Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > relacje z dema ;)
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
PoL| Icea_PL
Guest

Wink relacje z dema ;)

V G H

Poki nie kupie nowej plyty glownej nie moge sciagnac patcha do T2. Qmpel na plycie przyniosl mi demko wiec na razie tym sie zadowalam. Ku mojemu zdziwieniu oprocz samych lamek spotykam na serkach ludzi z fulla ... od razu widac . Jezeli chcecie sobie "na spokojnie" zdobyc gorna pozycje na liscie zapraszam do dema (wiem ze w tym nie ma zadnego wyzwania i nie trzeba miec specjalnych umiejetnosci, ale to frajda ) ... od razu wyjasniam ze gram bo musze - gdybym mogl juz dawno gral bym w fulla.

Ostatnio postawilem serek w hunters - Rasp.

Po ok. 1h gry gdy wynik wygladal nastepujaco:
1. Icea_PL 228
2. Newbie 74
2. Flatline 45
3 ... 7 itd.

Dostalem Vota o kicka (czemu ... bo mialem za duzo pkt.) - ... tylko ze ktoras lamka zapomniala ze ja jestem serwerem ... takich akcji jeszcze nie widzialem . Ofka poslalem w ang. ladna wiazanke slow autorowi vota i pozniej go wywalilem i wpisalem jego IP do bana .

Gra w CTF wyglada inaczej ... kazdy probuje wszystkiego, zadko widze kogos kto znalazł sie w jakiejs profesji - ja gram najczesciej jako capper - gnebiciel (takze chasser)... najlepsza akcja:
Lamka podlatuje shrikiem pod flage, wyskakuje, nie trafia we flage i obrywa przy ladowaniu od wlasnego shrika ktory nastepnie taranuje <zabija> 2os. z jego teamu i zatrzymuje sie 50m przed nim na skale. Ten w koncu trafia w flage i ucieka z nia w kierunku shrika ... ja sobie stoje na skale ze snajpa i wysmiewam cala sytuacje ... gosc podbiega do shrika, zatrzymuje sie ... omija go i idzie na piechote - nawet bez jetu ............. ALE JAZDA !! :p mysle, celuje ... no coz kazdy wie co dalej...

Tak to jest na serach w demku... czasem na prawde mozna sie ubawic po pachy - sprobujcie ...

PS: tylko prosze bez textow ze, to zadne wyzwanie - lameradia itd.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-10-2003 18:11
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Nie przejmuj sie, Icea, sam wielokrotnie zjechalem publicznie na serwerze Banana kolege admina aka Ctrl-Alt-Del w uznaniu zaslug w krzewieniu niesportowych regul gry powszechnie panujacych na tym serwerze Twoje lamki nie sa wiec takie jedynie i wyjatkowe.

Poza tym... lamer to nie ktos, kto zaczyna. Wrecz przeciwnie, lamerem sie zostaje wraz ze wzrostem umiejetnosci.

Old Post 29-10-2003 18:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
borowies
uber 1337zor

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor

Poza tym... lamer to nie ktos, kto zaczyna. Wrecz przeciwnie, lamerem sie zostaje wraz ze wzrostem umiejetnosci.

Czy wronienie, naduzywanie chainguna i nieprzejmowanie sie wynikiem to tez lamerstwo?

no chyba nie :p

Old Post 29-10-2003 18:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil borowies Kliknij tutaj by wysłać e-maila do borowies Znajdź więcej post'ów przez  borowies Dodaj borowies do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać borowies prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Enigmus
Leet (Friend)

oficjalna definicja ze slownika:

Lamka (Lam-ka) - Mianownik odnoszacy sie do kazdej osoby, ktora zabije Enigmusa wiecej niz trzy razy pod rzad.
Przym. Lamerski; Lamowaty.
Takze zobacz Cheater

Old Post 01-11-2003 01:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Enigmus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Enigmus Znajdź więcej post'ów przez  Enigmus Dodaj Enigmus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Enigmus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez borowies
Czy wronienie, naduzywanie chainguna i nieprzejmowanie sie wynikiem to tez lamerstwo?

no chyba nie :p

Simon, na mnie nie zwracaj specjalnej uwagi... Tak sie zlozylo, ze na kilku scenach FPS najwiecej zastrzezen mam nie do newbisiow, a do tzw. dobrych graczy. Juz z taka pokraczna definicja "lamera" sie urodzilem....

Old Post 01-11-2003 02:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:07.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions