Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Pomocy !!!!!!!!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Kłak
Training (Enforcer)

Pomocy !!!!!!!!!

Pomocy dzisiaj wchodze na mosta i podczas łaczenia z serwerem pokzuje sie napis: zalacznik zobaczcie o co chodzi co sie skopało powiedzicie i pomuszcie kiedy sie podlaczalem byla godzina 15.00

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-10-2003 14:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kłak Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kłak Znajdź więcej post'ów przez  Kłak Dodaj Kłak do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kłak prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kłak
Training (Enforcer)

zapomnialem o zalacznkiu a pisało cos takiego BAD KEY RECEIVED FROM SERVER CHYBA TAK

Old Post 22-10-2003 14:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kłak Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kłak Znajdź więcej post'ów przez  Kłak Dodaj Kłak do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kłak prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

ehhh... wystarczy tylko uwaznie przegladnac forum to znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 22-10-2003 14:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kłak
Training (Enforcer)

Najlepiej bedzie jak powiesz tytuł posta na ktory mam wejsc

Old Post 22-10-2003 15:06
Longbow
The Emperor Sleeping

wciska się 'Szukaj'
po prostu odśwież ustawienia Pingera (chyba go używasz)

$doSth -> kill($him);
$doSth -> find_next($enemy);
}

Old Post 22-10-2003 15:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Longbow Znajdź więcej post'ów przez  Longbow Dodaj Longbow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Longbow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kłak
Training (Enforcer)

napewno zadział? bede wieczorem wiec napisz coi dokladnmie zrobic mam bo wiesz ja mam pirata

Old Post 22-10-2003 16:06
tmat
Elite (Fiend)

Most stoi już dziś na nowym patchu więc jeżeli nie masz go jeszcze zainstalowanego to zrób to. W przeciwnym wypadku nie pograsz na moście.

Old Post 22-10-2003 17:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kłak
Training (Enforcer)

podaj mi ktos linka skad go sciagnac bo nie wiem gdzie szukac i ctacka odrazu tez bym chyba potrzebował prosze o limki do downloada oby dwoch ( pomuszcie mi)

Old Post 22-10-2003 18:20
Longbow
The Emperor Sleeping

patcha masz tutaj: http://www.novalogic.com/updatedeta...ameKey=DFBHD...
a cracka niestety nie znalazłem :| jak ktoś znajdzie, może niech zapoda :]

$doSth -> kill($him);
}

Old Post 22-10-2003 18:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Longbow Znajdź więcej post'ów przez  Longbow Dodaj Longbow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Longbow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

patcha mozna tez sciagnac z bhd.fpp.pl z dzialu Pliki/Patche

Old Post 22-10-2003 19:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kłak
Training (Enforcer)

spoko Patcha juz mam teraz tylko potrzebny mi crack ale nie wiem czemu tylko na most nie moge wejsc bo na inne zagraniczne serwery bez problemu wchodze wiec prosze kto wie gdzie cracka znalezc prosze o kontakt lub o linka

Old Post 22-10-2003 20:17
Radzioo(PL)
Guest

Już to przerabiałem z Zonkiem ale jeśli ten crack to NOCD to jest min. na www.nova-inside.com

Edytowane przez dnia 23-10-2003 o godz. 13:22

Old Post 23-10-2003 05:25
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Longbow
The Emperor Sleeping

thx Radzioo(PL)... fakt jest tu...
http://www.nova-inside.com/file.php?id=120
pozdro!

$doSth -> kill($him);
}

Old Post 23-10-2003 13:11
sileo
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK
ehhh... wystarczy tylko uwaznie przegladnac forum to znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie

Powinienem to na priv powiedziec, ale powiem tu
Nienawidze takich postow. Albo gosciowi pomagasz albo sie nie udzielaj (przedyskutujemy to na tym piffq ).
Jest nowy i zamiast mu pomoc to go do archiwum odsylasz.
Wiem, ze to norma na newsach czy na irc-u, zeby mowic komus, ze jest lame i archiwum ma gdziestam albo moze pogoogle'owac, ale jednak na forum powinna panowac "zdrowa" atmosfera i powinnismy sobie pomagac nawzajem. Od tego to forum jest!

P.S.
Chyba sie nie obrazisz i piffko aktualne :>>>>

Old Post 24-10-2003 20:49
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

nie noe nie mowie ze on jest 'lame' mowie tylko ze jak dokladnie obejrzy forum to znjadzie odpowiednie tematy, ja tez nie mam czasu szukac tematow i za kazdym razem odpisywac na posty... z reszta chlopak ma mnie na gg wiec zawsze mozna pogadac, wiec nie widze tu zadnych niedociagniec z mojej strony.
Ofkorz browar nadal aktualny, tylko kiedy? jakbys organiozwal jakas imprezke to z przyjemnoscia sie zaprosze wraz z moim Bolsem z przyjazdem do S-cy jakos sie zgadamy jeszcze.
W przyszlosci takie sprawy to raczej na privie, tu dzieki temu offtopic zrobiles

Old Post 24-10-2003 21:10
tmat
Elite (Fiend)

Zonku mam pytanie czy ty na forum kultu tez sie udzielasz ?

Old Post 24-10-2003 23:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kłak
Training (Enforcer)

Uwazam tematy na tym poscie za zakonczone wiec prosze Cie Zonku o zamknięcie tego Posta juz jest wszystko Ok i nie warto nic juz tu pisac , i jeszce jedno za nim dostałem Twój nr pisałem tu a Twoj nr mam od niedawana dzieki wszystkim za pomoc pozdro Klak

Old Post 25-10-2003 09:07
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Zonku mam pytanie czy ty na forum kultu tez sie udzielasz ?
kiedys sie udzielalem ale juz od jakiegos czasu nawet na forum Kultu nie zagladam, bo zapomnialem o nim ale jak mi przypomniales to moze znow zaczne tam zagladac

Old Post 25-10-2003 09:21
Szymon
Idefix GAL

Po co ??

quote:
Napisane oryginalnie przez Longbow
patcha masz tutaj: http://www.novalogic.com/updatedeta...ameKey=DFBHD...
a cracka niestety nie znalazłem :| jak ktoś znajdzie, może niech zapoda

Po co sie meczyc ?? wystarczy wejsc w gre , opcje i ancisnac update pozniej akcept i czekac to wszystko !!

Old Post 27-10-2003 18:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Szymon Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Szymon Znajdź więcej post'ów przez  Szymon Dodaj Szymon do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Szymon prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:40.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions