Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Medal of Honor: Allied Assault > Problem z SERVEREM
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Kulu
Training (Enforcer)

Angry Problem z SERVEREM

Witam !!!

Mam wielki problem, posiadam serwer dedykowany pod linux i wszystko jest juz zainstalowane gra chodzi moge sie z nia polaczyc itd. ale jest problem z tym ze nie jest widoczna na EYE ani GameSPY i nie wiem jak to zrobic w pliku jest juz wpisana komenda seta sv_gamespy "1" i dalej nie widac mojego serverka na eye i gamespy.

A jak juz tak pisze to zna ktos moze jakiegos moda lub jakis skrypcik aby nie mozna był wciskac klawisz do otwierania dzwi na drabini tylko ze jak wcisnie to go zabije tak jak jest to na serverze Tescik jak sie ktos orientuje.

Naprawde prosze o pomoc !!!

Podam jeszcze maila piszczie [email protected]

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 03-08-2003 18:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kulu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kulu Znajdź więcej post'ów przez  Kulu Dodaj Kulu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kulu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kulu
Training (Enforcer)

Dokonczenie...

Chciałem przesłac wam konfiguracje jaka posluguje sie aby server mi zadziałał i dalej nie wiem dlaczego nie widac go na eye a mysle ze moze w konfiguracji jest cos zle wiec moze to wam pomoze rozwiazac mój problem.

Konsole startuje poleceniem:

./mohaa_lnxded +set net_IP 81.15.156.21 +set net_port 12203 +set fs_basepath ./ +set com_zoneMegs 30 +set vm_game 0 +set ttycon 0 +set dedicated 2 +exec ***.cfg

Plik *.cfg wyglada nastepujaco:

seta sv_hostname "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa""
sets Admin "Gegas&Kulu&LotnyBartek"
sets "Admin E-Mail" "[email protected]"
seta g_motd "Yoo !!!"
sets "Location" "Nowy Sacz, Poland"
sets "Server Spec" "No Bazooka"
sets URL "narazie nie ma "
sets Connection "LAN T#"

seta rconpassword "****"

seta sv_maxclients "22"
set g_gametype 2
seta sv_gamespy "1"
seta sv_minping "0"
seta sv_maxping "250"
seta g_teamdamage "0"
seta sv_allowDownload "1"

set g_inactiveSpectate "60"
set g_inactiveKick "300"
seta timelimit "20"
seta fraglimit "0"

seta sv_maplist "DM/mohdm1 DM/mohdm2 DM/mohdm3 DM/mohdm4 DM/mohdm6 DM/mohdm7"
map DM/mohdm1

Old Post 04-08-2003 13:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kulu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kulu Znajdź więcej post'ów przez  Kulu Dodaj Kulu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kulu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
VidlaK
..:: Backyard Bandit ::..

hm a serwer stoi na maszynie ktora jest bezposrednio wlaczona do sieci , czy za firewallem ? chcoiaz po ipie widac ze nie jest to adres routowalny - hm a da sie z nim polaczyc z netu ?

hm ale u mnie go wyswietla w EYE :>

Old Post 13-08-2003 23:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil VidlaK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do VidlaK Znajdź więcej post'ów przez  VidlaK Dodaj VidlaK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać VidlaK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kulu
Training (Enforcer)

Juz Spoko

nie no juz spoko wszystko chodzi server widac w eye idp.

Old Post 14-08-2003 14:08
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:51.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions