Tom Clancy's Rainbow Six 3: Raven Shield
Gra ktoś w to (oprócz mnie i Yareq`a)?
Dla mnie gierka śliczna, znalazłem parę bugów min:
- kolesie z druzyny nie zawsze wykonuja to co trzeba, czasem trzeba im podwójnie coś kazać robić,
- tango nie slysza/widza jak upada inny tango od kul zaraz obok nich (było to juz wcześniej i nadal tego nie naprawili),
- tango smiesznie wygladaja kiedy biegaja w poszukiwaniu kogos, takie zombie o prostych rekach,
Podoba mi sie:
- wydawanie rozkazow dla kolesi z druzyny w czasie gry/granie w trybie obserwatora i same rozkazy praktycznie,
- jak tango upadaja, mimo figlarnych pozycji, fajne jest jak sie staczja chociazby ze schodow,
- graficzka - mniam,
- tango nareszcie sporo sie ruszaja, a nie uciekaja w poplochu i chowaja sie jak to bylo wczesniej, moze to zmienic rozgrywke z polowania na nich na polowanie na ciebie,
- slady na sniegu, nie znikaja mozna przesledzic jak tango sie poruszal i go wytropic,
- filmiki miedzy misjami, az sie normalnie nienawidzi tango,
- mnustwo broni,
- latarki u tango,
- efekty jak koles ktorego prowadzimy zostaje ranny, rozmazanie ekranu, taksamo jak od gazu lzawiacego czy tez flashbang`a,
- fluid posture,
Niepodoba mi sie:
- czasem tango sa zbyt celni, ale tylko czasem,
- nie moge (umiem???) ustawic, aby startowac z single shot, a nie brust, wkurza mnie to ze musze 2 razy kliknac aby ustawic na single shot w czasie gry, we wczesniejszych czesciach (od urban ops dalej) mozna bylo ustawic na stale.
Dodaje dzisiejszy udany screenshot.
Jak sie pojawi w Polsce R6, to sobie ja i Yareq kupujemy oryginaly i bedziemy ciupac po necie. Szkoda, ze bedzie to wersja spolonizowana :/
Ide ciupac dalej.