Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Audiogalaxy Satellite
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Question Audiogalaxy Satellite

Wie ktoś może, z jakiego polskiego serwera można ściągnąć w/w program? Bo ilekroć próbuję zedrzeć go z Audiogalaxy, wyświetla mi, że nie można pobrać pliku etc. Ewentualnie jeśli mało zajmuje, moogłby ktoś przesłać mi go na maila

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 09-09-2001 11:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

Re: Audiogalaxy Satellite

quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or
Wie ktoś może, z jakiego polskiego serwera można ściągnąć w/w program? Bo ilekroć próbuję zedrzeć go z Audiogalaxy, wyświetla mi, że nie można pobrać pliku etc. Ewentualnie jeśli mało zajmuje, moogłby ktoś przesłać mi go na maila

www.audiogalaxy.prv.pl <-- ja mam swoja z tamtad =]

Old Post 09-09-2001 11:10
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Unhappy

Widać, że strona zlikwidowana :/ No ale cóż. Thx Powiedz mi jeszcze (jeśli możesz ), ile zajmuje ten program.

Old Post 09-09-2001 11:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Trochę głupio odpowiadać na swoje post'y, ale co tam Już mam program, także topic --> kosz.

Old Post 09-09-2001 12:01
ZimZum
Nieśmialy abstynent

e tam kosz,
wasze reflekse na temat AG.
Bo jesli o mnie chodzi, to chyba ostatnio sady im sie chyba do dupy dobraly,
bo czesc zespolow jest zakazana np. Pink Floyd.
Tylko mniej znane mozna sciagac, lub jesli jest blad w nazwie posenki
i ogolnie ciagle sie wiesza, high server load itp

Old Post 09-09-2001 12:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Refleksje? Hmmm... Ja mam AGS od 10 minut, także za wiele powiedzieć nie mogę Wiem, że piosenkę, którą chciałem znaleźć - znalazłem I wiem też, że jest dobry transfer. Na razie tyle.

Old Post 09-09-2001 12:13
ZimZum
Nieśmialy abstynent

aha bo ja to jush mam prawie rok, i jest coraz gorzej

Old Post 09-09-2001 12:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Przynajmniej nie padł tak, jak ś.p. Napster ...

Old Post 09-09-2001 12:42
ZimZum
Nieśmialy abstynent

no, tesh sie czesze

Old Post 09-09-2001 12:45
SweepeR
sweter

jeszcze...

Old Post 09-09-2001 12:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

No w sumie masz rację... Ale trzeba się cieszyć, póki można Bo padnie i co będzie? Gnutello-mania?

Old Post 09-09-2001 12:53
ZimZum
Nieśmialy abstynent

let's pray

Old Post 09-09-2001 13:06
CE3RDE
Just do it.

Skoro juz gadamy nt. sciagaczy mp3 to czy ktos z was nie uzywa moze KaZaA lub direct connect? i jak oceniacie ich uzytkowanie? jak chcialem wyszukac cos w KaZaA to szukalo i szukalo i szukalo

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 09-09-2001 13:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

direct connect: najbardziej zajebisty programik do sciagania mp3 filmow i wogole wszystkiego co ktos ma na kompie
kaaza: straszna kicha...mi wyszukuje ale nie lubie jakos jej...sciagam tylko teledyski tam czasami

Old Post 09-09-2001 14:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]esede
kapitan rezerwy SPECNAZU

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
direct connect: najbardziej zajebisty programik do sciagania mp3 filmow i wogole wszystkiego co ktos ma na kompie
kaaza: straszna kicha...mi wyszukuje ale nie lubie jakos jej...sciagam tylko teledyski tam czasami

ale niestety nei moge znalesc zadnego polskiego "kanalu" macie jakeis namiary???

Old Post 09-09-2001 14:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]esede Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]esede Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]esede Dodaj [SPECNAZ]esede do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]esede prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

http://dc.cafe.pl -> prawie zawsze full uzytkownikow (500)

5 giga i 4 sloty wymagane

maja takze drugi serwer, ale tam juz 20 giga i 7 slotow wymaganych

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 09-09-2001 15:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Audiogalaxy - ehhh, slabo mi ciagnie ogolnie zajebisty jesli szukasz jakiejs zadko spotykanego kawalka. Prawde mowiac piosenki sa zablokowane tylko dla zmyly, bo wpisujac przekrecona nazwe, np. Pnik Floyd, Pink Flody etc. mozna spokojnie znalesc odpowiednie numery.

Direct Connect - jak jest duzo wiary to sa wieksze lagi, ale za to wiecej stuffu - cos za cos. Dla mnie najlepszy progz do sciagania filmow. Bardzo dobra dzieki 3-4 polskim hubom.
Na hubie - min. 20GB, to jakas restrykcje zalozyli czy **** go wie co, nie chcialo mi sie blizej temu przygladac, bo dosyc dawno uzywalem DC.

KaZaA - kiedys byla to najzajebistsza zabaweczka do sciagania teledychow, teraz... shit, dwa dni musze sciagac jakis klip i to nie zawsze z oczekiwanym skutkiem, kiedy w jeden dzien spokojnie zassalem z 2 teledyski. Do innych rzeczy [filmy, mp3] niezbyt sie nadaje. Zeby sciagac mp3 w bitrate powyzej 128kbps trzeba sie pobawic w rejestrze systemu... jak ktos nie wie niech pisze na priva

eDonkey - kuuurwa, nie wiem co za pojeb robil tego P2P. Ani raz sie nie zalogowalem na serwer. W ogole duzo luda w z nim problemy, chociaz mowia, ze jest zajebisty. Ja tam nie wiem, dla mnie syf i tylo.

WinMX - z zalozenia zajebisty, duzo teledyskow, filmow, mp3, ale jesli chodzi o zassanie czegos to... blah.

*co ja tam jeszcze mam... *

XoloX - tez slaba rzecz, moze innym sie spodoba, nowa zabawka w necie, ale wg. mnie tandetna.

Filetopia - kolejny niewypal, mozna sporbowac na jakims konkretnym laczu a nie telepsowskim SDI.

iMesh - dawno nie uzywalem bo wieszal mi wina, w ogole duzo pamieci wpierdala i szybko sie OS tempi Jeden z moich pierwszyh P2P. Nie wiem jakie sa nowe wersje, ale stare kiczowate.

To chyba tylo, oto moje opinie na programy Peer2Peer Mozna sie z nimi nie zgodzic albo i zgodzic, oby autorowi nie zaszkodzic
BTW: Wszystkie P2P czeka tak sam jak krola [Napstera] los. Z P2P jest jak z ludzmi kazdy kiedys umrze, ale rodza sie nowe.

PS. Sorry za bledy, ale nie przygladalem sie zbytnio postowi, gdy klikalem na... Wyslij Odpowiedz, oups... juz to zroo...

Old Post 09-09-2001 16:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Osobiście używam Audiogalaxy i Kazaa. Muszę powiedzieć że jestem z nich zadowolony. Nie jest tak źla jak by mogło się wydawać. Chociaz co nie wpiszę, zawsze znajduje jakies xxx... Mam jush tego szczerze dość (chodzi o kazaa.)

Old Post 09-09-2001 16:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez giBBeR
Osobiście używam Audiogalaxy i Kazaa. Muszę powiedzieć że jestem z nich zadowolony. Nie jest tak źla jak by mogło się wydawać. Chociaz co nie wpiszę, zawsze znajduje jakies xxx... Mam jush tego szczerze dość (chodzi o kazaa.)

Uwierz mi na slowo, kiedys bylo lepiej [KaZaA]. XXX zawsze byly ale mi to juz nie przeszkadza...

Old Post 09-09-2001 16:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

No pewnie tak. Kazaa mam od tygodnia chyba. AG od 2 miesiecy... =]

Old Post 09-09-2001 16:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DisposableHero
Am I evil? Yes, I am

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss
Audiogalaxy Prawde mowiac piosenki sa zablokowane tylko dla zmyly, bo wpisujac przekrecona nazwe, np. Pnik Floyd, Pink Flody etc. mozna spokojnie znalesc odpowiednie numery.

wystarczy, ze wpiszesz sama nazwe piosenki, to AG sam znajdzie wszystkie przekrecone nazwy

Old Post 09-09-2001 16:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DisposableHero Znajdź więcej post'ów przez  DisposableHero Dodaj DisposableHero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DisposableHero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

No niewiem, ja niemam problemu. Wpuisuję Smashing Pumpkins, NIN i inne normalne nazwy i mi wyszukuje... =]

Old Post 09-09-2001 16:38
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez DisposableHero

wystarczy, ze wpiszesz sama nazwe piosenki, to AG sam znajdzie wszystkie przekrecone nazwy

nie ucz ojca, jak dzieci robic

Old Post 09-09-2001 17:43
deathcrush
łobuz

a bearshare? mi sie milo szukalo i zawsze znajdowalem nawet rzadkie utforki

Old Post 09-09-2001 18:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

audio mam z 4 miechy, fajna rzecz kazaa od wczoraj... wolny jak sam dialel... max wyciagam 6 kb, jak dobrze (czyt. zle) idzie to nawet 0,01!
napster kiedys byl dobry, teraz to syfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Old Post 09-09-2001 19:47
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez giBBeR
No niewiem, ja niemam problemu. Wpuisuję Smashing Pumpkins, NIN i inne normalne nazwy i mi wyszukuje... =]

to dotyczy tylko niektorych piosenek wiec nie boj sie...

Old Post 09-09-2001 19:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]esede
kapitan rezerwy SPECNAZU

w sumie AG jest chyba najlepsze do mp3 ...

i jak ktos juz powiedzial mozna tam znalesc naprawde malo znane piosenki a do duzzzzzzzzzzzzzzzzzyyyyyyyyy +

Old Post 09-09-2001 20:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]esede Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]esede Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]esede Dodaj [SPECNAZ]esede do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]esede prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

taaa...i nawet malo znane remixy mojego kumpla tam znalazlem

Old Post 09-09-2001 21:06
S4i1or
Thorin Oakenshield

No a KaZaA ? Moi qmple uważają, że to najlepszy program tego typu... Ja go ściągnąłem z Underpl.org, zarejestrowałem się i wisi na 'connecting'... Chyba z godzinę czekałem i jajo :/

Old Post 10-09-2001 17:23
bLADE
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or
No a KaZaA ? Moi qmple uważają, że to najlepszy program tego typu... Ja go ściągnąłem z Underpl.org, zarejestrowałem się i wisi na 'connecting'... Chyba z godzinę czekałem i jajo :/

moc SDI =]

Old Post 11-09-2001 11:17
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:15.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions