Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > heeeeej heeeeej mars napada :]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
deathcrush
łobuz

heeeeej heeeeej mars napada :]

dzisiejzej nocy jakis pluton, neptun, uran albo inny zeus byl najblizej ziemi od 60 tysiecy lat, obserwowal ktos? bawi sie ktos wogole w astronomie? ile by kosztowala jakas prosta rura do gapienia sie w gwiazdy?

aha, matka kumpla mowila mi cos ze niby jest jakas nowa planeta w naszym ukladzie, dopiero teraz ja odkryli jacys wenezuelczycy, a wenezuelczycy jak to wenezuelczycy musieli ja jakos wesolo nazwac i wymawia sie to mniej wiecej chuj

venotom style

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-08-2003 06:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

"hej hej mars napada, do okola ludzi gromada hej hej mars atakuje jak kochanie sie czuuujesz? hej hej napada mars plonie miasto gdzie Sawa i Wars hej hej u wrot stoi wrog, nie rzucim ziemi skad nasz rod" !!!

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 23-08-2003 09:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

marsjanie to patalachy... niech przez nastepne 60 tys. lat sie do nas nie zblizaja wiecej

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 23-08-2003 09:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

Re: heeeeej heeeeej mars napada :]

quote:
Napisane oryginalnie przez deathcrush
dzisiejzej nocy jakis pluton, neptun, uran albo inny zeus byl najblizej ziemi od 60 tysiecy lat, obserwowal ktos? bawi sie ktos wogole w astronomie? ile by kosztowala jakas prosta rura do gapienia sie w gwiazdy?

aha, matka kumpla mowila mi cos ze niby jest jakas nowa planeta w naszym ukladzie, dopiero teraz ja odkryli jacys wenezuelczycy, a wenezuelczycy jak to wenezuelczycy musieli ja jakos wesolo nazwac i wymawia sie to mniej wiecej chuj

venotom style

Do 1000 mozna sie spokojnie wyrobic i to juz wtedy nie bedzie taka prosta, jak masz gdziesz w poblizu Mediamarkata to mozesz sie przejsc i poogladac. Polecam jeszcze polskiego producenta teleskopow Uniwersal i ta strone http://www.teleskopy.pl/

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 23-08-2003 10:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

Jeszcze tramwaj wybada jakiegoś UFO i go panowie w czarnych gajerach odwiedzą.

Old Post 23-08-2003 10:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Koras
jestem zajebisty

We wrocq najtansze teleskopy w MM kosztuja 350 zl, ale nie wiem czy zbliza to choc troche bardziej od lornetki takie lepsze byly za ok 950 zl. A te meteoryty co niedawno spadaly to ogladaliscie? Ja przez godzine dojrzalem 1 (JEDEN) spadajacy obiekt :|

Old Post 23-08-2003 10:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Koras Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Koras Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Koras Dodaj [SPECNAZ]Koras do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Koras prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Koras
We wrocq najtansze teleskopy w MM kosztuja 350 zl, ale nie wiem czy zbliza to choc troche bardziej od lornetki takie lepsze byly za ok 950 zl. A te meteoryty co niedawno spadaly to ogladaliscie? Ja przez godzine dojrzalem 1 (JEDEN) spadajacy obiekt :|

A ja widzialem 0 (ZERO). Ten deszcz trwal kilka dni i w kazdy dzien lampa, a kazdej nocy niebo bylo zasrane chmurami, ze nawet ksiezyca nie bylo widac :/

Old Post 23-08-2003 13:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

Re: heeeeej heeeeej mars napada :]

quote:

- dopiero w nocy 27 sierpnia najblizej naszej planety od okolo 60 tys. lat bedzie Mars a nie dzisiejzej (eloel)
- w naszym ukladzie slonecznym nie ma takiej planety jak Zeus

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 23-08-2003 13:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Ja sie na astronomi wogole nie znam Jedyna gwiazde jaka rozpoznaje na niebie to nasze slonko.

Old Post 23-08-2003 14:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Koras
A te meteoryty co niedawno spadaly to ogladaliscie? Ja przez godzine dojrzalem 1 (JEDEN) spadajacy obiekt :|
tzw. perseidy

Duzo ich spadalo miedzy 12-17, codziennie widzialem chyba z 8. Najwiecej ma jednak spadac w nocy z jutra na pojutrze, choc i dzisiaj powinny jeszcze jakies byc.

Old Post 23-08-2003 15:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

Re: Re: heeeeej heeeeej mars napada :]

quote:
Napisane oryginalnie przez t0d
- dopiero w nocy 27 sierpnia najblizej naszej planety od okolo 60 tys. lat bedzie Mars a nie dzisiejzej (eloel)
- w naszym ukladzie slonecznym nie ma takiej planety jak Zeus

przepraszam bardzo za straszna pomylke, to dlatego ze jestem nedznym podnozkiem i poplecznikiem kropiwnickiego, zapisalem sie na ten board zeby zaprowadzic chaos i zamieszanie, wiesz?

a z tym zeusem to trzeba byc naprawde zakutym lbem zeby zartu nie wyczuc

Old Post 23-08-2003 16:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

nie no poprostu niewiarygodne, detkrusz sie pomylil, jaaaaaa to jósz masz kolego pże******, no poprostu szok, wiem ze Zeus ma przelatywac przez ziemie pierwszy raz od 60 lat, i wiem tez ze ta planeta ma przelatywac wczoraj, wiem tez ze nie ma takiej planety jak Mars, no jak mozna tak pisac, wiem ze to byl tylko zart ale nie wszyscy chyba wiedza co to takiego

Old Post 23-08-2003 17:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: heeeeej heeeeej mars napada :]

quote:
przepraszam bardzo za straszna pomylke, to dlatego ze jestem nedznym podnozkiem i poplecznikiem kropiwnickiego, zapisalem sie na ten board zeby zaprowadzic chaos i zamieszanie, wiesz?

sam wypominasz jak ktos sie pomyli... troche wiecej samokrytyki...

quote:
a z tym zeusem to trzeba byc naprawde zakutym lbem zeby zartu nie wyczuc

a to to byl zart? ha..........ha...............ha..............ha...........zabawne........ha.............ha..........ha.............ha.........usmialem sie jak bóbr

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 23-08-2003 20:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

Meteoryty najebiaja, a ja siedze w domku i mnie to nie obchodzi...

W ogole ostatnio male mnie obchodzi, moze mutuje? W Venotoanouararaeka? To bedzie straszne jesli sie zmutuje, ale w gruncie rzeczy nie obchodzi mnie to, ale to moze efekt mutacji? Jezus! Zaglada... A meteory najebiaja... :S

Old Post 23-08-2003 21:48
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

Re: Re: Re: Re: heeeeej heeeeej mars napada :]

quote:
Napisane oryginalnie przez t0d
sam wypominasz jak ktos sie pomyli... troche wiecej samokrytyki...

a to to byl zart? ha..........ha...............ha..............ha...........zabawne........ha.............ha..........ha.............ha.........usmialem sie jak bóbr

ale daj sobie juz spokoj?

Old Post 23-08-2003 22:19
Anouaar
Guest

Wjego chate *******nol meteoryt i momentalnie zycie stracilo swoj koloryt... :F

Old Post 24-08-2003 10:06
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

ja pierdole ale rymy, chyba komus przyjebimy (c) tygrysek

Old Post 24-08-2003 10:15
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

Dzisiaj w nocy bylo bardzo duze perseid, ale spadaly gdzies dopiero od 1 w nocy. Ale malo. Najwiecej ma podobno spadac dzisiaj, ale w okolicach 4-5 rano ale u nas jest juz jasno

Tak w ogole to fajnie sie patrzy w gwiazdy i marzy .

Old Post 24-08-2003 10:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Krypton
Dzisiaj w nocy bylo bardzo duze perseid, ale spadaly gdzies dopiero od 1 w nocy. Ale malo. Najwiecej ma podobno spadac dzisiaj, ale w okolicach 4-5 rano ale u nas jest juz jasno

Ja nic nie widzialem ;[

Old Post 24-08-2003 10:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

quote:

a co ma do tego marza ???? domyslam sie ze tak jak gwiazdy jest z reguly za wysoka ??

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 24-08-2003 10:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

nie marza tylko Marzan - straszny czlowiek z gor, jak ktos czytal Kajko i Kokosz - Cudowny lek, to wie

Old Post 24-08-2003 11:12
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
Ja nic nie widzialem ;[
No ja widzialem chyba z 3 jak spadałl około 1 w nocy. Duzo sie pojawilo o 23 juz, ale nic sie nie ruszalo . Zobaczymy dzisiaj.

Old Post 24-08-2003 11:29
deathcrush
łobuz

przedwczoraj widzialem dwa jak lezalem gapiac sie do gory i popijalem szampana :S

Old Post 24-08-2003 13:04
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

quote:
nie marza tylko Marzan - straszny czlowiek z gor, jak ktos czytal Kajko i Kokosz - Cudowny lek, to wie

To moze Tarzan - straszny czlowiek mieszajacy w lesie?

Old Post 24-08-2003 16:42
LoveBeer
GreenMan

albo juz calkiem ewentualnie marzanna - straszliwa jedza plywajaca na wiosne w niektorych rzekach

sxn | blog

Old Post 24-08-2003 18:13
G.mbit
kawoHolik

Talking Re Re Kum Kum :P

~ w tle Blade Loki - Kometa

... jaa haa haaj ...

Old Post 25-08-2003 12:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil G.mbit Znajdź więcej post'ów przez  G.mbit Dodaj G.mbit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać G.mbit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

u mnie Besatt - Hellstorm
a potem Nargaroth - Far beyond teh stars
i Nargaroth - As the stars took me with 'em

Old Post 25-08-2003 14:48
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

noc : 24/25 sierpnia... idac w kierunku granicy slovacko-polskiej mielismy okazje ogladac duzy obiekt swiecacy na niebie... (nie nie bylismy pjani i to nie byl ksiezyc )
Mozliwe ze to to czy inna cholera? Ja z astronomia troche na bakier

Old Post 25-08-2003 18:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Pewnie światło jakiegoś dźwigu
ja tylko wczoraj wracając do domu wieczorem spojżałem na niebo i nic nie widziałem

Old Post 25-08-2003 19:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

teraz mars jest podobno blisko

Old Post 25-08-2003 20:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:42.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions