Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Ban na Moście
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Longbow
The Emperor Sleeping

Ban na Moście

z wypowiedzi admina na MOSCIE (www.most-pl.prv.pl):
„kosa” przysłoniła mu sens życia…;)
nie mogę się powstrzymać od ciekawości... oświeci mnie ktoś, o co biega, bo nie łapię... przecież nie za bieganie z nożem :)
mordowanie swoich?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-10-2003 20:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Longbow Znajdź więcej post'ów przez  Longbow Dodaj Longbow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Longbow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

hehe ja kiedys widzialem bana za "chec do zycia i milosc do ojczycny" (chyba nie pamietam dokladnie )
ale z tresci newsa wynika ze kolo chyba oszukiwal

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 15-10-2003 20:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Longbow
The Emperor Sleeping

Odświerzam dawny post, ale co tam...
Wiem już o co chodziło z tym banem... dzisiaj miałem okazję też zarobić podobnego (i innych 5-6 graczy)...na szczęście do tego nie doszło...
Na przyszłość dla wszystkich... nie umawiajcie się, że "Gramy tylko na noże/pistolety/cokolwiek, bo jest nas mało i jest nieciekawie, więc urozmaićmy sobie jakoś tą nudę". Każdy chyba wie, o co mi chodzi. Dzisiaj właśnie tak zrobiliśmy i po 15 minutach nagle wszyscy wylecieli z serwera... Ładuję się spowrotem, reszta już też jest... Za chwilę Host: "macie 10 sek na zmianę broni" (chcieliśmy grać dalej na noże). Okazuje się, że umawianie się w tym stylu jest traktowane przez Adminów Mostu jako naciąganie statystyk i grozi banem na 7 dni...

$doSth -> kill($him);
$doSth -> find_next($enemy);
}

Old Post 21-11-2003 19:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Longbow Znajdź więcej post'ów przez  Longbow Dodaj Longbow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Longbow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dr.Bullet -NH-
Training (Enforcer)

Taa super ja gralem wtedy z wami Longbow i mam nadal bana!!!
Wyslalem do nich maila i nawet nie racza mi odpisac!!!Dlaczego wam zdjeli a mi nie??Co za debilizm zeby na duzej mapie jesli jest malo osob i sobie gramy na noze za to banowac!!!!Jesli czyta to ktos z odpowiedzialnych za hostowanie mostu to prosze o zdjecie tego zalosnego bana!!!!
Dziekuje za uwage.
Logout

Old Post 22-11-2003 06:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dr.Bullet -NH- Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dr.Bullet -NH- Znajdź więcej post'ów przez  Dr.Bullet -NH- Dodaj Dr.Bullet -NH- do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dr.Bullet -NH- prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dr.Bullet -NH-
Training (Enforcer)

Kurde na brak mi slow!!!rece opadaja przy takim debilizmie hosta!!!!mysly ze siedzi po drugiej stronie barykady to jest bogiem!!!wszyscy moga wejsc a ja nadal nie moge i gdybym nie przeczytal tego co napisal Longbow to nadal bym nie wiedzial o co chodzi!!!

Old Post 22-11-2003 14:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dr.Bullet -NH- Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dr.Bullet -NH- Znajdź więcej post'ów przez  Dr.Bullet -NH- Dodaj Dr.Bullet -NH- do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dr.Bullet -NH- prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

to rzeczywiscie dziwne, ale dobrze wiedziec. a ten kick poczatkowy byl bez ostrzezenia? tez bym sie wkurzyl za bana z takiego powodu!!!

Old Post 22-11-2003 15:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Longbow
The Emperor Sleeping

Question

no to porażka... ja nie dostałem bana na MOST... grałem dzisiaj i wszystko OK...
Dr.Bullet -NH- pokatuj ich mailami... niech ci chociaż przyczynę znajdą, bo to lipa jednak... też jestem za zdjęciem bana, zwłaszcza że zmieniliśmy broń po uwagach Hosta... chociaż jesteś pewien, że masz bana? bo w zasadzie na stronie MOSTu nie ma ciebie... może coś się Delta skopała?
dżery - pierwszy raz wylecieliśmy bez ostrzeżenia, po powrocie Host kazał nam grać "standardowo", więc graliśmy już normalnie... -=M=-Mily tu czasami zagląda, może się wypowie w tej sprawie...?

$doSth -> kill($him);
$doSth -> find_next($enemy);
}

Old Post 22-11-2003 15:57
Dr.Bullet -NH-
Training (Enforcer)

Nie,nie skopalo sie z BHD bo na inne serwy nie ma problemu z wejsciem.A wam zdjeli moze dlatego ze po wejsciu zmieniliscie bron,a ja jak wywalilo za pierwszym razem juz nie wchodzilem bo szedlem na silownie i dopiero jakos popoludniu jak chcialem wejsc to zobaczylem napis ze host nie zezwala na moje wejscie.Przeciez paranoja!!!mogli napisac przed wywaleniem o co im chodzi a nie takie numery!!!!

Old Post 22-11-2003 19:14
Dr.Bullet -NH-
Training (Enforcer)

Wlasnie dostalem od nich maila i napisali ze ban chwilo zdjety bo nie ma tego co go zakladal i nie wie o co chodzi ale ban moze wrocic.No mam nadzieje ze nie wroci.
Ide pograc poki moge

Old Post 22-11-2003 19:19
Rekin
Combat (Death Knight)

Thumbs down HEJ

Ja przeciez tez z wami gralem pamietacie?? ale bana nie dostalem gram normalnie dalej. Bullet skontaktuj sie z Milym na gg 2007102 to jego nr

Acha ja to ~SFORA~ Efendi

Old Post 24-11-2003 14:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rekin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rekin Znajdź więcej post'ów przez  Rekin Dodaj Rekin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rekin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

Re: HEJ

quote:
Napisane oryginalnie przez Rekin
Ja przeciez tez z wami gralem pamietacie?? ale bana nie dostalem gram normalnie dalej. Bullet skontaktuj sie z Milym na gg 2007102 to jego nr

Może następnym razem zanim podasz kogoś nr GG na forum publicznym zapytasz samego zainteresowanego czy sobie tego życzy...?

Old Post 24-11-2003 15:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rekin
Combat (Death Knight)

Re: Re: HEJ

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Może następnym razem zanim podasz kogoś nr GG na forum publicznym zapytasz samego zainteresowanego czy sobie tego życzy...?

Jak bys nie wiedzial to ta informacja byla ogolno dostepna. Poczytaj troszke wiesci na stronie most-pl albo niech ci tatus poczyta jak jeszcze nie umiesz.

23.10.2003*** Server jest online prosze wchodzic poprzez servery Novaworld, dla pingerów prosze wprowadzić CK 0 , IP bez zmian. Jeszcze inna metoda na dodanie severa do listy. Gdy mamy juz nowa wersje Pingera 3.2 nalezy usunać server MOST-PL nastepnie ponownie go dodać - powinno być OK. Gdyby byly klopoty moj gg 2007102.

-=M=- mily

Old Post 24-11-2003 15:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rekin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rekin Znajdź więcej post'ów przez  Rekin Dodaj Rekin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rekin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rekin
Combat (Death Knight)

quote:

A w dodatku M Mily umie czytac nie musisz byc jego adwokatem. Na przyszlosc nie wtracaj sie w rozmowe ktora cie nie dotyczy.

Old Post 24-11-2003 15:39
Dr.Bullet -NH-
Training (Enforcer)

Dzieki Rekin.Szukalem ten nr usilnie i go nie zdobylem a teraz juz jest niepotrzebny bo mi go zdjeli.Ale dzieki

Pozdrawiam

Old Post 24-11-2003 18:42
Rekin
Combat (Death Knight)

Thumbs up

quote:
Napisane oryginalnie przez Dr.Bullet -NH-
Dzieki Rekin.Szukalem ten nr usilnie i go nie zdobylem a teraz juz jest niepotrzebny bo mi go zdjeli.Ale dzieki

Pozdrawiam

No problem, gralismy razem i bylem w niezlym szoku jak przeczytalem, ze ktos wtedy dostal bana.
Pozdrowka i do zobaczenia na Moscie

Old Post 24-11-2003 20:15
tmat
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: HEJ

quote:
Jak bys nie wiedzial to ta informacja byla ogolno dostepna. Poczytaj troszke wiesci na stronie most-pl albo niech ci tatus poczyta jak jeszcze nie umiesz.

23.10.2003*** Server jest online prosze wchodzic poprzez servery Novaworld, dla pingerów prosze wprowadzić CK 0 , IP bez zmian. Jeszcze inna metoda na dodanie severa do listy. Gdy mamy juz nowa wersje Pingera 3.2 nalezy usunać server MOST-PL nastepnie ponownie go dodać - powinno być OK. Gdyby byly klopoty moj gg 2007102.

-=M=- mily

Tata właśnie wrócił do domu i przeczytał mi tę wieść na Moscie. Przepraszam ale tata był tydzien w delegacji i nie miał mi kto czytac nowych wieści.

Old Post 24-11-2003 20:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: HEJ

quote:
A w dodatku M Mily umie czytac nie musisz byc jego adwokatem. Na przyszlosc nie wtracaj sie w rozmowe ktora cie nie dotyczy.

Przepraszam najmocniej ale tata powiedział mi również że forum to forum i każdy może się tu wypowiedzieć. Powiedział też że jeżeli sobie chcesz porozmawiąć z kims aby nikt Ci się nie wtrącał to pogadaj sobie przez gg lub inny komunikator internetowy bo to właśnie służy do prywatnych rozmów. Zapytaj swojego tate jak nie wierzysz powie Ci to samo.

Old Post 24-11-2003 20:26
tmat
Elite (Fiend)

Re: HEJ

quote:

Acha, tatuś jeszcze kazał zapytać czy juz nie ~OSZUST~ ?

Old Post 24-11-2003 20:30
Rekin
Combat (Death Knight)

quote:
Acha, tatuś jeszcze kazał zapytać czy juz nie ~OSZUST~ ?

Caly czas oszust.

Old Post 25-11-2003 00:18
Radzioo(PL)
Guest

a moja babcia powiedziała ***** i ******** a także **** - cenzura

Old Post 25-11-2003 07:52
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)

hehe a moja jeszcze mówiła ##### i *******, a raz powiedziała nawet #$^@#^@$&... cała rodzina tydzień dochodziła do siebie

Old Post 25-11-2003 11:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:

Co za jatka. Trup ściele się gesto. Słyszę całe serie puszczane z klawiatury, jak i wybuchy precyzyjnie zrzucanych cytatów. Widzę ,że stara miłośc nie rdzewieje!
Historia z banem za używanie scyzoryka, to już przekracza ludzkie pojęcie i poczucie dobrego smaku. Zastanawiam się czy nóż jest zakazany przez tajną "Konwencję Mostową". Nie tak dawno czytaliśmy całe epistoły o tym, jak to niemądrze mówić o nadużywaniu M60 ( przecież ktoś tą broń wprowadził na wyposażenie itp. itd.). Jeśli już wprowadzają takie zasady to proszę bardzo, ale równo traktować wszystkich. Jakoś nie słyszałem o zbiorowym banowaniu gunnerów. A czasem, aż się prosi.
Strach się bać jakie to jeszcze bronie są niemile widziane, bo może nabiją staty.
Po fali "mięsa armatniego", "assasinów" itp. stat-pomysłów nadszedł czas na bany z powodu ochoty na dobrą zabawę .
Historia z banem za zbiorowe używanie scyzoryka zasługuje
na miano absurdu miesiąca.
P.S.
wypada zadac publiczne pytanie , czy admini MOST znają regulamin , który sami stworzyli? Jeśli go nie cztają lub co gorsza nie znają to małe przypomnienie.
"Po kilku tygodniach "działania" doszliśmy do wniosku ze trzeba stworzyć jakieś "info" czy coś w rodzaju regulaminu
ponieważ często się zdarzają przypadki niepotrzebnych dyskusji .. waśni .. wręcz wyzwisk w grze.
Czasem wyrzucamy kogoś .. i może nie wiedzieć za co .. teraz już będzie wiedział

1. Ustawienia servera sa takie.. aby jak najbardziej "przypominały" prawdziwe pole walki..
dlatego można zabić "swojego" równie łatwo jak wroga..
dlatego miny zabijają zarówno swoich jak i przeciwną drużynę ..
dlatego nie ma żadnych ograniczeń co do "broni" (...)".

Old Post 25-11-2003 11:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez Longbow
Odświerzam dawny post, ale co tam...
Wiem już o co chodziło z tym banem... dzisiaj miałem okazję też zarobić podobnego (i innych 5-6 graczy)...na szczęście do tego nie doszło...
Na przyszłość dla wszystkich... nie umawiajcie się, że "Gramy tylko na noże/pistolety/cokolwiek, bo jest nas mało i jest nieciekawie, więc urozmaićmy sobie jakoś tą nudę". Każdy chyba wie, o co mi chodzi. Dzisiaj właśnie tak zrobiliśmy i po 15 minutach nagle wszyscy wylecieli z serwera... Ładuję się spowrotem, reszta już też jest... Za chwilę Host: "macie 10 sek na zmianę broni" (chcieliśmy grać dalej na noże). Okazuje się, że umawianie się w tym stylu jest traktowane przez Adminów Mostu jako naciąganie statystyk i grozi banem na 7 dni...

To nie był ban, tylko banan

Old Post 25-11-2003 11:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
To nie był ban, tylko banan

Przysłowiowy banan na gębie u tych, którzy bana nie dostali

Old Post 25-11-2003 11:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Co za jatka. Trup ściele się gesto. Słyszę całe serie puszczane z klawiatury, jak i wybuchy precyzyjnie zrzucanych cytatów. Widzę ,że stara miłośc nie rdzewieje!
(CIACH) Strach się bać jakie to jeszcze bronie są niemile widziane, bo może nabiją staty.
Po fali "mięsa armatniego", "assasinów" itp. stat-pomysłów nadszedł czas na bany z powodu ochoty na dobrą zabawę .
P.S.
wypada zadac publiczne pytanie , czy admini MOST znają regulamin , który sami stworzyli? Jeśli go nie cztają lub co gorsza nie znają to małe przypomnienie.
(CIACH)

A już myślałem że się rozchorowałeś czy łącze Ci padło....

Old Post 25-11-2003 11:57
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Historia z banem za używanie scyzoryka, to już przekracza ludzkie pojęcie i poczucie dobrego smaku. Zastanawiam się czy nóż jest zakazany przez tajną "Konwencję Mostową". Nie tak dawno czytaliśmy całe epistoły o tym, jak to niemądrze mówić o nadużywaniu M60 ( przecież ktoś tą broń wprowadził na wyposażenie itp. itd.). Jeśli już wprowadzają takie zasady to proszę bardzo, ale równo traktować wszystkich. Jakoś nie słyszałem o zbiorowym banowaniu gunnerów. A czasem, aż się prosi.
Strach się bać jakie to jeszcze bronie są niemile widziane, bo może nabiją staty.
P.S.
"Po kilku tygodniach "działania" doszliśmy do wniosku ze trzeba stworzyć jakieś "info" czy coś w rodzaju regulaminu
ponieważ często się zdarzają przypadki niepotrzebnych dyskusji .. waśni .. wręcz wyzwisk w grze.
Czasem wyrzucamy kogoś .. i może nie wiedzieć za co .. teraz już będzie wiedział

1. Ustawienia servera sa takie.. aby jak najbardziej "przypominały" prawdziwe pole walki..
dlatego można zabić "swojego" równie łatwo jak wroga..
dlatego miny zabijają zarówno swoich jak i przeciwną drużynę ..
dlatego nie ma żadnych ograniczeń co do "broni" (...)".

