skoro topic i tak juz jest rozwalony to mozemy o tym pogadac
quote: Napisane oryginalnie przez kood
Luzny ma racje, zaklada sie topic to zmienia sie jego znaczenie, staje sie kolejnym obszarem bezsensownych a czasem wrecz po******ch wypowiedzi, co wyraznie widac w tym topicu. A dziwic sie, ze przestaje mi sie ten board podobac, bo padaja slowa nie majace znaczenia, a tylko niepotrzebnie zapychaja boarda. EOT
ahh chociaz jedna osoba mnie rozumie, dzieki ci
quote: Napisane oryginalnie przez M.G----->RuLeZ
Masz racje
hmm, pomyslmy, skoro kood mowi, ze mam racje, a ty mowisz, ze kood ma racje, to znaczy, ze i ja mam racje, fajnie
quote: Napisane oryginalnie przez PAPUGa
- gdyby MajeSowi przeszkadzało, że tyle tu płodzimy - chyba dawno by zamknęli boarda w cholerę?
moze mu nie przeszkadza, moze nie ma za duzo czasu na moderowanie (na inny forach jest wiecej jak 1 moderator), a moze poprostu jak zobaczyl co sie tu dzieje, zalamal sie i odpuscil?
- nie chcesz - nie czytasz. proste?
no wlasnie ostatnimi czasy to juz nie jest takie proste, pozwolisz ze przytocze wg. mnie najbardziej wyrazne przyklady (bede sypal ksywami az milo ), wiec wchodze na topic "Rommel RuleZzZzZzZz!!!!!!" i co widze m.g kloci sie z vesta, wchodze na "ut (c)" a tam opti wyzywa sie gr8tem, wchodze do kibla a tam... itd... itp... przyklady te moge niestety mnozyc w setki
no wiec jak mam tego nie zauwazac? masz jakis pomysl?
swoja droga to najczesciej takie rozpieprzanie jest uskuteczniane przez ludzi z wasilkowa (tak sie to pisze???) zastanawie mnie to czy oni nie maja tam telefonow i czy nieda sie tam zainstalowac jakiegos programu do komunikacji (polecam gadu-gadu nawet fajne jest ) moze to przez specyficzny mikroklimat??? oczywiscie no offense
- piszesz, gdy masz coś do powiedzenia -o, o to to już truudniej, co widać po niektórych wypowiedziach
dokladnie, tak jak nieskromnie sie chwalac ja , nierozumiem np. jak sie mozna umawiac z dziewczyna za pomoca boarda UT i ponownie zastanawiam sie czy w wasilkowie maja telefony?
reasumujac, poprostu potrzebujemy porzadnego kopa w dupe zeby wszystko wrocilo do porzadku i bylo tak jak byc powinno, mam kilka pomyslow jak to zrobic, nic odkrywczego ale o tym kiedy indziej...
...koniec
\/
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|