Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Problem z edytorem map2/ czytajcie ten!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Remikremix
Guest

Problem z edytorem map2/ czytajcie ten!

Sorka to znów ja ale w tamtym poscie bylo kilka bledow.Mój edytor do map to DFBHDMED Consumer 2.00. Nie wiem jak zrobic tak zeby lataly smiglowce i jezdzily Hummery po obranej przeze mnie trasie . Bardzo prosze o pomoc gdzyz robie mapy bardzo statyczne ktore mnie nudza . Dzienx :-)

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 25-06-2003 07:39
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

tez mialem kiedys z tym problem, musisz poprostu znalezc cos o nazwie "Waypoints" (w tej chwili nie powiem dokladnie bo nie mam zainstalowanego edytora) jak to znajdziesz to bez problemu beddziesz mogl rysowac sciezki po ktorych beda jezdzic hamery lub latac smiglowce. Pozniej zainstaluje edytora i powiem Ci dokladnie. Lecz nie pytaj sie mnie jak zrobic zeby smiglowiec startowal dopiero jak gracz do niego wsiadzie i razem z nim ladowal (tak jak jest w Demie gry na mapie City Limits) bo ja do tego tez nie moglem dojsc
Aha chyba SiN ma polska wersje instrukcji obslugi edytora

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Edytowane przez [FPP]ZonK dnia 25-06-2003 o godz. 08:22

Old Post 25-06-2003 08:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sin89
Training (Enforcer)

oczyviscie ze mam hehe znajdz w tym poscie link

Old Post 25-06-2003 10:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sin89 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sin89 Znajdź więcej post'ów przez  sin89 Dodaj sin89 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sin89 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:50.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions