Re: fakaorgany postowe
quote: Napisane oryginalnie przez yoshi.thod
Hłe hłe mam tylko 1 pytanie , mianowicie czy jush Wam się zdarzyło cosik takiego że wydawało wam sie ze dodaliscie posta (nawet go widzieliscie!!!) a za jakies pol minuty go nie bylo?! :///
Bo mi cosik takiego własnie dziwnego byuo jakies 5-10 minut temu i nei wiem co i jak i wogole mam po tym powrocie od BABCI kombajn w glovu'ie
Mam nieraz cos takiego...dodaje posta wyskakuje mi bialy ekran ze cos jest nie tak i trzeba sie skontaktowac z osobami ktore sa za sprawy techniczne odpowiedzialne...nastepnie po odswiezeniu pokazuje mi mojego posta ale nie widac na stronie glownej ze wogole dodalem posta (ani nie przekreca mi licznika w zwyz)...nie wiem tylko czy go wtedy widac u innych czy tylko u mnie...coz tak bywa
"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|