Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > 3 wojana swiatowa!!!!!!!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
SweepeR
sweter

3 wojana swiatowa!!!!!!!!

Kilka godzin temu dwa samoloty spadly na Nowy Jork! Pali sie World Trade Center i Pentagon. Ewakuowano Bialy Dom, wszystkie loty w USA zostaly wstrzymane.

Do zamachu przyznali sie Plaestynczycy. Czy bedzie wojna?!?!?!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 11-09-2001 15:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Ja je bie.

Old Post 11-09-2001 15:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

http://info.onet.pl/146643,12,item.html

Old Post 11-09-2001 15:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?_WID=199086

Old Post 11-09-2001 15:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Ekipy ratownicze nie maja dostepu do miejsca zdarzenia.

Na Capitol Hill wlasnie jakas eksplozja byla. Bialy Dom ewakuowany zostal.

Old Post 11-09-2001 15:16
OGO
niema mnie

Ja je bie, aby tylko wojny z tego nie było, bo się to masówką robi teraz.

=[

Old Post 11-09-2001 15:20
SweepeR
sweter

Druga wieza poszlo wpizd00...

Bedzie wojna. USA sie odezwie, a USA to NATO, a jesli cos sie w NATO to Rosja tysh. 3 najwieksze mocarstwa...

Krach na gieldzie tez bedzie masakralny.

Old Post 11-09-2001 15:30
OGO
niema mnie

Old Post 11-09-2001 15:35
SweepeR
sweter

W zachodniej Pensylwani tez cos jeblo. Kawalek pentagonu poszedl sie kochac.

Statki juz rzekomo plyna do Europy...

Old Post 11-09-2001 15:41
SweepeR
sweter

Kolejny samolot walnal..

Kurde, nawet sie nie moge wylac z podekscytowania

Old Post 11-09-2001 15:43
S4i1or
Thorin Oakenshield

Krótko mówiąc, prze****** :/

Old Post 11-09-2001 15:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

gazeta.pl :

Ataki terrorystyczne na Stany Zjednoczone

Bartosz Węglarczyk, Waszyngton, (11-09-01 16:37)

Bezprecedensowy w historii atak terrorystyczny na Stany Zjednoczone. Dziś rano zaatakowane zostały jednocześnie Nowy Jork oraz Waszyngton - niemal na pewno są tysiące ofiar

Co najmniej cztery, a prawdopodobnie sześć jednoczesnych ataków całkowicie sparaliżowało dziś rano dwie najważniejsze instytucje w USA - rząd federalny w Waszyngtonie i Wall Street w Nowym Jorku.

O 8.48 rano czasu nowojorskiego (14.48 w Polsce) samolot pasażerski uderzył w jedną z dwóch wież 110-piętrowego World Trade Center. Osiemnaście minut później - na oczach tysięcy przerażonych ludzi, dziennikarzy i strażaków - drugi samolot uderzył w drugą wieżę.

Na razie wiadomo jedynie, iż drugi samolot - boeing 767 linii "American Airlines" - został kilkadziesiąt minut wcześniej porwany krótko po starcie z Bostonu. Samolot leciał do Nowego Jorku i na jego pokładzie było co najmniej kilkadziesiąt osób, w większości biznesmenów lecących w interesach na Manhattan.

Tuż przed 16 czasu polskiego górna połowa jednej wież World Trace Center zwaliła się na sąsiedni biurowiec, powodując olbrzymi pożar, który w tej chwili ogarnął już kilka przecznic finansowej stolicy USA. O 16.30 czasu polskiego zawaliła się druga wieża. W budynku było prawdopodobnie kilka tysięcy ludzi. Szanse, by ktoś się uratował są minimalne.

Około godziny 16 Waszyngtonem wstrząsnęło kilka eksplozji. Na razie wiadomo jedynie, że samolot lub helikopter uderzył w Pentagon na zachodnim brzegu Potomaku w stolicy USA. Korespondent "Gazety" z odległości około 10 km widział olbrzymi słup dymu unoszący się znad budynku Departamentu Obrony.

Kolejny pożar wybuchł w Departamencie Stanu, skąd ewakuowani zostali wszyscy pracownicy. Prawdopodobnie przed budynkiem eksplodowała bomba ukryta w samochodzie. Prezydencka ochrona ewakuowała Biały Dom, który w tej chwili został otoczony pierścieniem uzbrojonych w karabiny maszynowe agentów Secret Service. Ewakuowany zostały również położony tuż obok Białego Domu Departament Skarbu oraz Kongres USA.

W chwili ataku prezydenta Busha nie było w Waszyngtonie. W tej chwili jest on na pokładzie Air Force One, choć nie wiadomo, czy jego ochrona zdecyduje się na sprowadzenie go do Białego Domu, czy też wywiezie go poza miasto.

Na razie niewiele wiadomo nie tylko na temat ofiar, ale także wykonawców zamachów. Nie ma jednak wątpliwości, że jest to najpoważniejszy w historii atak terrorystyczny. Został doskonale skoordynowany i przygotowany, wymagał również udziału co najmniej kilkunastu wytrenowanych terrorystów.

Transport powietrzny w USA jest całkowicie sparaliżowany. Wstrzymano wszystkie loty pasażerskie, lotniska nie przyjmują, ani nie odprawiają żadnych lotów.

Old Post 11-09-2001 15:46
SweepeR
sweter

Jeszcze kolejne samoloty leca.

Mamy juz masakre, krach na gieldzie, dolar w gore, kryzys w Polsce... Pa pa!

Kurde, ale se postow nabijam

Old Post 11-09-2001 15:46
OGO
niema mnie

Giełdy w dół po katastrofie World Trade Center

Dwa samoloty uderzyły w wieże gmachu World Trade Center w Nowym Jorku o godzinie 9 tamtejszego czasu, trzeci spadł na Pentagon.

Amerykańskie giełdy natychmiast zareagowały na katastrofę i nie otworzyły się, a dolar stracił na wartości pół centa wobec euro. Cena ropy przekroczyła ponad 31 dolarów za baryłkę, cena złota wzrosła o 2 proc.

- Nie ma cen, nikt nie handluje - powiedział jeden z brokerów emerging markets. - Część brokerów jest właśnie w World Trade Center. Rzeczniczka NYSE, jednej z giełd amerykańskich powiedziała, że giełdy w Nowym Jorku na razie się nie otworzyły. Według potwierdzonych informacji Nasdaq rozpocznie działanie o godzinie 17.30 czasu warszawskiego. Amerykański Fed zapowiedział, że nie zamierza dokonywać żadnych operacji otwartego rynku w związku z wybuchem w WTC.

Również giełdy w Chicago nie rozpoczeły działalności. CME (Chicago Mercantile Exchange), na której handluje się surowcami i kontraktami futures nie otworzyła się. Również CBOE (Chicago Board Options Exchange), która jest największą giełdą na świecie, na której dokonuje się transkacji opcjami na akcje firm pozostanie zamknięta przez cały wtorek.

Według telewizji CNN, co najmniej sześć osób zginęło, tysiąc jest rannych w następstwie uderzenia dwóch samolotów w wieże gmachu World Trade Center w Nowym Jorku.

Rynki europejskie spadły: londyński indeks FTSE zmniejszył się o 4,5 proc., niemiecki Xetra Dax spadł o ponad 5 proc. Analitycy twierdzą, że jeżeli amerykańskie giełdy się otworzą, straty na otwarciu mogą sięgnąć 110 mld dolarów. Największe straty dotknęły sektor ubezpieczeniowy, których indeks stracił 5,2 proc. Znacznie zdrożały akcje koncernów paliwowych.

Ewakuowano Biały Dom, amerykański Departament Skarbu, wszystkie loty w USA są wstrzymane.

mkuz, PAP, Reuters (11-09-01 16:28)

Old Post 11-09-2001 15:49
alienzero
KOSZ

ludzie... WTC nie istnieje... na pentagon leci cos...

juz nic nie bedzie takie samo... potega na kolanach... nie dobrze... zacheca innych fanatykow...

oj oj niedobrze sie dzieje...

ja by tych fanatykow

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 11-09-2001 16:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Pamietacie ostatnia scene "Rozmow Kontrolowanych" ?

Tym wychodzi z gruzow palacu kultury i mowi:
"To sie... odbuduje."

Old Post 11-09-2001 16:10
SweepeR
sweter

Shit, a taki ladny dzien sie zapowiadal jak szedlem rano do szkoly... :/

Old Post 11-09-2001 16:33
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Unhappy

No niewiem ja się w tym topicu bym się nie śmiał... szkoda tych ludzi (w samych samolotach zginęło około 1000) zdjęcia tutaj http://www.ktm.net.pl/~elmer/crash

Old Post 11-09-2001 16:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Qrva, ale jestem złyyyyyy... Palestyńczycy się cieszą z masakry w USA... Szlag mnie zaraz trafi

Old Post 11-09-2001 16:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Polska wysyła specjalne oddziały by pomooc USA!!!

Old Post 11-09-2001 16:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yazoo
Master (Spawn)

na cnn'ie widzialem na zywo jak zawala sie WTC. kurde, stalem na tym tarasie widokowym kilka lat temu a teraz widze jak zamienia sie w kupe pylu- szzzzzooook !!! co za zjeby musialy to przygotowac. nie wiem co powiedziec. te zdjecia NYC przypominaja film Armageddon.

Old Post 11-09-2001 16:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yazoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yazoo Znajdź więcej post'ów przez  Yazoo Dodaj Yazoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Yazoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Dokładnie... Szooooooook

Old Post 11-09-2001 17:06
DEiMOss
sharimurai

Qrva, ale jestem złyyyyyy... Palestyńczycy się cieszą z masakry w USA... Szlag mnie zaraz trafi

Wiesz co... trzeba to rozpatrzyc w obie strony. Wedlug mnie USA zasluguje na kare, za to co robila od wielu lat... ale z drugiej strony "ta" kara jest zle wymierzona, poniewaz to nie cywile, a najwyzej rozstawieni sa odpowiednie za masakry, ktore zostaly zatuszowane przez odpowiednie osoby. Jakby nie patrzec to Palestyna, Arabia etc. tez niezle sie nacierpiala, malo kto o tym wie/mowi bo to male panstewka, mozna powiedziec, ze 3-ci swiat.
Wcale sie nie dziwie, ze Palestynczycy sie ciesza, oni to calkiem inaczej odbieraja. Martwe ciala to dla nich codziennosc, stracic tam rodzine to nic nadzwyczajnego. I nie chodzi tu tyko o wojny domowe...
Wedlug mnie te samoloty mogly sie rozbic, ale bez osob w srodku i wszystkie na teren Pentagonu, Bialego Domu. To wielka tragedia, ze zginelo tyle osob [World Trade Center]. Dla mnie jest to tym wiekszy cios, ze moj ojciec pracuje w NJ... a matka przebywa aktualnie w Chicago.
Sorry, ze wiele rzeczy w poscie nie trzyma sie kupy, ale pisalem go "troche" poddenerwowany.
BTW: Juz nie pierwszy raz dziekuje, ze mieszkam na zadupiu swiata...

Old Post 11-09-2001 17:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

****, wie ktoś gdzie znaleźć zdjęcie roz*******onego pentagonu?

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 11-09-2001 17:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yazoo
Master (Spawn)

zgadza sie. imho jest to ogromny szok nie tylko z powodu ogromu zniszczen i tysiecy ofiar. to byl cios w samo serce USA, obroncy swiatowej demokracji. i to jest przerazajace. ci terrorysci sa zdolni do zaatakowania (i zniszczenia) najbardziej strzezonych i chronionych miejsc w Stanach. to jest straszne.

Old Post 11-09-2001 17:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yazoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yazoo Znajdź więcej post'ów przez  Yazoo Dodaj Yazoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Yazoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss:
to nie cywile, a najwyzej rozstawieni sa odpowiednie za masakry

No właśnie. To nie cywile... Ale Palestyńczycy mają to w dupie. Sądzą cały naród, a nie ludzi odpowiedzialnych za wyżądzone im szkody. Ehh... szkoda gadać

Old Post 11-09-2001 17:22
nea*1337
Ciota komputerowa

Już sobie wyobrażam o czym jutro w szkole będą gadać...

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 11-09-2001 17:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yazoo
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or

No właśnie. To nie cywile... Ale Palestyńczycy mają to w dupie. Sądzą cały naród, a nie ludzi odpowiedzialnych za wyżądzone im szkody. Ehh... szkoda gadać

wlasnie. dlaczego zawsze takie organizacje mszcza sie na niewinnych ludziach!!?? co oni im zrobili?? sa Amerykanami, to pewnie jedyny powod. Jezu, to jest straszne. mozna sie tylko modlic zeby to na tym sie skonczylo...

Old Post 11-09-2001 17:28
KACOREK
Rąbnienty uczeń

Re: 3 wojana swiatowa!!!!!!!!

quote:
Napisane oryginalnie przez SweepeR
Kilka godzin temu dwa samoloty spadly na Nowy Jork! Pali sie World Trade Center i Pentagon. Ewakuowano Bialy Dom, wszystkie loty w USA zostaly wstrzymane.

Do zamachu przyznali sie Plaestynczycy. Czy bedzie wojna?!?!?!

uważm że będzie 3 wojna światowa ponieważ palestyńczycy troszkę przegięli tym zamchem. Wszelkie wiadomości prosiłbym o przesłanie na maila [email protected] z góry dziękuje

Old Post 11-09-2001 17:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KACOREK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KACOREK Znajdź więcej post'ów przez  KACOREK Dodaj KACOREK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KACOREK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yazoo
Master (Spawn)

pewnie zastanawiacie sie dlaczego ci fanatycy to robia. otoz Koran, swieta ksiega Islamu glosi, ze kazdy, kto ginie za Islam zostaje natychmiast zbawiony. czy jednak Koran glosi by mordowac tysiace niewinnych ludzi?!

Old Post 11-09-2001 17:30
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:16.    Strony (4): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions