Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Gdzie SĄ Administratorzy !!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
piciu
Training (Enforcer)

Question Gdzie SĄ Administratorzy !!!

Kilka dni temu nie mogłem spać więc wstałem i włączyłem kompa i z nudów wszedłem na stronke mostu. Zobaczyłem także na serwer czy ktoś nie gra i ... widze że jest 2 kolesi. Odrazu wszedłem do gry. Ale jakie było moje zdziwienie po wejściu gdy zobaczyłem że drużyna czerw. wygrywa 48:0 http://board.fpp.pl/images/icons/icon4.gif.
NIe zdziwił by mnie ten fakt jeżeli byłby to jedyny taki przypadek.
Przyłapałem jeszcze nie raz tych kolesi jak nabijali sobie punkty. Nicka nie bede narazie podawał no chyba że bardzo bedziecie chcieli wiedzieć kto jest taki sprytny(4 razy złapałem kolesia rano o godz. między 5a 6 rano).
http://board.fpp.pl/images/icons/icon8.gif
P.S. Jak tylko sie pojawiłem w grze to koleś z niebieskich od razu robił wypad z gry.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 10-12-2003 06:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil piciu Znajdź więcej post'ów przez  piciu Dodaj piciu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać piciu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Takie przypadki trzeba NATYCHMIAST piętnować i od razu informować adminów danego serwera jak i innych graczy. Dla pewności jeszcze rób zrzut ekranu - trzeba tępić takich cwaniaków i taki proceder.
Inny pomysł to wyłączać staty w godz. np. 2.00 - 7.00

P.S. Jak mnie się czasami zdarzy wstać za wcześnie to też zasuwam na serwer Normandy ale na szczęście tam grają uczciwie

Old Post 10-12-2003 08:07
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
piciu
Training (Enforcer)

Jak tylko spotkam tego gościa rano to zrobie screen schota i prześle do adminów

Old Post 10-12-2003 08:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil piciu Znajdź więcej post'ów przez  piciu Dodaj piciu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać piciu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Jak pamiętasz jego nicka to poinformuj też innych forumowiczów - wbrew pozorom czyta go duża rzesza graczy.

Old Post 10-12-2003 08:30
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

Radzio ma racje, wiec podaj nam nicka

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 10-12-2003 08:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Zonku, nie dość że stałeś się [kosz] Krową to jeszcze żyjesz w innych czasach

Old Post 10-12-2003 08:47
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Zonku, nie dość że stałeś się [kosz] Krową to jeszcze żyjesz w innych czasach

czy to chodzi o to ze nie gram czasowo w Delte? odpowiedz jest prosta: delkta mi sie popsula i nie moge grac po necie
a [Kosz] to moj klan urzedujacy w Koszu
no ale nicka tez bym sie chcial dowiedziec

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 10-12-2003 08:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Chodzi mi o to co masz pod każdym swoim postem "Edytowane przez.... 1337 rok" dobre

Old Post 10-12-2003 09:03
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

Re: Gdzie SĄ Administratorzy !!!

quote:
Napisane oryginalnie przez piciu
Kilka dni temu nie mogłem spać więc wstałem i włączyłem kompa i z nudów wszedłem na stronke mostu. Zobaczyłem także na serwer czy ktoś nie gra i ... widze że jest 2 kolesi. Odrazu wszedłem do gry. Ale jakie było moje zdziwienie po wejściu gdy zobaczyłem że drużyna czerw. wygrywa 48:0
NIe zdziwił by mnie ten fakt jeżeli byłby to jedyny taki przypadek.
Przyłapałem jeszcze nie raz tych kolesi jak nabijali sobie punkty. Nicka nie bede narazie podawał no chyba że bardzo bedziecie chcieli wiedzieć kto jest taki sprytny(4 razy złapałem kolesia rano o godz. między 5a 6 rano).

P.S. Jak tylko sie pojawiłem w grze to koleś z niebieskich od razu robił wypad z gry.

Admini czuwają, nie zawsze bo spać muszą, ale z pewnością w MOST-o-logach znajdą winnego i dostanie zasłużoną nagrodę za takie zachowanie. A na wszelki wypadek wyślij im maila.

Pozdrawiam MOST i załogę MOSTu a także wszystkich czytelników tego forum.

lama

Old Post 10-12-2003 09:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Jeśli gostek nie gadał głupot typu "Ty mięcho gdzie się schowałeś bo nie mogę Ci dupska odstrzelić" to mogą mieć problem z namierzeniem tyfusa

Old Post 10-12-2003 09:30
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

Dlatego należy wysłać im email pomocniczy

Old Post 10-12-2003 09:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

Piciu, jeżeli jestes pewien tego co mówisz to po prostu powiedz kto to był bo nie ma sensu kryć oszustów. Takie zachowania trzeba piętnować więc jeżeli taki pseudo gracz zobaczy że wiemy o tym jak się zabawia to może się dwa razy zastanowi zanim coś takiego zrobi ponownie.

Old Post 10-12-2003 11:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

Lame, gorąca prośba do Ciebie - daj spokój z tymi obrazkami.

Old Post 10-12-2003 11:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sileo
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Lame, gorąca prośba do Ciebie - daj spokój z tymi obrazkami.

Obrazki sa ql :>

Old Post 10-12-2003 14:56
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez sileo
Obrazki sa ql :>

thx... dorabiam tu jako choinka

Old Post 10-12-2003 15:04
sileo
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez piciu
Jak tylko spotkam tego gościa rano to zrobie screen schota i prześle do adminów

To powiesz w koncu co to za kolesie?

Old Post 12-12-2003 11:17
tmat
Elite (Fiend)

Na przewodnie pytanie: "gdzie są administratorzy ?" odpowiadam - czuwają . Z tego co się orientuje opisana przez picia sytuacja nie umkła czujnemu oku adminów serwera i została juz wyjaśniona. Tak czy inaczej popieram opisywanie tego typu nieczystych zachowań na forum, ale jednocześnie wiemy że wielki brat czuwa...

Old Post 12-12-2003 12:14
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez sileo
To powiesz w koncu co to za kolesie?

polecam lekturę wieści MOSTowych

Old Post 12-12-2003 12:16
Radzioo(PL)
Guest

To teraz po przeczytaniu newsów na MOST rzucę ponownie stwierdzenie które już zostało przemielone jak żylaste mięso: Dalej dla niektórych statystyki (wysokie oczywiście) to cała przyjemność z tej świetnej gry Ciekawe czy winowajca poniesie jakieś konsekwencje w swoim klanie z tego tytułu.

P.S. Cieszę się że admini serwera tak poważnie traktują nagminne łamanie pewnych zasad

Old Post 12-12-2003 12:23
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:11.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions