quote: Napisane oryginalnie przez [STER]JACKKILLER
Taaa widze czlowieku ze jestes jednym z tych dla ktorych i-net to oaza bezkarnosci i olewactwa. To tacy jak ty bawia sie w TK na serwach, cheatuja, wyzywaja itd itp tylko dlatego ze czuja sie 'bezkarni'. Myslisz ze jak ktos w pisze cos w net'cie to moze olac zasady ortografii bo nikt nie zwroci na to uwagi? Otoz zwroci pare osob i pomysli - "Ehh jaki prostak, nawet sie wyslowic nie umie". Inaczej cie ludzie nie poznaja, nie wiedza kim jestes i jak sie na codzien zachowujesz, wiedza tylko ze wyslawiasz sie jak burak, nie umiesz zlozyc zdania do kupy nie mowiac o ortografi co tworzy w nich twoj wizerunek ciebie jako prostaka. Twoj wybor, dalej olewaj ortografie, napewno bedzie ci latwiej, ale do czasu.
hehe sorry ale czy dla Ciebie to ze w dupie mam ortografie (szkole skonczylem dobrych kilka lat temu a z matury dostalem BDB, wiec chyba mam prawo) znaczy ze strzelam do swoich i czituje .... OK .... no to gratuluje ....
Ogolnie dyskusja i tak nie doprowadzi do niczego ( po za tym gdybys przeczytal wiekszosc moich postow to nie zauwazylbys zadnego bledu ort. chyba ze zamierzonego ) wiec moze ja skonczymy ....
aha .. i dodam na koniec .. dla mnie ta cala bitwa z tą ortografia jest dla mnie kwestia tolerancji . Nie jestem belfrem zeby komus zwracac uwage na to ze napisal gżegżółka przez "rz" ..... Po za tym myslicie ze jak zwrocicie uwage gosciowi ze zrobil blad , przestanie je robic czy moze wezmie nastepnym razem slownik gdy bedzie pisal posta ???? Watpie .....