Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > The Matrix
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (10): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

The Matrix

http://progressive1.stream.aol.com/...inal_640_dl.mov

Widzieliscie to? Imo film zapowiada sie rewelacyjnie. Masakruja szczegolnie sceny na autostradzie jak Trinity jezdzi pod prad

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 12-04-2003 18:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Mam ten trailer w zajebistej rozdzielczości.. wazy ponad 60MB
Cod miod i orzeszki
Tylko ten motyw z latającym Neo mi sie wchodzi :/

Old Post 12-04-2003 18:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

e tam... zwykły matrix śmierdzi...
ja narazie czekam na Animatrix'a który naprawde masakruje...

Old Post 12-04-2003 20:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

E tam.... Lipas juz ma tego calego Matrixa na twardym

Old Post 12-04-2003 20:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Matrix tu Matrix tam...co wy w tym filmie widzicie poza nawalonymi efektami? :p

Old Post 12-04-2003 22:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

dla mnie Matrix to badziewie, moze kolejne czesci beda fajne bo jedynka dla mnie kicha

Old Post 12-04-2003 23:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

Matrix 2 wgniecie wszytko.
Trailer jest rozmiaru 95 mb, rozdzialka to tysiak na costam, sliczne, ladne jak DVD.
A w tym filmie wlasnie chodzi o efekty. O przelamywanie kolejnych granic/barier. I sie zacznie. I znowu co 3cia osoba na czacie to Neo albo Trinity, od nasrania scen parodiowanych w co 2gim filmie.

Old Post 13-04-2003 00:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas
E tam.... Lipas juz ma tego calego Matrixa na twardym

Nakrecony przez 100dentow PG

o 100dentach UG

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 13-04-2003 00:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Deadpool

Trailer jest rozmiaru 95 mb, rozdzialka to tysiak na costam, sliczne, ladne jak DVD.
A w tym filmie wlasnie chodzi o efekty. O przelamywanie kolejnych granic/barier. I sie zacznie. I znowu co 3cia osoba na czacie to Neo albo Trinity, od nasrania scen parodiowanych w co 2gim filmie.

W ogole muzyka z trailera jest zajebista

Ten motyw z lataniem faktycznie troche nie ten tego ale reszta zajebista

xen, saari nie znacie sie

Old Post 13-04-2003 07:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

quote:

Szkoda, ze zeby go obejrzec trzeba miec procek 1 ghz . Inaczej podskakuje.

Old Post 13-04-2003 10:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Krypton

Bo to quicktime :/

Old Post 13-04-2003 10:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Krypton

Krypton - nie mow, ze jeszcze nie masz

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 13-04-2003 10:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
xen, saari nie znacie sie

efekciarsko film jest super. pod wzgledem efektow nie do pobicia. ale inne aspekty mi sie nie podobaja po prostu

Old Post 13-04-2003 12:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

ta scena w której Trinity spada, strzelając z uzi'sów, na samym początku trailera pachnie Maksem Pejnem :/

Old Post 13-04-2003 13:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
trl
Master (Spawn)

może i efekty będą zajebiste, ale przecież w jedynce najważniejsza była fabuła, zobaczymy jak im teraz wyjdzie, czy zrobią klimatyczny, ambitny film, czy tez kichę nastawioną na zarabianie kasy (ala tomb raider)

Old Post 13-04-2003 13:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil trl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do trl Znajdź więcej post'ów przez  trl Dodaj trl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać trl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Lipas
Krypton - nie mow, ze jeszcze nie masz

mowis jakby kazdy miau
ja mam zaledie celeronka 633 np

Old Post 13-04-2003 13:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
...
ja narazie czekam na Animatrix'a który naprawde masakruje...

mam juz 2 cz a ponoc jest ich 10 czekam na nastepne

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 13-04-2003 14:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

A tych trailerów animatrixa to już 3 części wyszły. Całkiem ciekawe.

http://www.intothematrix.com/

Old Post 13-04-2003 14:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

wlasnie sciagam 3 cz i ta zapowiedz matrix

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 13-04-2003 14:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:

A tych trailerów animatrixa to już 3 części wyszły. Całkiem ciekawe.

"Detective Story" i "Program" rula... pierwszy odcinek na razie był taki troche niemrawy...

Old Post 13-04-2003 14:40
AlieneK
KOSZ

Ekhem....MaslaV...czy ty coś mowiłeś o jakimś FTPie i Animatrixe? Więc może wreszcie go wrzucisz

Old Post 13-04-2003 15:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

http://www.eko.net.pl/~ks/animatrix

a ty coś mówiłeś o jakimś cd-key'u ??

Old Post 13-04-2003 16:24
p0p4j
...

Mam problem sciagnalem sobie ten trailer Matrixa ale nie mam glosu! jakis error w Quicktimie.. Co robic?
HELP!

Old Post 13-04-2003 17:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil p0p4j Kliknij tutaj by wysłać e-maila do p0p4j Znajdź więcej post'ów przez  p0p4j Dodaj p0p4j do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać p0p4j prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez trl
[...]czy tez kichę nastawioną na zarabianie kasy (ala tomb raider)

Ogladales chociaz tego Tomb Raidera? Bo ja tak (z 3 razy...) i pomimo opinii niektorych nie wydaje mi sie, zeby to byla "kicha" ... Fabula jest w miare ciekawa, efekty specjalne swietne (vide scena w domu Lary, taniec na linach etc., animacje w Grobowcu Tanczacego Swiatla), muzyka znakomita (Basement Jaxx! ) i w ogole film jest bardzo fajny ...

Poza tym, ktory film nie jest nastawiony na robienie kasy? Zrobic film, wydac na niego dziesiatki milionow zielonych, tak tylko zeby go ludzie obejrzeli? Przeciez to sie musi zwrocic...

Old Post 14-04-2003 12:25
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
ta scena w której Trinity spada, strzelając z uzi'sów, na samym początku trailera pachnie Maksem Pejnem :/

eee... narzekasz? mnie max payne b. sie podobal

you accept (reject, respect);

Old Post 14-04-2003 13:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez weirdo
eee... narzekasz? mnie max payne b. sie podobal

hmm... tak mi sie tylko skojarzyło

Old Post 14-04-2003 13:38
Jarek
Pop Shop Boy :P

Eee, cos mi sie zdaje ze troszke odwrotnie kombinujecie
Przeca scenki wykozystane w max'ie pierwszy raz pokazaly sie w matrix'ie - nic dziwnego ze podobne nie ?

Old Post 14-04-2003 14:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

Dokładnie, najpierw Matrix a potem Max Payne który wykorzystywał "bajery" z Matrixa.

Old Post 14-04-2003 17:55
AlieneK
KOSZ

A właśnie....zauwazył ktoś grając w payn'a że pod koniec gry, 2ch złych kolesi zanim zaczyna sie strzelanina gada na temat bullet time'a W wersji spolszczanej po rusku brzmi zajebiście Koleś mówi, że fajnie by było gdyby był w rzeczywistości bullet time

A ogólnie Matrix jest fajny Ten animatrix obejżałem i też dobry

Old Post 14-04-2003 19:59
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez trl
może i efekty będą zajebiste, ale przecież w jedynce najważniejsza była fabuła, zobaczymy jak im teraz wyjdzie, czy zrobią klimatyczny, ambitny film, czy tez kichę nastawioną na zarabianie kasy (ala tomb raider)

O przepraszam ale fabulowo moim zdaniem jedynka Matrixa niewiele lepsza byla od Tomb Raidera

Tylko ogolny pomysl, cala szczegolowa fabula to byla juz kupa...a zakonczenie to w ogole pozal sie boze nic tylko zaplakac.

Old Post 15-04-2003 08:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:20.    Strony (10): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions