Re: Re: Friendly Fire
quote: Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
A wg mnie te ustawienia są dobre. Jedno zmusza do stawiania min z głową oraz zmusza jak wspomniał Longbow do informowania innych graczy z teamu gdzie mogą się ich spodziewać (inna sprawa że w ferworze walki nie wszyscy czytają informacje) a drugie zmusza do kontrolowania spustu strzału tak aby nie strzelać bezmyślnie i na oślep.
Mimo że sam nieraz wlazłem na własną minę i zostałem zastrzelony przez kolegę z teamu to mnie się te ustawienia podobają
Radzioo i Longbow mają w 100% rację. Realizm ma swoją cenę. Chcesz przedłużyć swoje szanse na przeżycie, to nie biegaj na oślep , myśl i miej oczy dookoła głowy. Ja np. wczoraj na Clue Map w ogniu walki straciłem orientację w terenie i zaminowałem podejscie własnego team'u. Jednak szybko się pokapowałem i zanim stało się nieszczęście zrobiłem co trzeba. Czekaj cierpliwie na medyka . Jeśli chcesz dołączyć do Nas tzn. Tomcata27(gunner), Radzioo(PL)(medyk) i mnie(FCQ-medyk) to właśnie zajmujemy się animacją luźnej drużyny ludzi, wspierających się w miarę możliwości w trakcie gry. Czasami jest to jedyne lekarstwo na to, co dzieje się na mapie. Poczytaj post "koordynacja w TDM" a znajdziesz może odpowiedzi na nurtujące Cię problemy. Salut
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|