Co sie dzieje z tym forum ???
Kiedys jak sie tu zapisywalem Forum bylo w najlepszej formie , duzo aktywnych graczy , duzo postow i topicow (sam kilka zakladalem) , a teraz swieci pustkami , malo kto tu pisze , prawie wogle nie ma nowych topicow , powiedzcie mi czemu ?? czy dlatego ze pewnego pieknego dnia ekipa z [P] poklucila sie z fpp.pl i postanowil odejsc , oglosila ze zrobi serwis o rtcw , stworzyla najpierw forum a potem www , i co wszyscy nagle sie przeniesli z fpp.pl na hive.pl , dlaczego ? bo ladniejsze forum ? czy jakis glebszy kontekst to mialo. Pamietam kiedys fpp.pl bylo potega najlepszy najwiekszy serwis zajmujacy sie tematyka gier fpp. skladnica wiedzy ale to bylo kiedys , teraz powstalo pelno roznych portali , tematycznie zajmujacych sie tym samym a rozni ich tylko grafika portalu oraz nick redaktora
Pewnie ktos napisze czego ja to pisze , pewnie nie wiem nawet o co chodzi , ale od dluzszego czasu zastanawial mnie ten problem bo moja przygode z internetem i grami w internecie zaczolem od fpp.pl i od tego borarda , boarda rtcw , teraz nie mam za duzo czasu na gry i na internet , przestalem grac w rtcw bo mi sie znudzil (bicz sux) wole q3 ale moze kiedys znowu sobie z kims zagram w rtcw byle nie w bicza. Ale ta jedna rzecz mi utkwila w glowie dlaczego to miejsce jest odludnione ?? Chyba nie powiecie mi ze za grupka paru osob wieksza czesc sceny rtcw przeniosla sie i stwierdzila ze fpp.pl i board.fpp.pl sux ?
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|