Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Soldier Of Fortune > znowu cicho..
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

znowu cicho..

.. czyzby ni bylo problemow a ludzie nie grali jush w sofa?:/

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-07-2003 16:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Talking Re: znowu cicho..

jak makiem zasial

Old Post 16-07-2003 07:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SiLcO
Guest

Red face

Ludzie graja w sofa, chodz nie poweim ze tak by sie przydalo ich wiecej bo ciut nuda

Old Post 17-07-2003 00:09
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KuLLa
Jason Bourne [PL]

Wakacje są. ludzie sie porozmieszczali po świecie i ich nie ma
a reszta siedzi w robocie albo tej roboty szuka

Old Post 17-07-2003 18:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KuLLa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KuLLa Znajdź więcej post'ów przez  KuLLa Dodaj KuLLa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KuLLa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-OguR-
Skilled (Knight)

ehe Polska scena siedzi teraz na Ircu .. i tam gadaja kanały #/<rew i nowy #poland.sof2 ..... Polska mała scena przeniosła sie na Irca

Old Post 18-07-2003 15:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -OguR- Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -OguR- Znajdź więcej post'ów przez  -OguR- Dodaj -OguR- do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -OguR- prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-OguR-
Skilled (Knight)

acha jescze 1 ..... chciałbym zreobic filmik niewiem promujacy sofa najlepsze akcje etc ... i podesłac na wp albo gdzies tylko niewiem jak og nakręcic w formacie avi mov etc... moze ktos z was sie zna na tej kazszanie

Old Post 18-07-2003 23:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -OguR- Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -OguR- Znajdź więcej post'ów przez  -OguR- Dodaj -OguR- do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -OguR- prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KuLLa
Jason Bourne [PL]

nie bede tego komentowal ,ale jakbys zajrzal do serwisu robionego przez swoich kumpli (do ktorych IMHO sie z Aresem zaliczamy) to bys wiedział ....
link.. jesli mi sie nie powlilo.... http://www.sof2.pl/modules.php?op=m...o%22+z+gry+SOF2

JAkby co ... jak bede juz trzezwy, i jak wrooce do domu... (czytaj w srode) to odezwij sie i służe dobrą radą...
Pozdroofki

Old Post 19-07-2003 00:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KuLLa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KuLLa Znajdź więcej post'ów przez  KuLLa Dodaj KuLLa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KuLLa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-OguR-
Skilled (Knight)

huh robiłem w Video matchu i .... boze lameriada kupa i syf ... :s .. spróbuj zrobic 30 sek film a zobaczysz....

Old Post 19-07-2003 05:04
KLAUSIK
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez -OguR-
ehe Polska scena siedzi teraz na Ircu .. i tam gadaja kanały #/<rew i nowy #poland.sof2 ..... Polska mała scena przeniosła sie na Irca

a no siedzi przynajmniej ja i reszta tyz powinna siedziec

Old Post 19-07-2003 10:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KLAUSIK Znajdź więcej post'ów przez  KLAUSIK Dodaj KLAUSIK do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KLAUSIK
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez -OguR-
acha jescze 1 ..... chciałbym zreobic filmik niewiem promujacy sofa najlepsze akcje etc ... i podesłac na wp albo gdzies tylko niewiem jak og nakręcic w formacie avi mov etc... moze ktos z was sie zna na tej kazszanie

oguriusz ja ci moge pomódz zrobić filma do sof2 :0 ja kiedys swoj robilem ale po 1. przy polowie dalej nei chcialo mi sie robić po 2. nie miałem juz miejsca po 3. tak był zrypany komp ze juz musialem formata robić ... pffffffff..... a filma mojego wcieło

Old Post 19-07-2003 10:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KLAUSIK Znajdź więcej post'ów przez  KLAUSIK Dodaj KLAUSIK do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
johny_bravo
My name is Goran Jagodnik

quote:
Napisane oryginalnie przez KuLLa
Wakacje są. ludzie sie porozmieszczali po świecie i ich nie ma
a reszta siedzi w robocie albo tej roboty szuka

nono a w roku szkolnym sie ucza i tak w kolko...

Old Post 01-08-2003 19:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil johny_bravo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do johny_bravo Znajdź więcej post'ów przez  johny_bravo Dodaj johny_bravo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać johny_bravo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez johny_bravo
nono a w roku szkolnym sie ucza i tak w kolko...

no tak to juz jest

Old Post 01-08-2003 20:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-OguR-
Skilled (Knight)

huh .... nierozumie poco wogule piszesz Gaz "no tak to juz jest" ... ani kupy ani dupy pisz posta zeby się qpy 3mał erf a moze scigasz sie z Glanem kto więcej postoff napisze ... => tr00

Old Post 06-08-2003 19:19
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

co cie moje posty obchodza -OguR-? Z Glanem sie nie scigam bo on ma ok 1000 postof a ja nawet nie 400 wiec nie mam szans na wygranie

Old Post 06-08-2003 19:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bruce lee
Training (Enforcer)

No nie wszyscy uciekli ,ja jeszcze jestem
i cały czas pocinam tylko mi sie ksywka zmienia jak magazynki od AK

Old Post 08-08-2003 20:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bruce lee Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bruce lee Znajdź więcej post'ów przez  bruce lee Dodaj bruce lee do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bruce lee prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:10.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions