Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > fakaorgany postowe
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

Question fakaorgany postowe

Hłe hłe mam tylko 1 pytanie , mianowicie czy jush Wam się zdarzyło cosik takiego że wydawało wam sie ze dodaliscie posta (nawet go widzieliscie!!!) a za jakies pol minuty go nie bylo?! :///

Bo mi cosik takiego własnie dziwnego byuo jakies 5-10 minut temu i nei wiem co i jak i wogole mam po tym powrocie od BABCI kombajn w glovu'ie

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-09-2001 20:27
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]snO
Iceman

ODPOWIEDŹ:
Nie jeździj do babci...

Old Post 15-09-2001 06:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]snO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]snO Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]snO Dodaj [FPP]snO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]snO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

Talking lol dobra rada

ale to nie ode mnie zalerzy....

Old Post 15-09-2001 12:41
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]zorro
tikitiki narkotyki

hmm ..... istnieje takie zjawisto jak moderator....

Old Post 15-09-2001 12:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]zorro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]zorro Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]zorro Dodaj [FPP]zorro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]zorro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

Cool jep masz racje, ale...

przecierz nie skasowano bymi niegroznego, nieobrazliwergo itd postaw niecale 10 minut? chyba ze tu maja -=R_3=f-_L=-=3_X=-

Old Post 15-09-2001 17:19
S4i1or
Thorin Oakenshield

Może go (post'a) nie dodałeś?

Old Post 15-09-2001 20:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

Post dodałem

Dodałem na stuvve nawet go widziałem :///
może to kosmici?

Old Post 15-09-2001 22:02
CE3RDE
Just do it.

Re: fakaorgany postowe

quote:
Napisane oryginalnie przez yoshi.thod
Hłe hłe mam tylko 1 pytanie , mianowicie czy jush Wam się zdarzyło cosik takiego że wydawało wam sie ze dodaliscie posta (nawet go widzieliscie!!!) a za jakies pol minuty go nie bylo?! :///

Bo mi cosik takiego własnie dziwnego byuo jakies 5-10 minut temu i nei wiem co i jak i wogole mam po tym powrocie od BABCI kombajn w glovu'ie

Mam nieraz cos takiego...dodaje posta wyskakuje mi bialy ekran ze cos jest nie tak i trzeba sie skontaktowac z osobami ktore sa za sprawy techniczne odpowiedzialne...nastepnie po odswiezeniu pokazuje mi mojego posta ale nie widac na stronie glownej ze wogole dodalem posta (ani nie przekreca mi licznika w zwyz)...nie wiem tylko czy go wtedy widac u innych czy tylko u mnie...coz tak bywa

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 15-09-2001 22:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

widac go u innych tylko jak juz powiedziales - nie pokazuje sie na stronie glownej i nie podbija licznika

Old Post 16-09-2001 08:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

Arrow ale czego?

Znaczy czym toto jest spowodowane?
Błędy w skryptach czy jak?

Old Post 16-09-2001 09:29
deathcrush
łobuz

ciagle sie cos wali - topiki sie nie laduja, nie mozna postow dodac...
naprawcie raz a dobrze

Old Post 16-09-2001 17:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KACOREK
Rąbnienty uczeń

Unhappy Re: fakaorgany postowe

quote:

ja miałem to samo tylko , że dałlem ocenę tematowi, pokazało, że ocena została dodana a tu buuuuuuu nie ma oceny

Old Post 16-09-2001 18:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KACOREK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KACOREK Znajdź więcej post'ów przez  KACOREK Dodaj KACOREK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KACOREK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

Talking lol

te [FPP]owcy przyslijcie skrypcik do mnie to zobacze co z nim nie tak

Old Post 16-09-2001 20:35
Neo
Warrior (Scrag)

Re: lol

a u mnie wszystko ok smiga tylko czasami woooooooooooooolno

Old Post 16-09-2001 20:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Neo Znajdź więcej post'ów przez  Neo Dodaj Neo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Neo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Neo: a u mnie wszystko ok smiga tylko czasami woooooooooooooolno

u mnie zawsze wolno smiga ale ja mam linie zwalona :/

Old Post 16-09-2001 21:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

tylko ze to nie nasza wina tylko vbulletinu ktory ten board robi.

Old Post 16-09-2001 23:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

Question Re: Re: fakaorgany postowe

quote:
Napisane oryginalnie przez KACOREK
ja miałem to samo tylko , że dałlem ocenę tematowi, pokazało, że ocena została dodana a tu buuuuuuu nie ma oceny

nie chciaubym sie wtracac ale ocene tematowi chyba mozna dawac gdy sie ma powyzej 100 postow czy nie?
wiec moze to jest rozwiazanie choc mi zawsze wyskakuje wtedy info ze wuasnie nie mam takiej liczby postow jeszcze...

a buedy sa i zawsze beda cos sie wali a cos dziaua tak to jest z elektronika
ja przedwczoraj u kolesia spedziuem 6 godzin tylko po to aby mu windows dziauau i wykrywau karte graficzna i muzyczna (TAK! zorbiuem najpierw formata! ale boszsze co tam sie pojawiauo! po raz pierwszy takie cos widziauem zeby na przykuad komp wykrywau dwa razy ten sam monitor i to jako dwa rozne urzadzenia! lol...takich buedow byuo sporo....
tak moze sie zdazyc z kazdym kompem

dlatego nie ufam windom (a one sa elektryczne chyba nie? )

Old Post 17-09-2001 10:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yebisu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yebisu Znajdź więcej post'ów przez  yebisu Dodaj yebisu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yebisu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
tylko ze to nie nasza wina tylko vbulletinu ktory ten board robi.

jak rowniez serka...
ale serek imho spox

Old Post 17-09-2001 12:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Neo
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen

jak rowniez serka...
ale serek imho spox

serka to przy okazji ale najwazniejsze jest lacze!

Old Post 17-09-2001 14:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Neo Znajdź więcej post'ów przez  Neo Dodaj Neo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Neo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

Re: Re: Re: fakaorgany postowe

quote:
Napisane oryginalnie przez yebisu

a buedy sa i zawsze beda cos sie wali a cos dziaua tak to jest z elektronika
ja przedwczoraj u kolesia spedziuem 6 godzin tylko po to aby mu windows dziauau i wykrywau karte graficzna i muzyczna (TAK! zorbiuem najpierw formata! ale boszsze co tam sie pojawiauo! po raz pierwszy takie cos widziauem zeby na przykuad komp wykrywau dwa razy ten sam monitor i to jako dwa rozne urzadzenia! lol...takich buedow byuo sporo....
tak moze sie zdazyc z kazdym kompem
dlatego nie ufam windom (a one sa elektryczne chyba nie? )

Hehe codo tego ze Wingroza wykrywa po 2 urzadzenia to o tym wiem ash za dobrze niby nic czasem tak robi poprostu pewnie z nuduff a tu paff i system sie qrvvi --> mialem jush przez to ze 2-3 formaty

ale ja nie otym a mianowicie o tej windzie jush sie kiedys zaciołem w niej jeszcze jak byłem gnojek (teraz jush nie jestem!! ) i od tej pory się nie bawie

TROSHQ TEHNIKI I CZŁEK SIE GÓBI

Old Post 17-09-2001 18:14
yoshi.thod
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Neo

serka to przy okazji ale najwazniejsze jest lacze!

Łącze?! przez lacze toto moze pasc i wogole nic nie dzialac albo hulać wolno a nie nie dodawać niusuv

Old Post 17-09-2001 18:16
yebisu
litl'o alcoholic

Unhappy Re: Re: Re: Re: fakaorgany postowe

quote:

ale ja nie otym a mianowicie o tej windzie jush sie kiedys zaciołem w niej jeszcze jak byłem gnojek (teraz jush nie jestem!! ) i od tej pory się nie bawie

TROSHQ TEHNIKI I CZŁEK SIE GÓBI

a mi kaza sie bawic
tzn "sily zewnetrzne prezkonuja mnie ze pownienem uzywac windy" o to tak powinno brzmiec
ale jeszcze sie nigdy nie zaciauem moze utrzymam te passe?
trzymajcie za mnie kciuki

Old Post 18-09-2001 00:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yebisu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yebisu Znajdź więcej post'ów przez  yebisu Dodaj yebisu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yebisu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

Talking

KIEDYŚ sięzatniesz --> oto się nie martw

Old Post 18-09-2001 02:00
yebisu
litl'o alcoholic

Thumbs up

quote:
KIEDYŚ sięzatniesz --> oto się nie martw

zaciecie sie to juz zaliczylem
ale przy goleniu
(to bylo podczas mojego drugiego razu) <== niezle to brzmi bez skojarzen prosze

a windy bede od dzis unikal zeby sie przekonac czy "zawsze musi byc ten pierwszy raz" (<--- o boszsze i znowu to samo....juz wiecie czego nie macie robic plafta ?)

Edytowane przez yebisu dnia 19-09-2001 o godz. 12:26

Old Post 19-09-2001 12:02
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:13.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions