relacje z dema ;)
V G H
Poki nie kupie nowej plyty glownej nie moge sciagnac patcha do T2. Qmpel na plycie przyniosl mi demko wiec na razie tym sie zadowalam. Ku mojemu zdziwieniu oprocz samych lamek spotykam na serkach ludzi z fulla ... od razu widac . Jezeli chcecie sobie "na spokojnie" zdobyc gorna pozycje na liscie zapraszam do dema (wiem ze w tym nie ma zadnego wyzwania i nie trzeba miec specjalnych umiejetnosci, ale to frajda ) ... od razu wyjasniam ze gram bo musze - gdybym mogl juz dawno gral bym w fulla.
Ostatnio postawilem serek w hunters - Rasp.
Po ok. 1h gry gdy wynik wygladal nastepujaco:
1. Icea_PL 228
2. Newbie 74
2. Flatline 45
3 ... 7 itd.
Dostalem Vota o kicka (czemu ... bo mialem za duzo pkt.) - ... tylko ze ktoras lamka zapomniala ze ja jestem serwerem ... takich akcji jeszcze nie widzialem . Ofka poslalem w ang. ladna wiazanke slow autorowi vota i pozniej go wywalilem i wpisalem jego IP do bana .
Gra w CTF wyglada inaczej ... kazdy probuje wszystkiego, zadko widze kogos kto znalazł sie w jakiejs profesji - ja gram najczesciej jako capper - gnebiciel (takze chasser)... najlepsza akcja:
Lamka podlatuje shrikiem pod flage, wyskakuje, nie trafia we flage i obrywa przy ladowaniu od wlasnego shrika ktory nastepnie taranuje <zabija> 2os. z jego teamu i zatrzymuje sie 50m przed nim na skale. Ten w koncu trafia w flage i ucieka z nia w kierunku shrika ... ja sobie stoje na skale ze snajpa i wysmiewam cala sytuacje ... gosc podbiega do shrika, zatrzymuje sie ... omija go i idzie na piechote - nawet bez jetu ............. ALE JAZDA !! :p mysle, celuje ... no coz kazdy wie co dalej...
Tak to jest na serach w demku... czasem na prawde mozna sie ubawic po pachy - sprobujcie ...
PS: tylko prosze bez textow ze, to zadne wyzwanie - lameradia itd. 
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|