Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Mam problem z myszka Logitech mx700
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
MateK
Guest

Unhappy Mam problem z myszka Logitech mx700

Niedawno miałem przyjemność kupić za "wielką wodą" zestaw Logitech Cordless MX 700. Ponieważ jestem zagorzałym maniakiem cs'a, gdy wróciłem do domu po wakacjach od razu zasiadłem do kompa i zainstalowałem ten shit. Odpalam cs'a i... 1 runda doostaje w d***, 2 to samo i trzecia. Mówię sobie spoko nie grałem dwa miechy! Wyszedłem z wprawy. Próbuje dalej i co się okazuje? Klawiatura tnie się, myszka także. Tzn. zdarza się, że klawisze się blokują. Kiedy nacisnę przypuśćmy foward i puszcze to postać idzie nadal do przodu dopóty nie wcisnę jeszcze raz foward. Podobnie jest z myszką. Walę do kogoś jeden strzał a klawisz jakby się zacina i wypruwam cały magazynek. Jeśli zareaguje szybko i nacisnę ponownie ten klawisz, który się zaciał to wraca wszystko do normy. Do tego myszka ma jakby opóżnienia przez co trudno mi się poruszać i celować! Zestaw jest podpięty na usb, a klawiatura na PS, chociaż próbowałem też mysz na PS2. Zmieniałem też channel i software oraz drivery. Bardzo proszę o pomoc! Czy to możliwe, że powodują to zakłócenia. Słyszałem, też, że bywa tak w grach sieciowych przy zestawach cordless, ale na benchmarkach rozpisują się, że to zaje***** zestaw. Nie wiem co mam robić HELP!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 25-09-2003 21:05
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Emzor
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

hm, to raczej wina sprzetu...
jak jest w innych grach? Podczas pisania tekstow w jakims edytorze?

Old Post 27-09-2003 22:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Emzor Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Emzor Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Emzor Dodaj [FPP]Emzor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Emzor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MateK
Guest

Nie wydaje mi sie aby byla to wina sprzetu. Zarowno w windowsie jak i np. w wordzie jest ok. Mialem okazje porozmawiac wczoraj z jakims gosciem na gieldzie w wawie. Powiedzial ze mial podobny problem z inteli 3.0 czy jakos tak. Ponoc to wina XP. Akurat do tamtej myszy byl patch na windows.com. Do mojej probowalem znalezc ale ni ma . Kupilem dwie sztuki. Druga dla dziewczyny, ale jeszcze jej nie zainstalowalem bo komp sie sypnal. Sprobuje i porownam. Mimo wszystko nadal prosze o jakies wskazowki i pomoc. Z gory dziekuje.

Old Post 28-09-2003 10:36
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:58.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions