Problem nie jest raczej [ raczej ] zwiazany z sama gra.
Wariant 1: CL_ParsePacketEntities jest bledem zwiazanym z grami opartymi na engine q2 i q3 [ cs, wolf, jk2 ]. Przyczyna tego bledu jest zwiazana z jakoscia polaczenia. Jezeli masz windows xp zrob wszelkie updejty i sciagnij nowe drivery do sieciowki.
Wariant 2: Prawdopodbnie nie w sieci, lecz w twojej grze jest ukryty problem . Pewnie uzywasz no-cd cracka. Jk2 podobno nie lubi jezeli uzywa sie scrackowanych exekow. Mozesz sprobowac poszukac innego no-cd cracka [ dzialajacego ], lub skopiowac sobie plytke.
Wariant 2 jest w 99% prawdziwa przyczyna bledu. W FaQ na stronie RaVenSoftu jest wzmianka na temat tego bledu.
edit:
"Adam czemu ty zawsze gadasz nie na temat???... <cut>"
Jezeli ci sie nie podoba movie battles to zrob wlasnego moda i napisz kod jetpacka. Czekam na twoja produkcje.
Jak komus sie nie podoba MB to niech nie gra i tyle. MB jest modem dla osob ktore lubia robic cos innego niz ciachac sie czerwonym stylem na CloudSharku... Nic wiecej powiedziec nie mozna tak wlasnie wyglada polska scena ;/ Wszyscy by tylko grali duele na jednej mapie podniecajac sie przy tym jacy oni mocni i dobrzy.
Ciesze sie ze powstal polski serwer [ nie wiem komu mam skladac gratulacje ]. Jestem ciekaw co sie z nim stalo bo wczoraj upadl i nie wstal ;/.
Pozdrawiam, Hery
Edytowane przez dnia 19-07-2003 o godz. 12:15
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|