FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9909)
Dziekuje !!
Dizekuje wam ***** za BaNa na Snipera !!!
SS to zajebiscie mili panowie..........ssssss....
Tez Jooz mozecie mnie w dupe pocalowac !!
Re: Dziekuje !!
Bany na snajperze rozdaje ja i jak narazie za nicki tupu
****_wam_w_dupe
ssij_mi_****a
*******e_UT
Wiec wniosek sam sie nasuwa
s
SS| zaczynalo sie wymoadrzac i wyzywac nasz klan od lam i wogule !! wiec zmienilem nika na ss|ssij..... *** a z wkoncu dostalem kika i bana !!! ale SS nie dostalo bana!!! a zreszta jak mi nie wiezysz to sobie sam popatrz powinienes to gdzie miec a jak nie to ja mam filmik
!!!
nie zakladaj idioto takich debilnych topicow. jesli chcesz sie dowiedzeic za co masz bana napisz do admina. wdg mnie to wougule powinienes miec bana na fpp.pl za te bzdurne posty w "Klany" i na boradzie gdzie kazdy twoj post to nowy topic.
Idzcie sie jebac ze szczurami i najebcie mi bany naco sie tylko da !! walicie mnie !! mam was jooz bo dziurki w doopie!!
Wiekszosc polskiej sceny UrT to banda debili !!! i tylko sie przemadzaja na serverach ze twooj klan jest taki i owaki !! a co to ***** ma do zeczy!!czy jestescie na prawde tacy pojebani i gracie tylko dla frag�wi i dla tego aby pokazac jacy to wy jestescie dobrzy( a i tak lamami pozostaniecie )itp.. kazdy kto gra dla tych cech co tu wimienilem to jest najwieksza lama !!
np. dzisiaj waszka... ej panga caly twoojk kaln to sa lamy , panga idz stawaiaj loda monarowi(cl) itakie tram jeszcze powiedzonka .......
czy to nie jest po****** !! ale teraz jooz mam was w doopie!! ze mnie zabanoojecie za jakiegos nika ( to co mam sie powiesic) wystarczy ze zminie IP i nika i hooja bedziecie wiedzieli ze to ja !!
narqa!! bylo czasami milo ale jak wpadlo bydlo na server to jooz *****nia sie robila !! Do admim�w !! i patrzcie co ludzie na serwach robia i pisza a nie tylko zobaczysz sobie w konsoli jakis glupi nik !! nawet niewiesz dlaczego ktos taki nik ma ( co sie ztalo i wogule...) i odrazu ban!!!!!!
Pomyslcie!!!!!!!!! zanim cos zrobicie i powiecie !!!!!!!
Tyle ***** tego *******enia !!!!!!
dziurki w dupie
hahaha to ile ty masz tych dziurek w dupie ?
Napisane oryginalnie przez PangA
mam do was wszystkich prosbe @@ od*******cie sie juz!!!
Idzcie sie jebac ze szczurami i najebcie mi bany naco sie tylko da !! walicie mnie !! mam was jooz bo dziurki w doopie!!
Wiekszosc polskiej sceny UrT to banda debili !!! i tylko sie przemadzaja na serverach ze twooj klan jest taki i owaki !! a co to ***** ma do zeczy!!czy jestescie na prawde tacy pojebani i gracie tylko dla frag�wi i dla tego aby pokazac jacy to wy jestescie dobrzy( a i tak lamami pozostaniecie )itp.. kazdy kto gra dla tych cech co tu wimienilem to jest najwieksza lama !!
np. dzisiaj waszka... ej panga caly twoojk kaln to sa lamy , panga idz stawaiaj loda monarowi(cl) itakie tram jeszcze powiedzonka .......
czy to nie jest po****** !! ale teraz jooz mam was w doopie!! ze mnie zabanoojecie za jakiegos nika ( to co mam sie powiesic) wystarczy ze zminie IP i nika i hooja bedziecie wiedzieli ze to ja !!
narqa!! bylo czasami milo ale jak wpadlo bydlo na server to jooz *****nia sie robila !! Do admim�w !! i patrzcie co ludzie na serwach robia i pisza a nie tylko zobaczysz sobie w konsoli jakis glupi nik !! nawet niewiesz dlaczego ktos taki nik ma ( co sie ztalo i wogule...) i odrazu ban!!!!!!
Pomyslcie!!!!!!!!! zanim cos zrobicie i powiecie !!!!!!!
Tyle ***** tego *******enia !!!!!!
bo t polska
Bo to polska nie ELEGANCJA FRANCJA!!! w poslce chalstow bylo jest i bedzie !!!!! i co z tego ze wolny kraj taki wolny jaki ......
jak by byl wolny to poco to cale zamieszania !! chodz by w 2.6!!! "o ze spasem chodzi ale LaMA !! kika mu!! bana !! to jest wolnosc!!! to jest poprostu wasza glupota!!! teraz wszyscy co sr8 uzywaja tpo powinna byc lama !! i kika mu !! bo ma sr8 ( tak jak spas w 2.6 ) jeden szczal i niezyjesz!! !! ponad 1/3 sceny urt teraz z sr8 lata !! i co jakos sie nikt nie czepia!! a w 2.6 to co wziolej spasa i jooz kiki lecialy i tylko ( wolni ludzie z wolnego kraju ) cie wyzywali od lami i votowali!! pograj troche w UrT to zobaczysz co sie dzieje na pl serverach!! a siedzisz tylko na forum i uwazasz sie za twardziela!!
Panga....
pr�bowa�e� czasem ko�czy� zdania czym� innym ni� wykrzyknikiem? wiesz, na przyk�ad kropk�, albo pytajnikiem?
1. Jesli lapiesz bana to kolujesz sobie przykladowo nr gg do scalatora lub wchodzisz na IRC i pytasz sie dlaczego ew. wyjasniasz o co chodzi ew. przepraszasz . A nie zakladasz topic
2. Nierozumiem czemu od razu ladujesz po calej scenie UrT ? :O niemozna generalizowac ;//
3. eeeeee pierwsze slysze ze sr8 przegiete ;O jesli juz to byly gadki o g36 a nie sr8 ;p
4. "Bo to polska nie ELEGANCJA FRANCJA" no nie , ale starajmy sie zeby byl porzadek....
5. Apropo kikowania za niki , to uwazam ze jest to bezsensu i NIE TUTAJ nalezy szukac sposobu na ucywilizowanie graczy ;r Bo ktos moze se wejsc pod nikiem "****ek" i zachowywac sie koooltoralnie a ktos moze wejsc pod normalnym nikiem i klac na lewo i prawo. Hmm niby admin sobie moze cos takiego stosowac w koncu to jego serw ale uwazam ze nie tedy droga ;f
EDIT:
http://www.zyraffa.pl/ <- rula ;D na rozladowanie agresji proponuje gry i zabawy ;D
spas
Co ty jakis niedorozwiniety jestes porownujesz sr8 takie jakie teraz jest a jest takie jak byc powinno bo ze snajperki na ogol jeden strzal wystarczy by zabic czlowieka tak jak to jest w zyciu naprawde , do spasa z bety 2.6 gdzie wystarczylo pierdziec dookola siebie nie celujac a i tak ze 3 osoby padaly sprubuj zabic kogos z sr8 a ze spasa i nie mow ze sr8 jest proste bo dla mnie w tym momencie to jestes lama ktora zabiera glos w sparawach o ktorych nie ma pojecia i pieprzy byle ******** dla samego faktu.
tyle
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:55.