Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Heli na ulicy
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
*|SLS|*Pit
Training (Enforcer)

Wink Heli na ulicy

Witam
Jestem nowy na forum Chciałbym się zapytać czy często zdarzają się takie troche dziwne rzeczy jak np wczoraj na mapie "rampage", ze helikopter wylądował na ulicy ?
Ja sie spotkałem pierwszy raz z tym i chciałbym sie dowiedzieć od czego to zależą takie niespodzianki.
screeen: www.pit.sarzyna.com/screen.jpg

Pozdrawiam

Pit

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 28-11-2003 07:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *|SLS|*Pit Znajdź więcej post'ów przez  *|SLS|*Pit Dodaj *|SLS|*Pit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *|SLS|*Pit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

Re: Heli na ulicy

Hej
już nie jesteś Nie wiem do końca o co Ci chodzi, natomiast na zdjęciu uchwyciłeś dwójkę moich przyjaciół.

Edytowane przez lame dnia 28-11-2003 o godz. 08:34

Old Post 28-11-2003 08:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

pewnie pilot byl pijany i wyladowal w zlym miejscu

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 28-11-2003 09:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

he he, to było dobre, ja też tam grałem. Trochę zamieszał ten BH na planszy a do tego wrogowie zyskali stanowisko ogniowe przy naszym spawnpoincie. Mam pierwszy raz okazję zobaczyć swojego taga na czyimś ekranie, szkoda tylko że zimny trup byłem

Old Post 28-11-2003 10:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
boski *PL*
po prostu boski

quote:
Napisane oryginalnie przez *|SLS|*Pit
... chciałbym sie dowiedzieć od czego to zależą takie niespodzianki.

niespodzianki te chyba zaleza od tzw. "bledu serwera"... na tej mapie BH zazwyczaj "zaisal-zawieszal sie" nad miejscem startu

Old Post 28-11-2003 11:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil boski *PL* Znajdź więcej post'ów przez  boski *PL* Dodaj boski *PL* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać boski *PL* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Szymon
Idefix GAL

Question A...

A dalo sie nim latac ?? Kiedys na Culture Clash'u tyle ze po wystartowaniu helikopter polecial zupelnie inna trasa niz zwykle dzieki czemu moglem wskoczyn na pewien wielki dahc z ktorego ostrzeliwywalem z M21 baze wroga

Old Post 28-11-2003 13:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Szymon Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Szymon Znajdź więcej post'ów przez  Szymon Dodaj Szymon do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Szymon prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

Re: A...

Ostrzał z M21, no no...

Old Post 28-11-2003 13:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
boski *PL*
po prostu boski

Re: Re: A...

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
Ostrzał z M21, no no...

no wiesz... takie puf, puf... jak komar z "wiatrami"

Old Post 28-11-2003 13:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil boski *PL* Znajdź więcej post'ów przez  boski *PL* Dodaj boski *PL* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać boski *PL* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

Re: Re: Re: A...

Pamiętacie taką reklamę z TV - "(...) No widzisz? Komary Cię nie widzą"

Old Post 28-11-2003 14:39
boski *PL*
po prostu boski

Talking Re: Re: Re: Re: A...

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
"(...) No widzisz? Komary Cię nie widzą"

Old Post 28-11-2003 14:55
Radzioo(PL)
Guest

Co tam komar, ważne że dach był WIELKI

Old Post 28-11-2003 15:50
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

Zupełnie niepotrzebnie wprowadzasz czytelników tego zacnego forum w błąd; moim skromnym lamowatym zdaniem autor wypowiedzi "wielki dach" w ferworze walki użył skrótu myślowego sugerując tym samym rozmiar budynku. Albo sobie coś umaił...

Old Post 28-11-2003 15:55
Radzioo(PL)
Guest

A skąd wiesz gdzie go ten heli wywiózł ?

Może na inny serwer ?

Old Post 28-11-2003 16:05
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sileo
Guest

quote:
Witam
Jestem nowy na forum
cut

witay :>

Old Post 28-11-2003 21:20
rodrigez
kreutzritter

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
A skąd wiesz gdzie go ten heli wywiózł ?

Może na inny serwer ?

a ja mysle ze to byla czarna wolga,taka co porywa...

Old Post 29-11-2003 12:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rodrigez Znajdź więcej post'ów przez  rodrigez Dodaj rodrigez do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rodrigez prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

u nas to raczej czarna Syrena 105 taka ze smiglem

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 30-11-2003 08:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Szymon
Idefix GAL

Angry wrrrrrr

Bardzo smieszne ale mowiac wielki dach mialem na mysli dach na przeciwko tylnego wyjscia z ambasady przy PSP......

Old Post 30-11-2003 09:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Szymon Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Szymon Znajdź więcej post'ów przez  Szymon Dodaj Szymon do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Szymon prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rodrigez
kreutzritter

Cool

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK
u nas to raczej czarna Syrena 105 taka ze smiglem

a jesli syrena to raczej 104 ze wzgledu na sposob otwierania drzwi umozliwiajacy szybszy zaladunek w czasie lotu na malej wysokosci

Old Post 02-12-2003 22:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rodrigez Znajdź więcej post'ów przez  rodrigez Dodaj rodrigez do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rodrigez prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Witam
Jestem nowy na forum Chciałbym się zapytać czy często zdarzają się takie troche dziwne rzeczy jak np wczoraj na mapie "rampage", ze helikopter wylądował na ulicy ?
Ja sie spotkałem pierwszy raz z tym i chciałbym sie dowiedzieć od czego to zależą takie niespodzianki.
screeen: www.pit.sarzyna.com/screen.jpg

Pozdrawiam

Pit

Przepraszam wszystkich za zamieszanie z tym heli, ale to mój prywatny. Miałem tam być lecz niestety bardzo rozbolała mnie Szyja . Pilota już wywaliłem na zbity pysk w trybie natychmiastowym.

Old Post 03-12-2003 08:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Mam nadzieję że to już się więcej nie powtórzy, wiesz jaką panikę rozsiał ten Twój pilot lądując na odpalającym właśnie AT4 żołnierzu ? Rakieta latała jak spuszczony ze smyczy balonik dziecięcy

Old Post 03-12-2003 08:49
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Mam nadzieję że to już się więcej nie powtórzy, wiesz jaką panikę rozsiał ten Twój pilot lądując na odpalającym właśnie AT4 żołnierzu ? Rakieta latała jak spuszczony ze smyczy balonik dziecięcy

Chyba sam wiesz co to są problemy z Szyją

Old Post 03-12-2003 08:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Wiem Niewiadomo dlaczego jak chcę zagrać w BHD to rusza się miarowo w lewo i prawo

Old Post 03-12-2003 08:56
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

Bidulki z Szyją

Old Post 03-12-2003 09:03
rodrigez
kreutzritter

Cool

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
Chyba sam wiesz co to są problemy z Szyją

"...a kto umarl, ten nie Szyje..." jak mawial slynny polski filozof Franz Maurer ukrywajacy sie pod pseudonimem Boguslaw Linda

Old Post 04-12-2003 06:13
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:09.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions