Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Mam problem i to nie jest nastepny bezsęsowny Topik !!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Maestro
Guest

Mam problem i to nie jest nastepny bezsęsowny Topik !!!

Nie chce zeby ten topik był potraktowany jako nastepne bezsensowe pytanie...

Mam problem który jest dość nie typowy i gdybym znalazł na nie odpowiedz (a szukałem już długo) to bym nie pisał tego topika.

A wiec do rzeczy... Mam dobrego half-lifa (hl1110) i cs (1.5), mam tez dobry cd-key i mam tez (favsvrs). Jest problem gdy wchodze do gry online, mam liste serwerów i 0 playerów (gdy naciskam refresh nadal mam 0 playerów). Moge wejść na chat i nie prosi mi zadnego cd-keya co wskazuje ze jest on dobry a gdy wchodze na serwer (który nie ma playerów) wyskakuje mi błąd "could not connect to server" (a gdy naciskam update wyskakuje mi "Couldn't get list of serwers").

Podejzewam ze powoduje to iż ....

-mój komp jest za firewallem mojego admina a on pozamykał wiekszość portów (moge je otorzyć podając mu odpowiednie porty)

Podejzewam ze chodzi tylko o to, ale jezeli ktoś wie coś innego na ten temat porosze o odpowiedz...

I bardzo potrzebna mi jest lista portów wykorzystywana przez Half-Lifa i Counter-Strika ........................................... THX

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 09-09-2003 23:40
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

27015
27016

to najpopularniejsze z csa...

Old Post 10-09-2003 07:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
e@gle
[ Laz0tH ]

Mój kumple miał podobny problem ale u niego pomogło odblokowanie portów Może to być tesh spowodowane twoim sprzętem. Sam miałem problem bo wieszał mi się co chwile cs i działo się tak przez moją piękną sieć, a gdy przeniosłem się do innej wszystko jest ok

Old Post 10-09-2003 10:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil e@gle Kliknij tutaj by wysłać e-maila do e@gle Znajdź więcej post'ów przez  e@gle Dodaj e@gle do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać e@gle prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Maestro
Guest

Unhappy A moze znacie wiecej portów?

Jezeli znacie wiecej portów to prosze o odpowiedz.
Nie tylko ja mam problem tego typu i napewno pomoze to innym.

THX

Old Post 10-09-2003 17:47
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Maestro
Guest

Czy ktoś wie?

Conter uzywa paru portów, najwazniejsze z nich to:
27005 (ten jest by móc postawić serwer cs w necie)
27015 (ten nie wiem)
27015 (ten nie wiem)
27243 (ten jest do programu "The All-Seeing Eye")

Ale mam pytanie czy ktoś wie jakiego łącza one używają? (tcp czy udp?) THX

Old Post 11-09-2003 15:11
VidlaK
..:: Backyard Bandit ::..

UDP
rozni sie m.in tym od TCP ze nie wymaga wczesniejszego polaczenia - na tym dziaua chyba wieksoszc gier fpp , q3,mohaa itp.

Old Post 14-09-2003 17:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil VidlaK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do VidlaK Znajdź więcej post'ów przez  VidlaK Dodaj VidlaK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać VidlaK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:55.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions