Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > .::Zjazd Graczy Urt w Krk bY BieżZaNooż ClaN::.
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
-=BzN=-M[]nar
Skilled (Knight)

Lightbulb .::Zjazd Graczy Urt w Krk bY BieżZaNooż ClaN::.

To wiec tak piszcie tutaj wszystko co jest zwiozane ze zjazdem pytania itp. organizatorzy benda odpowiadac własnie tutaj.. jali macie jakieś pomysły zwiozane ze zjazdem piszcie tu
A oto adres strony jakby ktoś jeszcze nie znał...trzeba poczekać troszke bo jest we fleshu a dopiero sie ucze to dlatego dak gługo.
www.zjazd-urt.prv.pl

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-07-2003 15:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -=BzN=-M[]nar Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -=BzN=-M[]nar Znajdź więcej post'ów przez  -=BzN=-M[]nar Dodaj -=BzN=-M[]nar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -=BzN=-M[]nar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Unhappy bardzo mi przykro, ale

niestety - nie będę mógł być obecny.
mimo, że się strasznie nastawiałem, urlop wziąłem na okolicznośc zjazdu i w ogóle...

powody natury 'rodzinnej' :/ mi zabraniają i tyle

Old Post 29-07-2003 16:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PangA
Do Boju!!!

buuuu

Monar zmien server z ta stronka bo ten jest lipny !! juz mi sie 15 minut otwiera i nic!!! strasznie wolny server !! 5kb/s leci a to ma ponad 1mb

Old Post 29-07-2003 17:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PangA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PangA Znajdź więcej post'ów przez  PangA Dodaj PangA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PangA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

stronka powinna byc przejrzysta i ladowac sie szybko a tu widze cos sie wgrywa i wgrywa ...... ;p

Old Post 29-07-2003 20:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*XSIADZ*
Skilled (Knight)

Talking ehhehe

Robicie zjazd w moim miescie?? Chyba nie bedziecie niczego wysadzac?

Old Post 29-07-2003 21:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *XSIADZ* Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *XSIADZ* Znajdź więcej post'ów przez  *XSIADZ* Dodaj *XSIADZ* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *XSIADZ* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*XSIADZ*
Skilled (Knight)

Talking ehhehe2

Ale ta stronka we flashu zajebista jest. szczegolnie podoba mi sie oprawa muzyczna.
Czapki z glow...

Old Post 29-07-2003 21:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *XSIADZ* Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *XSIADZ* Znajdź więcej post'ów przez  *XSIADZ* Dodaj *XSIADZ* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *XSIADZ* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-=BzN=-M[]nar
Skilled (Knight)

Unhappy Re: buuuu

quote:
Napisane oryginalnie przez PangA
Monar zmien server z ta stronka bo ten jest lipny !! juz mi sie 15 minut otwiera i nic!!! strasznie wolny server !! 5kb/s leci a to ma ponad 1mb

Server jest spox!! lebshy jest kill.pl niz wp.pl ty mieshkash w USA wiec pewnie dlatego...

Old Post 29-07-2003 23:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -=BzN=-M[]nar Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -=BzN=-M[]nar Znajdź więcej post'ów przez  -=BzN=-M[]nar Dodaj -=BzN=-M[]nar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -=BzN=-M[]nar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
]No!Tares[
Guest

zapisani...

tak se pacze na tom waszom stronke i oglondam dzial zapisanych... asz tu nagle pacze a tutaj widze siebie... no no... powiem wam jedno : LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
... nigdy nie deklarowalem ze jade wiec prosze o niezwloczne usuniencie mnie z listy "zapisanych"....

Old Post 30-07-2003 07:51
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Talking ??

lol?

więcej zer na klawiaturce nie miałeś?

Old Post 30-07-2003 08:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pwael
Combat (Death Knight)

EEE no to systematycznie szczupleje lista zapisanych ... Papug tares? kto jeszcze...? ja bede na 90% jedyne co mi mozesz przeszkodzic to to ze mnie cos zje w czasie dojazdu wiec musze miec te 10% rezerwy

Old Post 30-07-2003 11:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-=BzN=-M[]nar
Skilled (Knight)

Re: zapisani...

quote:
Napisane oryginalnie przez ]No!Tares[
tak se pacze na tom waszom stronke i oglondam dzial zapisanych... asz tu nagle pacze a tutaj widze siebie... no no... powiem wam jedno : LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOl]
... nigdy nie deklarowalem ze jade wiec prosze o niezwloczne usuniencie mnie z listy "zapisanych"....

Dostałem info od Devila kto wysłał meila może jakaś pomyłka była .. dzisaj cie wykresle..

Old Post 30-07-2003 11:45
]No!Tares[
Guest

...

do monara - czemu k-u-r-w-a jeszcze jestem na stronce ?!
do papugi mala prosba - WLONCZ K_U_R_W_A PB na kulnecie...... bo cziterzy panuja....

Old Post 31-07-2003 15:55
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

Re: ...

quote:
do papugi mala prosba - WLONCZ K_U_R_W_A PB na kulnecie...... bo cziterzy panuja....

Tares ;d wyluzuj

Old Post 31-07-2003 17:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-=BzN=-M[]nar
Skilled (Knight)

Re: ...

quote:

Sorry ale czasu nie miałem czekam na newsa od devila i wtedy bende zmieniał bo takto bende popoodze dawał tam i spowrotem.. lepiej raz a porządnie...

Old Post 31-07-2003 17:40
-=BzN=-M[]nar
Skilled (Knight)

Ludzie ludzie...

wiWiec tak mam do was pytanie (do tych co jada na zjazd) czy bendziecie odrazu na poligonie czy przyjerzdzacie oa dworzec odpisoojcie bo chcemy wiedziec po kogo przjechac ... jesli ktoś jedzie na na poligon bezposrednio to spotykamy sie tam o godzinie 9:30 na dworcu o 9:00 . Nie ma sensu żebyscie sie plontali po krk w tranwajkach. To wiec piszcie kto jak jedzie kogo bierze itp..

Old Post 01-08-2003 14:31
oVErlORd
Guest

Re: Ludzie ludzie...

Bede ok. 9:00 na DWORCU. Tam sie zabieram z Monarem i Zbigiem i kims tam jeszcze

Jesli cos pochrzanilem - poprawcie mnie

gg# : 4670780

Old Post 01-08-2003 14:43
cycum
Training (Enforcer)

buu....

ja po wczesniejszyum melanżu w Bieżanowie... Jade autkiem ze Zbigiem... :>

Old Post 01-08-2003 15:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cycum Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cycum Znajdź więcej post'ów przez  cycum Dodaj cycum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cycum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cycum
Training (Enforcer)

Poligon...

Postanowiłem (nie z własnej inicjatywy) napisac któtką notatke o miejscu w którym odbywac sie bedzie zjazd...
Poligon "Pasternik" bo o nim mowa lezy na obrzeżach Krakowa... Z dojazdem nie ma problemoow kursują autyobusy .. (tylko trzeba wiedziec ktoore ).
Miejsca zjazdu dokładnie to: 1)pole paintball'owe i 2)fort
1) Polana na której znajduje sie ok. 20 budynkoow lub ich fragmentoow (mozna dobrze skampic ). Najpopularniejsza rozgrywka TS
Obok znajduje sie malowniczy las...(od kulek z farbą ). Najpopularniejsza rozgrywka CTF :>
2) Fort - nie wiem nigdy tam nie bylem Ale to kuba betonu i żelastwa

Old Post 01-08-2003 15:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cycum Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cycum Znajdź więcej post'ów przez  cycum Dodaj cycum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cycum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaRcel
siem

ej

kto jeedzie z warszawy pociagiem lub autkiem bo bym sie doloczyl w radomu (podrodze-nie ma innej mozliwosci zeby jechac z war- do krakowa jak nie przez radom )

Old Post 02-08-2003 21:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaRcel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaRcel Znajdź więcej post'ów przez  MaRcel Dodaj MaRcel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaRcel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-=BzN=-M[]nar
Skilled (Knight)

Question pisać pisać pytać pytać....

Piszcie bo mało czasu zostalo jakieś pytanie lub cośik cos cicho tu... :/

Old Post 03-08-2003 02:22
gniazdo
Gołe Baby

Marcelinka...

Może jadę - jeszcze nie wiem. Mam zapier w pracy i troszkę mało kaski bo remont w domq, ale może ... Monarski sorki ze po raz setny ale podaj koszt imprezki.

Old Post 04-08-2003 07:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gniazdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do gniazdo Znajdź więcej post'ów przez  gniazdo Dodaj gniazdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gniazdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-=BzN=-M[]nar
Skilled (Knight)

Re: Marcelinka...

quote:
Napisane oryginalnie przez gniazdo
Może jadę - jeszcze nie wiem. Mam zapier w pracy i troszkę mało kaski bo remont w domq, ale może ... Monarski sorki ze po raz setny ale podaj koszt imprezki.

150zł 2 dni
100zł 1 dzień

A pozatym Gniazdo nawet mnie nie denerwooj ze cie nie bendzie..

Old Post 04-08-2003 11:45
-=BzN=-M[]nar
Skilled (Knight)

tartatata

Zapraszam na ut.pl do czytania newsa.. i chciałem jeszcze powiadomic ze bendzie lane piffko Tyśkie loob żwywiec 4zł zimniootkie prosto z beczki :d

Old Post 07-08-2003 00:49
MaxiM
r3surrected

Dla niekumatych - literatura fachowa to napitki, ale mlodzi nic nie mowia rodzicom, bo nie przyjada a tego chyba nie chca

Old Post 07-08-2003 14:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaxiM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaxiM Znajdź więcej post'ów przez  MaxiM Dodaj MaxiM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaxiM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:07.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions