Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Friendly Fire
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Brader PL
Guest

Angry Friendly Fire

Server jest fatalnie ustawiony! Przy moim "policy of mines" gdy 2-3 gosci nie patrzac pod nogi, albo w ferworze walki wpadnie na miny to momentalnie jestem wykopany!
Gdy jeszcze kogoś niechcący zastrzelę to 2-3 razy jestem wykopany podczas gry...tp troche przesada....w końcu jak ma być realnie to przynajmniej za miny nie powinno wykopywać, albo poprostu zwiększyć limit! Nie da się grać!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-09-2003 20:06
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Longbow
The Emperor Sleeping

da się grać oczywiście na początku to przeszkadza (zwłaszcza jak grałeś na innych serwerach), ale po kilku mapach przyzwyczaisz się...
a "policy of mines" wywal do kosza, albo minuj teren wroga i ostrzegaj swoich gdzie zaminowałeś (chociaż najprościej dać sobie spokój z minami na Moście)
pozdro

Old Post 24-09-2003 21:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Longbow Znajdź więcej post'ów przez  Longbow Dodaj Longbow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Longbow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Re: Friendly Fire

quote:
Napisane oryginalnie przez Brader PL
Server jest fatalnie ustawiony! Przy moim "policy of mines" gdy 2-3 gosci nie patrzac pod nogi, albo w ferworze walki wpadnie na miny to momentalnie jestem wykopany!
Gdy jeszcze kogoś niechcący zastrzelę to 2-3 razy jestem wykopany podczas gry...tp troche przesada....w końcu jak ma być realnie to przynajmniej za miny nie powinno wykopywać, albo poprostu zwiększyć limit! Nie da się grać!

A wg mnie te ustawienia są dobre. Jedno zmusza do stawiania min z głową oraz zmusza jak wspomniał Longbow do informowania innych graczy z teamu gdzie mogą się ich spodziewać (inna sprawa że w ferworze walki nie wszyscy czytają informacje) a drugie zmusza do kontrolowania spustu strzału tak aby nie strzelać bezmyślnie i na oślep.
Mimo że sam nieraz wlazłem na własną minę i zostałem zastrzelony przez kolegę z teamu to mnie się te ustawienia podobają

Old Post 25-09-2003 10:56
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

Re: Re: Friendly Fire

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
A wg mnie te ustawienia są dobre. Jedno zmusza do stawiania min z głową oraz zmusza jak wspomniał Longbow do informowania innych graczy z teamu gdzie mogą się ich spodziewać (inna sprawa że w ferworze walki nie wszyscy czytają informacje) a drugie zmusza do kontrolowania spustu strzału tak aby nie strzelać bezmyślnie i na oślep.
Mimo że sam nieraz wlazłem na własną minę i zostałem zastrzelony przez kolegę z teamu to mnie się te ustawienia podobają

Radzioo i Longbow mają w 100% rację. Realizm ma swoją cenę. Chcesz przedłużyć swoje szanse na przeżycie, to nie biegaj na oślep , myśl i miej oczy dookoła głowy. Ja np. wczoraj na Clue Map w ogniu walki straciłem orientację w terenie i zaminowałem podejscie własnego team'u. Jednak szybko się pokapowałem i zanim stało się nieszczęście zrobiłem co trzeba. Czekaj cierpliwie na medyka . Jeśli chcesz dołączyć do Nas tzn. Tomcata27(gunner), Radzioo(PL)(medyk) i mnie(FCQ-medyk) to właśnie zajmujemy się animacją luźnej drużyny ludzi, wspierających się w miarę możliwości w trakcie gry. Czasami jest to jedyne lekarstwo na to, co dzieje się na mapie. Poczytaj post "koordynacja w TDM" a znajdziesz może odpowiedzi na nurtujące Cię problemy. Salut

Old Post 25-09-2003 13:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Brader PL
Guest

stawianie min z głową....a co powiecie na to gdy facet widzi ze stawiam mine w tym samym miejscu co przed chwilą, co chwile jakiś gostek na niej wylatuje, a on jak ciele biegnie wprost na nią i ...fika koziołki?! może to on nie ma głowy??? ludzie poprostu nie patrza pod nogi mimo ze sa na obcym terenie i pelno wrogów....a postrzał własnych zdaża się sporadycznie...z serva wylatuję tylko za miny..

Old Post 25-09-2003 20:32
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez Brader PL
stawianie min z głową....a co powiecie na to gdy facet widzi ze stawiam mine w tym samym miejscu co przed chwilą, co chwile jakiś gostek na niej wylatuje, a on jak ciele biegnie wprost na nią i ...fika koziołki?! może to on nie ma głowy??? ludzie poprostu nie patrza pod nogi mimo ze sa na obcym terenie i pelno wrogów....a postrzał własnych zdaża się sporadycznie...z serva wylatuję tylko za miny..

Na małej mapie, gdy teren przechodzi z rąk do rąk daj sobie spokój z minowaniem, jak sam widzisz efekty sa raczej mierne. Salut

Old Post 25-09-2003 21:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:33.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions