Re: Re: Re: Moderatorzy o_niczym_konkretnym :(
quote: Napisane oryginalnie przez [FPP]Fausto
Nie wszystkie mialy wspolny temat, a wlasciwie to jakbys je chociaz przeczytal to bys wiedzial ze sie od siebie sporo roznily.
nie mowimy o tym, czy sie roznily (w jednym klepano farmazony o krowie, w drugim wklejano zdjecia czolgow), tylko czy ich poziom byl odpowiedni dla dzialu offtopic
Nie chce byc moderatorem tego borda, juz? A i nie jestem tu ROK krocej od kazdego, nie mowiac o tym ze bylem w fz, z czego pozniej sie ludzie przeniesli do fpp.pl a niektorzy se w ogole darowali
co nie zmienia faktu, ze twoj wklad w ten board jest raczej niewielki i jest conajmniej zastanawiajace, skad u ciebie ochota na tego typu wyskoki
Chyba sama potrafi najlepiej osadzic? A moze juz nie potrafi podejmowac samodzielnych decyzji?
z tego co pamietam, to saari nie bywala na boardzie od jakiegos czasu, napomknalem, zeby zerknela do tego dzialu... nie wiem, co w tym takiego niezwyklego i dlaczego robisz taki wielki problem
Ja do saari nic nie mam, [w przeciwienstwie do ciebie bo widze ze ciagle na cos liczysz jescze
wywlekanie tego na board jest conajmniej zalosne, nie spodziewalbym sie nawet po tobie, sheesh...
w obecnej sytuacji bronilbym kazdego, nawet nieszczesnego glan'a... nie masz zadnych konstruktywnych argumentow i posuwasz sie do takich zalosnych chwytow?
ale moim zdaniem [do ktorego mam chyba prawo? czy jednak nie, bo jestem tu za krotko? gg] nie powinna pelnic dalej tej funkcji.
znajdzie sie wiele osob z pozniejsza od twojej data rejestracji, ktore jednak wniosly cos na to forum w czasach, kiedy nie bylo tu takiej wolnej amerykanki... oczywiscie poza nieuzasadnionym poczuciem krzywdy
you accept (reject, respect);
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|