Z całym szacunkiem dla tego jakże długiego i ciekawego posta, jest on całkiem nie na temat. Ban który dostali ludzie o których tu mowa nie otrzymali go za samo używanie noża ale za UMAWIANIE sie na używanie wyłącznie noża. To jest zasadnicza różnica, bo idąc dalej tym tropem zaraz wszyscy będą się umawiać że blue nie strzelają a strzelają tylko red, wszyscy wchodzimy sobie do strefy w TKOTH bijemy punkty i nie zabijamy się wzajemnie itp. Admini Mostu (przynajmniej ja to tak widze) chcą jedynie zapobiec dogadywaniu się co do sposobu gry wykraczającego poza przyjęte rozsądne ramy. Chcecie grać na same noże ? Prosze bardzo postawcie sobie własny serwer o nazwie "Tylko nożownicy" i sprawa załatwiona. Jeżeli nie to dostosujcie się do zasad panujących na moście

Old Post 25-11-2003 12:19
Dr.Bullet -NH-
Training (Enforcer)

Tylko ze tmat na serwie byla nas czterech a potem przez chwile pieciu i jakos w taka liczbe troche sucho biegac po mapie pol godziny szukac kogos do zabicia,to z tego powodu by uatrakcyjnyc gre postanowilismy grac sobie na finki,ale ze za cos takiego posypia sie bany (w moim przypadku na 2 dni chyba) to sie nikt nie spodziewal,ale coz widze ze ktos sie tam "na gorze" szybko denerwuje.Niedlugo beda sie sypac bany za uzywanie snajperek bo czlowiek kampuje i nabija staty,albo zakaz uzywania min bo to wredny sposob prowadzenia wojny,czy tez zakaz uzywania M60 bo za latwo sie zabija ta bronia i ludzie za gesto padaj.Skonczy sie ze bedzie wolno tylko siedziec i biegac na moscie albo walczyc na gole piesci (co by mi osobiscie odpowiadalo,bo to najbardziej lubie ) Brakuje jakiegos konkurencyjnego serwera to wtedy by tak pochopnie nie sypali bananami.

pozdroofka dla wszystkich graczy zrzeszonych jak i niezreszonych

Old Post 25-11-2003 12:33
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez Dr.Bullet -NH-
(...)Brakuje jakiegos konkurencyjnego serwera to wtedy by tak pochopnie nie sypali bananami.(...)

zaufane tajne źródła podają, że w przeciągu miesiąca powinien ruszyć na stałe (24/7) stabilny ANTYMOST-PL . Właściwie to już stoi, z tym, że w pingerze pojawia się nie no i są tam jeszcze niewielkie problemy natury technicznej.

Tak na marginesie to nazwa nie ma żadnego negatywnego odniesienia do serwera MOST-PL (jejku, już widzę tego bana... ) - kiedy antymost pojawił się po raz pierwszy, był jedyną alternatywą w stosunku do mostu - bo po prostu poza rzeczonym nie było ani jednego polskiego serwera.

Old Post 25-11-2003 12:40
Radzioo(PL)
Guest

Na kolejnym marginesie, przecież to wcale nie musi być polski serwer. Ja z kumplami z *SAS* bardzo często bawimy się na sewerach zachodnich i tu mała reklama - server Normandy 1944 cośtam, nie ten z nova-inside, jest po prostu świetny. Każdy serwer kieruje się swoimi zasadami więc nie ma co psioczyć tylko grać

Old Post 25-11-2003 12:58
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Na kolejnym marginesie, przecież to wcale nie musi być polski serwer. Ja z kumplami z *SAS* bardzo często bawimy się na sewerach zachodnich i tu mała reklama - server Normandy 1944 cośtam, nie ten z nova-inside, jest po prostu świetny. Każdy serwer kieruje się swoimi zasadami więc nie ma co psioczyć tylko grać

Podpisuje się pod tym obiema ręcami, Normandy NL i *PR to doskonałe serwery, mili gracze, wysoka kultura wspólnej zabawy.

Old Post 25-11-2003 13:13
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:40.    Strony (4): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions