Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > Jakiej sluchacie muzyki grajac w Tribes?
Jakiej sluchasz muzyki grajac w Tribes?
You do not have permission to vote on this poll.
Slucham oryginalnej muzyki ktora byla razem z gra. 2 10.00%
W ogole wylaczylem muzyke. Daje mi to przewage na polu walki! 17 85.00%
Podmienilem muzyke na inna (plz, podaj jaka ) 1 5.00%
W sumie: 20 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Enigmus
Leet (Friend)

Jakiej sluchacie muzyki grajac w Tribes?

Pytam sie, bo wlasnie sobie dzisiaj podmienilem oryginalna muzyke na ta ze starcrafta i jestem ciekaw jak to wyglada u was.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 27-09-2003 20:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Enigmus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Enigmus Znajdź więcej post'ów przez  Enigmus Dodaj Enigmus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Enigmus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Slucham oryginalnej muzyki spinow, chaingunow, eksplodujacych mortarow i przelatujacych shrike'ow

Jak Ty mozesz muzy sluchac? Jeeeeezu... gdy ownuje w bazie na kata, denerwuje mnie przybleda z tego samego teamu, bo zakloca percepcje dzwiekow, a Ty z muza wyjezdzasz?

Old Post 27-09-2003 20:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Enigmus
Leet (Friend)

a widzisz, ja probowalem grac bez muzyki, ale nie dalo sie, bo za bardzo sie nudzilem. z muza gra wydaje mi sie bardziej interesujaca, a ze gram dla zabawy wiec...

Old Post 27-09-2003 22:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Enigmus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Enigmus Znajdź więcej post'ów przez  Enigmus Dodaj Enigmus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Enigmus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lathspell
Combat (Death Knight)

Ja postawilem na "efektywnosc" czyli bez muzy. Choc trzeba przyzna, ze z muza gra sie "dynamiczniej". Szczegolnie w bardziej dramatycznych starciach

Old Post 28-09-2003 01:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lathspell Znajdź więcej post'ów przez  Lathspell Dodaj Lathspell do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lathspell prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
remiq
Farmer

Skrypt Quick CD+Turnau. Ale tylko od czasu do czasu, z reguły orginalna muza.

Old Post 28-09-2003 10:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil remiq Znajdź więcej post'ów przez  remiq Dodaj remiq do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać remiq prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
JAKuS
Combat (Death Knight)

heh

muza zawsze wylaczona.

b. zadko wlacze sobie jaks spokojna muze by niezagluszala gry.

...bo wiecie cloak+muza= smierc

Old Post 28-09-2003 11:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil JAKuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do JAKuS Znajdź więcej post'ów przez  JAKuS Dodaj JAKuS do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
borowies
uber 1337zor

Exclamation Ciiicho sza

U mnie muzyczka wyłączona... wole slyszec jak ktos mnie zachodzi od tylu albo dzwiek shoklancy, cloaka, tuptajacego cloakera, oddechu przeciwnika .

A w ogole to czy wiecie ze Pampersy zostaly wymienione jako jeden z najwazniejszych symboli XX wieku?

Old Post 28-09-2003 13:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil borowies Kliknij tutaj by wysłać e-maila do borowies Znajdź więcej post'ów przez  borowies Dodaj borowies do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać borowies prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

>A w ogole to czy wiecie ze Pampersy
>zostaly wymienione jako jeden z
>najwazniejszych symboli XX wieku?

To tak a barbopapos T2? ;-)

Old Post 28-09-2003 16:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Builder
Skilled (Knight)

Muzyka oczywiście wyłączona. Chwilowo nie gram na słuchawkach i bardzo cierpie z tego powodu. Po UT zostały mi nawyki grania "na słuch" i na głośniczkach czuje się czasami bezradny jak dziecko.

Old Post 29-09-2003 11:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Builder Znajdź więcej post'ów przez  Builder Dodaj Builder do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Builder prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
borowies
uber 1337zor

Wink

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor
>A w ogole to czy wiecie ze Pampersy
>zostaly wymienione jako jeden z
>najwazniejszych symboli XX wieku?

To tak a barbopapos T2? ;-)

ta, apopropos. Juggi to musza miec chyba jakies 3XL rozmiar, nie?

Old Post 29-09-2003 14:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil borowies Kliknij tutaj by wysłać e-maila do borowies Znajdź więcej post'ów przez  borowies Dodaj borowies do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać borowies prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
D3mo
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Builder
Muzyka oczywiście wyłączona. Chwilowo nie gram na słuchawkach i bardzo cierpie z tego powodu. Po UT zostały mi nawyki grania "na słuch" i na głośniczkach czuje się czasami bezradny jak dziecko.
czy ja dobrze rozumiem, ze 90% sceny T2 (polskiej) to byli/obecni gracze UT?

Old Post 29-09-2003 17:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil D3mo Znajdź więcej post'ów przez  D3mo Dodaj D3mo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać D3mo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Nie Na oko mi wyglada na ledwie 40%

Old Post 29-09-2003 17:19
D3mo
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor
Nie Na oko mi wyglada na ledwie 40%
czyli niewiele sie pomylilem, otworzysz drugie oko i zobaczysz kolejne 40%

Old Post 29-09-2003 22:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil D3mo Znajdź więcej post'ów przez  D3mo Dodaj D3mo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać D3mo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lathspell
Combat (Death Knight)

No to ja znow nie z tej parafi do trybikow przylazlem z Q3

Old Post 29-09-2003 23:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lathspell Znajdź więcej post'ów przez  Lathspell Dodaj Lathspell do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lathspell prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

Smile

To ja was zaskocze - wcześniej grałem (klanowo) tylko w JK2...a moze później?

Kieduy tylko znalazło się w moim domu stałe łącze psotanowiłem grać w trybiki - to co było wcześniej się NIE LICZY!

/edit - hmm...późna pora i nawet nie wiedziałem że taką bzdur napisałem...dopiero teraz jak sprawdziłem forum...

Edytowane przez Hamil_Hamster dnia 30-09-2003 o godz. 06:59

Old Post 29-09-2003 23:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hamil_Hamster Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hamil_Hamster Znajdź więcej post'ów przez  Hamil_Hamster Dodaj Hamil_Hamster do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hamil_Hamster prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FlyMASter
Skilled (Knight)

Bez muzyki. Przeszkadza.
Mam słuchawki 5.1 szmery bajetry po 4 glosniczki czy diabli wiedza ile, do słuchania muzy wypas, ale grac wole na 4 glosnikach sredniodolnej klasy, bo i tak na nich lepiej slychac kierunkowo.
Mimo ze w tej chwili podłaczylem je do wzmacniacza (przelotowo)od słuchawek, i w sumie nie ma subwofera i centralnego z dzwieku wychodzacego z kompa (dodalem basow), to i tak sie lepiej gra.

A tak przy okazji problem z trybikami, zawsze mi przełączaja dzwiek na stereo, i musze po wejsciu w trybki przełaczać na 5.1.
W Tribesach zdefiniowalem surrond.

I tak mi bokiem wychodza te słuchawki, przedtem mialem 4 glosniki zdefiniowane i sie nie pieprzylo.

Old Post 01-10-2003 17:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FlyMASter Znajdź więcej post'ów przez  FlyMASter Dodaj FlyMASter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FlyMASter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Nie od dzisiaj wiadomo, ze nadmiar technologii szkodzi

Old Post 01-10-2003 18:36
savko
Spinfuzer

Zadnej muzy. Niewazne ze jest fantastyczna, po kazdej instalce slucham jakis czas i walcze z soba czy wylaczyc, ale koniec koncow musze przyznac ze zaglusza i rozprasza.

Skoro sie licytujemy na gry, to ja sie wychowalem na Q2. Niby pogrywalem we wszystko po drodze, wlacznie z RTCW, AAO i BattleFieldem, ale najdluzej i najintensywniej w Q2.

Old Post 08-10-2003 13:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil savko Kliknij tutaj by wysłać e-maila do savko Znajdź więcej post'ów przez  savko Dodaj savko do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać savko prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt
Guest

Hmm jak chce sobie pograc do relaksu, bez obawy ze bede lamił to odpalam winampa w tle i slucham wirtuoza gitary Jimiego Hendrixa Ostatnio coraz zadziej odpalam muzyke w tle.

A co do gierek FPP to zostalem wychowany na UT (gralem chyba z 4 miesiace) a pozniej CS, 1,5 roku, pozniej rok przerwy od czego kolwiek, miesiac gry w OFP i mniej wiecej od roku Tribes 2 i narazie nie zamierzam sie przezucac na cos innego.

Old Post 08-10-2003 14:55
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Enigmus
Leet (Friend)

eh, wylaczylem muzyke pod waszym wplywem...

co do korzeni, to ja przez niecale cztery lata zylem tylko i wylacznie Unreal Tournament. a z reszta, nawet o Tribes 2 dowiedzialem sie od Thuna...

Old Post 08-10-2003 22:51
D3mo
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Enigmus
nawet o Tribes 2 dowiedzialem sie od Thuna...
tia, prze to @#$%*&@! T2 Thun przestal prowadzic unreal.gracz.net i w ogole wyparowal z UT :/
wie ktos moze co sie z nim dzieje? chyba od dwoch lat go nie widzialem

Old Post 08-10-2003 23:19
sYs|yavor
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez D3mo
tia, prze to @#$%*&@! T2 Thun

Wara od T2! Po zwatpieniach jakich dostarczala mi ostatnio gra na Banana, po meczyku BDX vs zip znowu zakochalem sie w T2.

Geez, jaka to jest piekna gra, gdy spotykaja sie w miare dobre i w miare wyrownane teamy...

Old Post 09-10-2003 00:54
Enigmus
Leet (Friend)

quote:
Napisane oryginalnie przez D3mo
tia, prze to @#$%*&@! T2 Thun przestal prowadzic unreal.gracz.net i w ogole wyparowal z UT :/
wie ktos moze co sie z nim dzieje? chyba od dwoch lat go nie widzialem

eh, to nie tyle tribes, co przesycenie utekiem. on po prostu mial juz dosc.
z tego co pamietam ostatnio skombinowal sobie prace jako beta tester dla cd project, albo cos w tym stylu.
tez z nim od dawna nie rozmawialem. jakis czas temu zrobil sie z niego straszny pesymista (jeszcze wiekszy niz zwykle)...

Old Post 10-10-2003 00:54
PoL| Icea_PL
Guest

VGH!!

>Muza...

Nigdy, odgłosy walki są (były...będą) muzyką dla mych uszu

>Skąd...

Ja przy-skiingowalem z Tribes1 rox!!

Old Post 14-10-2003 20:33
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Enigmus
Leet (Friend)

kope lat, icea.
gdzie cie wcielo przez te ostatnie pare miesiecy?

Old Post 16-10-2003 02:22
PoL| Icea_PL
Guest

boarda czytalem nonstop ... trwaja przygotowania do czegos ...

Edytowane przez dnia 18-10-2003 o godz. 16:05

Old Post 16-10-2003 14:28
Enigmus
Leet (Friend)

ok...
a powiedz, co dokladnie stalo sie z PoL? nie gralem przez jakis czas, a jak wrocilem, klan zniknal...

Old Post 17-10-2003 22:31
PoL| Icea_PL
Guest

PoL OUT>
Przedewszystkim była to wina braku monarchy ... kazdy robil co chcial, raz byl na treningu raz nie.
Mialem i jeszcze przez pare dni bede mial modem - wiec nie moglem upilnowac klanu i uczyc ludzi grac... z braku spojnosci klan rozlecial sie (glownym pkt. kulminacyjnym bylo odejscie Qutiego potem piotruska) ....
Coz, tak bywa ... niedawno znalazem wsrod paru moich kolegow graczy T2 (!!!), moze cos znowu zaistkrzy

Old Post 18-10-2003 16:02
Enigmus
Leet (Friend)

szkoda...
ale coz, bywa.

jesli chodzi o mnie, to jestem teraz na emeryturze. gram wylacznie dla przyjemnosci

Old Post 01-11-2003 01:56
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:53.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions