Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > ET: wymagania
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
YSY
Guest

ET: wymagania

Bla bla p3 600 , 128 ,32......

A na jakim sprzeci ta gra chodzi dobrze ?

Ja mam D1,3 , gf256 ddr , 380 ram (sd)
Ustawienia gry oczywiście fast , gtu też fast.
Nowe detonatory, dx 9.1 , czysty dysk tylko z win i ET

i .... dupa

Na planszach na których cos pada zdarza się ze mam 13 fps

TO NORMALNE? czy mam coś popie(...) z komputerem :|

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 04-07-2003 08:49
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Mad
rtcw.fpp.pl
rtcw.fpp.pl

az tak dobrego pc nie masz ustaw na 800x600 zmiejsz kilka detali i bedziesz miec spoko ja na celeronie 900 gf4 mx440 i pamieci 256ram wyciagam okolo 80 fps przy tloku spada do 30

[KmH]Clan |rtcw.xg.pl

Old Post 04-07-2003 11:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Mad Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Mad Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Mad Dodaj [FPP]Mad do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Mad prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
YSY
Guest

wymagania

No tak zaqpomnialem napisac ze gram na fastest ( czyli ZERO detali , wszystko low ) w rozdzielczosci 640 x 480 (!)

nigdy nie twierdzilem ze to jakis super sprzęt ale jeszcze jako tako sie 3ma, no ale et mnie poprostu rozwaliło

czy są jakieś wersje dx albo detonatorów które dają kopa et ?

Old Post 05-07-2003 08:09
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Mad
rtcw.fpp.pl
rtcw.fpp.pl

szczerze to nic mi o tym nie wiadomo roznica ktora daja sterowniki raczej duza nie jest moze max z 10 fps chyba najbardziej sie liczy config ktory niestety nie daje tak duzo jak w RTCW gdze na cienkim sprzecie mozna bylo zrobic duzo fps. Musisz znalesc sobie dobry config juz niedlugo bedzie dzial z configami do ET na www.rtcw.fpp.pl

[KmH]Clan |rtcw.xg.pl

Old Post 12-07-2003 17:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Mad Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Mad Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Mad Dodaj [FPP]Mad do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Mad prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DaBi
Combat (Death Knight)

Ja gram na Celeronie 500 192 SDRAM i Radeon 9100 Power Color 64 MB DDR. Nie pytajcie sie mnie jak to zrobilem i jak mi sie gra. Ale do swobodnego grania to mi brakuje.

Old Post 14-07-2003 23:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DaBi Znajdź więcej post'ów przez  DaBi Dodaj DaBi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DaBi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KKPhGS
Guest

Dabi, to chyba dzieki Radkowi.

Ja mam cay czas problemy z cfgiem
(athlon1700+ 256DDR, gf2mx,win xp pro)
na default'owym wyciagam 15-93 fps
przy wycieciu wszystkiego: 3-40 fps

przy tym niezaleznie od ustawienia maxpackets
mam zajebiste pingi (1-40) i koszmarne szarpanie (momentami pomimo chwilowo duzego fps realne odswiezanie obrazu dochodzi do 6 razy/sek.)

gdzie tu logika?

Old Post 15-07-2003 22:20
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Moj komp :

cel 1.2 @ 1.45
gf2ti
256mb sdram

klatek ... okolo 30.. na serverze z ludzmi ok 17

Ale jeszcze musze sprobowac mojego cziterskiego konfiga zaladowac - moze bedzie lepiej

Old Post 18-07-2003 06:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kober
Training (Enforcer)

a ja na moim tymczasowym kompie o ponizszej koniguracji, przy 10 osobach na serku wyciagam z 20-30 fps w 640x480... oczywiscie wszystko ztweakowane na maxa i dzieki temu da sie grac ( ale i tak wole rtcw ).
a mam:
pII 400 + asus mb + gf 1 + 512 sdram

wiec jak na tego sprzeta nie jest chyba tak zle, co ?

Old Post 28-07-2003 04:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kober Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kober Znajdź więcej post'ów przez  Kober Dodaj Kober do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kober prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Mad
rtcw.fpp.pl
rtcw.fpp.pl

slyszalem teorie ze na 800x600 wolf lepiej chodzi. mi sie wydaje ze to jednak racja. Kober zagraj o jedan wyzej

[KmH]Clan |rtcw.xg.pl

Old Post 28-07-2003 09:36
VidlaK
..:: Backyard Bandit ::..

atl 1900+
gf4 420Mx
256Ram

1024x768 - 16 bit
wszystko na LOW

40-90 (i ponad) fps

Old Post 29-07-2003 22:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil VidlaK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do VidlaK Znajdź więcej post'ów przez  VidlaK Dodaj VidlaK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać VidlaK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:05.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions