Neostrada !
A wiec jak zwykle mam problem. Zalozylem sobie Neostrade Plus u mnie wszystko dziala natomiast na 2 kompie net nie dziala (nie mam zadnych swithow hubow i innych bajerow tylko siec na BNC i nic wiecej). Co jest dziwne jak bylo SDI wszystko smigalo jak nalezy. No to pokolei zanim mialem SDI to u siebie mialem podany IP 192.168.0.1 i maske podsieci 255.255.255.0 standardowo na 2 kompie bylo automatyczne uzyskiwanie IP i maski u mnie udostepnie polaczenie internetowego wlaczone dzialalo tak jak powinno kompy sie widza net dziala. Po instalacji neostrady te same parametry kompy sie widza mozna wchodzic na dyski z tym ze na tym 2 jest win 98 SE i nieraz nie wchodzi do mnie, siec dziala ale NET juz nie no i co chodzi? Nie wiem co ma byc wpisane w tych Bramkach DNS'ach i wogle bo sie nie znam i lama jestem. Plizz pomozcie cos bo juz pol dnia siedze i nie wiem o co chodzi
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|