-02-2003 17:44:

Talking lol

w�a�nie to mnie spotyka�o nie dawno

teraz gram troche lepiej

a co do chamstwa problem istnieje do dzi� c� gry komputerowe s� tylko 4 fun a nie po to �eby prowadzi� wojne

ps. wsp�czuje wszystkim nowicjuszom poniewa� �atwo mog� si� z niech�ci�
ps2. a przecie� (raczej)wszyscy poruszaj� temat upadaj�cej sceny pl (no mo�e ne doko�ca upadaj�cej)

Posted by [KmH]MrOOvA_CL on 16-02-2003 19:00:

Re: lol

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez TuReK^PL
[B]w�a�nie to mnie spotyka�o nie dawno</b>

ps. wsp�czuje wszystkim nowicjuszom poniewa� �atwo mog� si� z niech�ci�

za nowicjusza mnie masz phii

Posted by [KmH]MrOOvA_CL on 16-02-2003 19:01:

hyyhy mala pomylka

Posted by Madness on 18-03-2003 18:15:

Talking :)

Ja ten problem te� znam

Zapraszam na moje forum

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:56.