Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Jediknight Ii: Outcast
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
-->JuiCe<--
Skilled (Knight)

Jediknight Ii: Outcast

Tak tak, dobrze słyszeliście....

Jak zobaczyłem skriny to dostałem orgazmu - będzie na zmodyfikowanym enginie q3.

Czyli w końcu będzie raczej poprawione to co mi w JK i MotS przeszkadzało - nie czułem postaci....

Rany już się nie mogę doczekac!!!!!!!!!

Check out

http://www.jediknightII.net

Ściągnąłem sobie do tego filmik z E3 prezentujący gierkę i znowu orgazm...

Dynamika, piękne modele - no i te miecze świętlne pozostawiające smugi jak w Soul Blade!!!!!!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 25-06-2001 23:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -->JuiCe<-- Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -->JuiCe<-- Znajdź więcej post'ów przez  -->JuiCe<-- Dodaj -->JuiCe<-- do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -->JuiCe<-- prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ex00
Pan Prezes :S

Ja nie mam orgazmu jak widze jakas super gre

Old Post 26-06-2001 00:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ex00 Znajdź więcej post'ów przez  Ex00 Dodaj Ex00 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ex00 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

ja tez nie

Old Post 26-06-2001 00:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

No żeczywiście bardzo fajne... na szczęście nie chaczą o Epizod 1 bo to straszna chała i wogle... czekam na full niecierpliwością....

Old Post 26-06-2001 06:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez [CS]MaslaV
No żeczywiście bardzo fajne... na szczęście nie chaczą o Epizod 1 bo to straszna chała i wogle... czekam na full niecierpliwością....

a mi sie nie podoba wszystko co jest zwiazane ze swiatem star wars...

Old Post 26-06-2001 07:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

Nie mam pojecia dlaczego ludziom sie tak bardzo podoba STAR WARS... wezcie mi wytlumaczcie

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 26-06-2001 07:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

no to jest nas juz dwoch....

Old Post 26-06-2001 07:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Na ten temat napisano wiele czmu STAR WARS przyciaga ludzi. Ja powiem jedno, uwielbiam STAR WARS za starwarsowatosc, tego nie da sie opisac to sie lubi albo nie

Old Post 26-06-2001 09:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

dla OGO

Old Post 26-06-2001 10:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

hehehe... orgazmy? to masz cool, ja tez tak chce!
ale gierka bedzei cool, jush to czuje w spodniach

Old Post 26-06-2001 10:07
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Hmm dziwne orgazm co chwile Ciekawe jakie ma sciany, jaki sufit, jakie podlogi i meble, czy sie przypadkiem nie lepia zabardzo. Nowa gra - nowe plamy

Old Post 26-06-2001 10:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

hehe... nowa gra = nowa tapeta + wykladzina + pomalowany sufit

Old Post 26-06-2001 21:20
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-->JuiCe<--
Skilled (Knight)

Proponuję nie nie dyskutowac czy ktos lubi starwars czy nie bo to moze troche potrwac... i zle sie skonczyc dla niektórych bo ja baaaaardzo lubię....

To jest jak z analami, albo je lubisz, albo żygasz na samą myśl o nich

Przeprzaszam za to mało górnolotne porównanie...

Edytowane przez -->JuiCe<-- dnia 26-06-2001 o godz. 22:44

Old Post 26-06-2001 22:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -->JuiCe<-- Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -->JuiCe<-- Znajdź więcej post'ów przez  -->JuiCe<-- Dodaj -->JuiCe<-- do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -->JuiCe<-- prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE
hehe... nowa gra = nowa tapeta + wykladzina + pomalowany sufit

To juz wiem czmu ludzie kupuja piraty, dzieki temu stac ich na odnawianie pokoju, za kazdym razem, jak nowa gre dostana w swoje raczki hehehe =)

Old Post 27-06-2001 12:11
-->JuiCe<--
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez OGO

To juz wiem czmu ludzie kupuja piraty, dzieki temu stac ich na odnawianie pokoju, za kazdym razem, jak nowa gre dostana w swoje raczki hehehe =)

Dzięki wszystkim za inteligentną dyskusję

Old Post 27-06-2001 18:37
[FPP]MajeS
Guest

LOL!

pelne zboczenie...

a jezeli chodzi o mnie to klimaty SW w ogole mnie nie ciagna... ani filmy, ani ksiazki, ani gry ani orgazmy na ich punkcie...

Wole onanizowac sie patrzac na jakas dupe bedac pod wplywem srodkow odurzajacych, Zapewniam, pelna jazda...

Old Post 27-06-2001 19:00
OGO
niema mnie

To sie dopiero zboczone robi bleeeeeee.

STARWARS ja to poprostu lubie i tyle. Na kazda gre czekam niesamowicie. Jakakolwiek jest to i tak gram. Ulubiona postac to Wookie Chewbacca =] Gosc jest nieprzecietny poprostu. Ciekawe jak tam filmy te 2 czesci co sa krecone, co z tego wyjdzie. Narazie z kumplami doszlismy do wniosku ze cos tu bardzo nie gra. Ano w czesciach 4,5,6 technologia jest owiele mniej zaawansowana niz w 1-wszej. W 1-wszej maja roboty, wtymyslne maszynki, jakies czolgi opancerzone porzadnie a w 4,5,6 tego nie ma, sa maszyny o wiele mniej zaawansowane technicznie. Cieakwe co z tym fantem zrobia. Bo jak w 3-ciej bendzie juz za bardzo zaawansowane to wszystko to sie sypnie cala historia. Bleeeeee wole nie myslec o tym ze zrombia taki fajny klimat jaki maja STARWARS.

Old Post 27-06-2001 21:47
oxygen
new challenger

niech rombiom i tak wiekszosc ludzi na swiecie to wali...film ma byc ladny a nie cofac sie technologicznie...

Old Post 28-06-2001 01:30
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:01.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions