Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Hasła Sld
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Post Hasła Sld

Przygotowałem małą odpowiedź na hasła wyborcze Sld w postaci mini-atrów....
czekam na opinie...

Załącznik: z_anty-noob-mod.zip
Załącznik został 185 razy przeglądany.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-09-2001 16:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*MagiC*/Tramwaj
Zabojczy Srodek Transport

heheh
CS na ulicy
spoko

-=@^@=- CPA
----===Crazy People Agency===---

Old Post 07-09-2001 07:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *MagiC*/Tramwaj Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *MagiC*/Tramwaj Znajdź więcej post'ów przez  *MagiC*/Tramwaj Dodaj *MagiC*/Tramwaj do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *MagiC*/Tramwaj prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

a fuj!!!!
chyba bym umarl jakbym zobaczyl to na ulicach

Old Post 07-09-2001 12:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Widzisz oxy taka jest moja prywatna interpretacja
haseł wyborczych Sld, ja sam nie chciał bym czegoś
takiego na ulicach, dlatego nie głosuję na Sld (opps zapomniałem że jeszcze nie moge ).

Old Post 07-09-2001 13:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

maslav ja nic do nich nie mam
wyrazilem tylko swoje zdanie
i ja nie glosuje na sld....yea juz moge
ale nie chce mi sie wogole

Old Post 07-09-2001 16:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Eee, ja się tam może nie znam na polityce, ale IMHO wszyscy politycy to złodzieje.
"Nie kradnij, rząd nie znosi konkurencji"

Old Post 07-09-2001 17:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

SLD jest cieniootkie ale te przeroobki hasel to przesada. Co bys wolal ? AWS ? myslisz ze kto s*******il tegoroczny budzet ? Obydwie te partie sa ****a warte. Ja glosuje na platforme.

Old Post 07-09-2001 17:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

na Radiostacji, w Makakofonii w zeszla niedziele, Makak zrobil male pogadanki politycznie. zadzwonil pacjent i powiedzial jak rozwiazuje wybory - co roku dopisuje na koncu listy jakiegos muzyka i na niego oddaje glos. wam proponuje zrobic to samo. rok 2001 rokiem Jimiego Hendrixa

Old Post 07-09-2001 21:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KACOREK
Rąbnienty uczeń

Question

koledzy o czym wy piszecie??????? to jest board.fpp czy strona sld??????? nie lepiej napisać coś o q3????????

Old Post 11-09-2001 08:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KACOREK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KACOREK Znajdź więcej post'ów przez  KACOREK Dodaj KACOREK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KACOREK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez KACOREK
koledzy o czym wy piszecie??????? to jest board.fpp czy strona sld??????? nie lepiej napisać coś o q3????????

nie! idz do dzialu o q3, tu jestest offtopic! =]

Old Post 11-09-2001 09:53
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

Gimbus rulez =P...

hasla SLD sa bardzo dwoznaczne, wszystko zalerzy od tego kto i co rozumie przez normalnosc... etam... polityka =]

Old Post 11-09-2001 09:55
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Red
Master (Spawn)

wszyscy .. zarówno Lsd jak i Aws to yebana zgraja masonuf i żydlakuf .. Kwasniewski .. Al Stolzman .. Geremek .. Lewartow .. Adam Michnik .. AAron Szechter .... nie wierzcie politykom .. oni sprzedadzą nas za paczke fajek .. ja nie glosuje bo nie ma na kogo ...

Old Post 11-09-2001 10:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Red Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Red Znajdź więcej post'ów przez  Red Dodaj Red do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Red prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

ja tez na nikogo...polska to wiocha rzadzona rekami nieudolnych maniakow i to sie nie zmieni bo polacy juz tacy sa...jak sie dobiora do koryta wladzy (i kasy) to latwo ich od niego nie odciagnac...chca pokazac jacy sa mocni...ale to co oni odpierdalaja jest gowno warte

Old Post 11-09-2001 11:11
killertowa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Shooler
SLD jest cieniootkie ale te przeroobki hasel to przesada. Co bys wolal ? AWS ? myslisz ze kto s*******il tegoroczny budzet ? Obydwie te partie sa ****a warte. Ja glosuje na platforme.

Zgadzam się w całej rozciągłości. Dziś SLD zgrywa tych dobrych, a za cztery lata będą już tymi złymi. Też chyba oddam głos na platformę, choć moim zdaniem nie ma na kogo głosować.
Martwi mnie np. to, że ludzie z platformy byli wcześniej w innych ugrupowaniach i nic nie zrobili by zapobiec różnym decyzjom (lub ich braku) podejmowanych przez kolegów debili. A może im to pasowało, tylko są sprytniejsi od innych i postanowili teleportować się do nowej partii póki był na to czas?
Z drugiej strony ich program bardziej mi odpowiada niż innych więc czemu nie oddać głosu by choć trochę osłabić tych pozostałych wałków?
Martwi mnie to, że za bardzo zapuściłem tutaj korzenie, bo coraz częściej zastanawiam się nad teleportowaniem do innego kraju.

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 11-09-2001 12:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KACOREK
Rąbnienty uczeń

Unhappy

jestem człowiekiem bezpartyjnym ale uważam że hasła SLD są bardzo kontrowersyjne

Old Post 11-09-2001 17:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KACOREK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KACOREK Znajdź więcej post'ów przez  KACOREK Dodaj KACOREK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KACOREK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

quote:
Napisane oryginalnie przez KACOREK
jestem człowiekiem bezpartyjnym ale uważam że hasła SLD są bardzo kontrowersyjne

Stary masz wlasny poglad to juz sukces

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 11-09-2001 17:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

no co ty wiekszosc lubi sld...zobacz tylko na wyniki sond kto prowadzi...wiec chlopak w porownaniu do tych wynikow ma wlasne zdanie

Old Post 11-09-2001 20:14
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Ja tam glosuje na SLD.
Platforma IMHO to beda zlodzieje jeszcze wieksi niz AWS - niby skad oni maja kase na akcje wyborcza? Nie sa jak sami mowia partia i nie maja partyjnych pieniedzy na to...
Najlepszy w sumie chyba bylby Lepper - przynajmniej porzadnie mysli jesli chodzi o wiezienia ale on jest bez szans...

Old Post 12-09-2001 18:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ya.
neony oslepiaja mnie

Lepper rulz Lepper na presydemta
kto slyszal jego piosenke wyborcza ten rozumie

Old Post 12-09-2001 19:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ya. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ya. Znajdź więcej post'ów przez  ya. Dodaj ya. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ya. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

na zachodzie maja slinke,
zajadajac polska szynke

ref:
ten kraj jest nasz i wasz
nie damy bic sie w twarz

lepper moim idolem

Old Post 12-09-2001 19:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

Korwin-Mikke ownz. publiczna chlosta, kara smierci i te sprawy. tylko legalizacja zielonego w jego programie sux

Old Post 12-09-2001 20:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Dlaczego sux? Tzn. nie żebym popierał narkotyki, chociaż... są ku temu powody Udowodniono, że marihuana (w małych ilościach, jak bakasz codziennie to raczej nie ) jest dużo mniej szkodliwa, niż alkohol i papierosy. Ba, działa nawet leczniczo! Wiem, że na pewno na AIDS, co do innych chorób - nie wiem. Stąd skopiowałem powody, dla których opłaci się zalegalizować marię...

Naukowcy z WHO (Światowa Organizacja Zdrowia) w raporcie z 15-letnich badań wykazali, że marihuana jest mniej szkodliwa niż legalny alkohol i tytoń!

Ludzie palą marihuanę od 5000 lat i jeszcze nigdy nie zdarzyło się, by ktoś umarł od jej przedawkowania. Z powodu przedawkowania alkoholu, na świecie umierają co roku miliony ludzi!

W Holandii, od czasu gdy rząd zezwolił na handel marihuaną, liczba narkomanów uzależnionych od twardych narkotyków zmalała pięciokrotnie. Legalizacja trawki sprawiła, że jej palacze przestali zaopatrywać się u dilerów, którzy namawiali na silniejsze środki. Dlatego o wiele mniej ludzi sięgnęło po twarde narkotyki.

Marihuana jest lekarstwem na wiele chorób. Wśród schorzeń, w których leczeniu mogłaby pomóc, wymienia się m.in. AIDS, stwardnienie rozsiane, jaskrę i syndrom Tourette'a. Konopie są bardzo tanim surowcem do produkcji tkanin, papieru (ochrona lasów!), paliw i olejów. Nasiona konopne są też pełnowartościowym i smacznym pokarmem.

Tak więc, tramwajq, przemyśl swoje "zielone sux"

Old Post 12-09-2001 20:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

przemyslalem. co daje trawa? uczucie luzu, wesolosci, oddalenia sie od swiata, blogosci itp. to daja wszystkie narkotyki. UCIECZKA od rzeczywistosci. jesli masz silna wole i nie przejmujesz sie koloptami - mozesz jarac ile wlezie i jest ql. ale jesli masz slaba wole, a klopoty Cie przytlaczaja, chcesz ciagle uciekac od tej rzeczywistosci. w koncu trawa to za malo, siegasz po cos mocniejszego, co juz MOZNA przedawkowac... trawa jest sama w sobie nieszkodliwa, ale moze prowadzic do tzw. twardych narkotykow

to tylko moje skromne zdanie z ktorym pewnie i tak nikt sie nie zgodzi

z drugiej strony - gdyby zalegalizowano WSZYSTKIE narkotyki, bylyby one latwiej dostepne i duzo tzw. "ludzkich smieci" szybciej wyniosloby sie z tego swiata - ale to juz raczej brutalna opcja... pamietacie ktorys z topikow raptora? tam ktos powiedzial cos takiego... choc nie do konca sie z tym zgadzam...

i tak rzadzi

Old Post 12-09-2001 20:39
S4i1or
Thorin Oakenshield

Nie wiem co daje trawa, bo jej nie palę, ale wiem, że powinna być legalna bardziej, niż alkohol. Na stronie, którą podałem jest chyba dosyć dużo argumentów "za", także nie będę więcej nic mówić na ten temat.
To tylko moje skromne zdanie, z którym pewnie i tak nikt się nie zgodzi

Old Post 12-09-2001 20:48
manyec
Skilled (Knight)

to ja glosuje na Hendrixa
a co do trawy...
jest mnostwo ludzi, ktorzy pala az milo i nie koliduje to z niczym w ich zyciu
a z drugiej strony, jeszcze wieksze mnostwo popada z tego powodu w ogromne problemy i dla tego mnostwa moze warto byloby sie zastanowic nad legalizacja...
rzeklem

Old Post 12-09-2001 20:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil manyec Kliknij tutaj by wysłać e-maila do manyec Znajdź więcej post'ów przez  manyec Dodaj manyec do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać manyec prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Dlatego napisałem, że można palić od czasu do czasu, a nie codziennie...

Old Post 12-09-2001 21:02
ZimZum
Nieśmialy abstynent

ja jestem za legalizacja.
czesto zdarza sie ze diler daje ci trefny towar i to moze prowadzic do smierci.
Gdyby trawa byla pod kontrola rzadowa, to odsetek smierci po lewym towarze by zmalal, gdyz mozna by wytoczyc proces o lewy towar, a skad go dostales moglbys powiedziec(o ile nie zdechniesz, a jak zdechniesz to bedziesz mial rachunek w kieszeni ), bo powiedzmy bylby to tabacoo shop
poza tym daje to wsparcie dla budzetu, bo jak narazie handel drugami nie jest opodatkowany

poza tym tramwaju mowisz, ze trawa to brama do silniejszych prochow
a tu masz schemat ogolnie przyjety
piwo->wino->woda 40%->woda 70%->woda z mety
i gdzies po drodze nalewki

Old Post 12-09-2001 21:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum
poza tym tramwaju mowisz, ze trawa to brama do silniejszych prochow
a tu masz schemat ogolnie przyjety
piwo->wino->woda 40%->woda 70%->woda z mety
i gdzies po drodze nalewki

jak rozumiem piwo wino i woda to silne prochy? hmm...

aha zim... bo na icq nie moge sie do ciebie dobic, wali mi sie cos... nie wiesz skad sciagnac "Working class hero" Mansona?

Old Post 12-09-2001 21:17
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj

jak rozumiem piwo wino i woda to silne prochy? hmm...

aha zim... bo na icq nie moge sie do ciebie dobic, wali mi sie cos... nie wiesz skad sciagnac "Working class hero" Mansona?

eh
dalem ci tu analogie

a working class hero - www.audiogalaxy.com - Availability - max
search phrase - working class hero

ew. dzis po poludniu mi sie to juz sciagnie
to sie zglos
icq mi jush dziala
a jak nie to... GG
141799

Old Post 13-09-2001 07:11
killertowa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
...

to tylko moje skromne zdanie z ktorym pewnie i tak nikt sie nie zgodzi

...

Ja się zgadzam. Może właśnie dlatego więcej ludzi, którzy palą i piją opuszcza ten świat bo mają łatwiejszy do nich dostęp niż do marychy. Krótko mówiąc statystyki palaczy i alkoholików są bardziej wiarygodne niż palących trawkę bo tych pierwszych jest więcej.

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 13-09-2001 07:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:44.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions