Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > revolutions [uwaga - spoilery]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
alienzero
KOSZ

Question revolutions [uwaga- spoilery]

everything that has a begining has an end...

in fact the end is not so close...

and the begining - so far...

one way or another - welcome to the real world...

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Edytowane przez [FPP]glan dnia 09-11-2003 o godz. 08:25

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 05-11-2003 21:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

dopuki wszyscy nie obejzą tego zabrania sie jakeijkolwiek dyskusji na ten temat..prznajmniej na #fpp.pl ;D

a w ten topic nie wejde dopuki nie obejze... :>
i tak juz za duzo sie przez pzypadek dowiedzialem...
tak sie staram izolowac ze tylko 2 razy widzialem trailere od poł roku :>

Old Post 05-11-2003 21:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Czy w polsce ma byc m:r puszczony w imaxie czy jak tam?
Jesli tak to kiedy?
I czy te kino sie imax nazywa czy jak dokladnie ?
Jest wogole "imax" w Wawie?
Jesli tak to gdzie?
I jesli jest to jakim busem do niego dojechac z Goclawia?
Ile kasy ma kosztowac ten bilet do tego imaxa?
Wogole jesli premiera w tym imaxie ma byc pozniej to oplaca sie czekac czy lepiej pojsc np: do zwyklago kina?
Wogole to co to ten imax i na czym polega fajnosc tego zjawiska? (3D, duzy ekran lub cos innego)

Thx za odpowiedzi

pozdro 8)

Chlip: Bayern dzisiaj przegral

Old Post 05-11-2003 22:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KKPhGS
Guest

rkjub

kino, w ktorym ekran ma rozmiar elewacji sredniej wielkosci kamienicy, a na calym ekranie np. twarz agenta smitha.
smierdziel mialby oko wielkosci czlowieka.
czaisz ?

Old Post 05-11-2003 22:29
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Tym co nie byli w kinie na Revolutions, dam jedna cenna rade: nie napalajcie sie na filozoficzne pier_dolenie tylko delektujcie sie muzyka i podziwiajcie efekty specjalne, niepredko ujrzycie cos podobnego w innym filmie (mam nadzieje, ze sie myle).

Wizja Wachowskich mija sie z tym co chcieliby zobaczyc fani Matriksa. Bracia odstawili na drugi plan probe zaglebienia sie w ciekawa fabule, zajmujac sie strona audio-wizualna. Na roznych grupach, forach itd. powstaly duzo lepsze zakonczenia niz to jakie mamy przyjemnosc zobaczyc w Rewolucjach. Poza tym, po licznych recenzjach widac, ze twardoglowi spodziewali sie czegos innego... coz, pewnie zapomnieli, ze to rezyser/rezyserzy decyduja o filmie, a nie widzowie.

Tak czy siak dziekuje braciom W. za kawal dobrej rozrywki

Old Post 06-11-2003 01:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez KKPhGS
erkjub

kino, w ktorym ekran ma rozmiar elewacji sredniej wielkosci kamienicy, a na calym ekranie np. twarz agenta smitha.
smierdziel mialby oko wielkosci czlowieka.
czaisz ?

;D

THX

BTW.
www.kinoimax.pl

Old Post 06-11-2003 06:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KKPhGS
Guest

quote:
erkjub

jak tam sobie życzysz

http://www.kinoimax.pl/warszawa/news.html?id=93

wo0ow, poleje sie krew

Old Post 06-11-2003 08:24
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss
Wizja Wachowskich mija sie z tym co chcieliby zobaczyc fani Matriksa. Bracia odstawili na drugi plan probe zaglebienia sie w ciekawa fabule, zajmujac sie strona audio-wizualna. Na roznych grupach, forach itd. powstaly duzo lepsze zakonczenia niz to jakie mamy przyjemnosc zobaczyc w Rewolucjach.

gadasz jak orlinski z wyborczej otoz wachowscy nie mogli dac zakonczenia dajacego odpowiedzi, bo jakkolwiek by bylo ono ciekawe to ze wzgledu na wlasnie mnostwo domyslow fanow - uznane by bylo za trywialne, banalne i w ogole - total shit... a robiac to co robiac, czego powiedziec nie moge, ale wyraza moj 1st post... zrobili to co na koncu 1 czesci... znow nic nie wiadomo

Old Post 06-11-2003 14:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0
gadasz jak orlinski z wyborczej otoz wachowscy nie mogli dac zakonczenia dajacego odpowiedzi, bo jakkolwiek by bylo ono ciekawe to ze wzgledu na wlasnie mnostwo domyslow fanow - uznane by bylo za trywialne, banalne i w ogole - total shit... a robiac to co robiac, czego powiedziec nie moge, ale wyraza moj 1st post... zrobili to co na koncu 1 czesci... znow nic nie wiadomo

Nie czytuje gazet, nie znam obywatela Orlinskiego... nie lubie recenzentow

Nie chodzilo mi o zakonczenie, ktore daje odpowiedzi na jakiekolwiek pytania. Chodzilo mi o cos ciekawszego, np. stwierdzenie, ze Zion to kolejny poziom Matriksa.
Zawsze powtarzam, ze jest to ich wlasna wizja, podparta komiksami, ksiazkami, anime i teologia. Zrobili jak chcieli, wyszlo im to bardzo dobrze, mimo iz w inna strone niz sie wiekszosc spodziewala. Hm, ja jestem bardzo zadowolony.

w tle: Mogwai - I Know You Are But What Am I?

Old Post 06-11-2003 15:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

A ja dzisiaj troche poszperalem po necie i poznalem Prawde! I juz cala historia Matrixa ulozyla mi sie w jedna spojnosc i wiem dlaczego zakonczenie bylo takie a nie inne i wiem, ze zakonczenie jest dokladnie takie jakie powinno byc. A o zakonczeniu mowil juz Architekt w M2.

Kluczem do zrozumienia wszystkiego jest kilka szczegolow.

- Wyrocznia daje Neo w M1 ciasteczko do zjedzenia, ale w tym ciasteczku cos sie kryje
- Wyrocznia stwierdza, ze jest po tu po to, zeby "zaklocac rownowage"
- Agent Smith mowi do Wyroczni "mamo"
- ojciec Sati mowi, ze wszystkie niepotrzebne problemy sa kasowane
- zadaniem programu Smith'a jest zniszczenie Neo
- Matrix zostaje zresetowany
- Architekt mowi do Wyroczni, ze "grala ryzykowna gre"
- Wyrocznia stwierdza, ze jeszcze zobaczymy Neo

Zastanowcie sie nad tmi punktami....

Dalej nie kumacie? To powiem Wam jeszcze jedno: Neo nie byl czlowiekiem. Byl hybryda czlowieka z maszyna (dzieki czemu mogl wylaczyc straznikow w real world, a pozniej bedac slepym wciaz widziec maszyny/programy (Smith)) - programem wpisanym w Matrix'a ("jestes tylko rownaniem" (c) Architekt).

Dalej? Polecam ta lekture

"Everything that has a beginning, has an end."

Old Post 06-11-2003 18:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

*******ONE SPOILERY!!! PRZEZ WAS **** OGLOMDANIE FILMU TRACI SENS.. DAJCIE **** CZAS LUDZIOM BY SE SPOKOJNIE MOGLI TO OBEJRZEC BEZ *******NIETEGO CZYTANIA SPOILEROW I ZNANIA TRESCI FILMU I WSIEGO PRZED POJSCIEM DO KINA!!

TOPIC ZOSTAJE ZAMKNIETY I ZOSTANIE OTWARTY W PRZYSZLYM TYGODNIU! [powinni juz wszyscy obejrzec]

Old Post 06-11-2003 19:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

otworzyle, ten topic w stanie spontonu, nie mozesz go zamknac bo nie jeses blisko mikrofonu, nie zamykaj... to jest test woli ludzi ktorzy chca zna cprawde... to test na red pill... jesli wezmiesz i klikniesz poznasz prawde... ja wiem swoje... it is not the end... it is not so close... and the begining is not so far...

think of it.... analise... comply... think peopl... think hard.... i dont give a fuck about ur opinion... i give a fuck about ur thought.... i want all of u to understand... this is not what it seems to be... its different... it is the true... hard to belive... but real... and that is... the real world...

Old Post 06-11-2003 23:12
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR*1337
[...]
Kluczem do zrozumienia wszystkiego jest kilka szczegolow.
[...]
ta lekture
[...]

Szczegoliki juz w pierwszej czesci mialy duze znaczenie. To duzy plus filmu, ze mimo swojego zdania, po jakims czasie moze Cie cos zaskoczyc. Wazne, zeby nie poddawac sie emocjom, nie bluzgac na cos czego sie do konca nie rozumie.
Poczytalem posty na forum matrixfans.net i musze przyznac, ze niektorzy ludzie maja niewiarygodnie otwarte glowy na takie rzeczy, tylko pozazdroscic. Jesli o mnie chodzi to tak powaznie sie nad tym zastanowie jak kupie "trzy-pack" na DVD i bede sobie seanse nocne robil Albo poczekam na wyjasnienia Wachowskich, moze beda chcieli puscic pare, jak zobacza, ze recenzenci i wiekszosc fanow nie rozumie o co w ich filmie chodzi.
Aha, dzieki za ten link.

Old Post 06-11-2003 23:18
rcube
KOSZ

otwarte
Przejechalem ten topic z zamknietymi oczami ;D

Old Post 07-11-2003 07:55
Jarek
Pop Shop Boy :P

Mi sie film zdecydowanie bardzo podobal, moze faktycznie nie bylo tam tyle myslenia co w reloaded, ale te straty zostaly nadrobione przez akcje, ktorej to znowu jest tak duzo ze momentami nie mozna sie polapac co sie dzieje.
Koncowka, fakt, koczekiwalem czegos bardziej radykalnego, ale coz...

Siedze teraz w caffe i czekam na seans - zgadnijcie jakiego filmu

Old Post 07-11-2003 16:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KKPhGS
Guest

wlasnie wrocilem z kina ...

imho

matrix: rewelacja.

Old Post 08-11-2003 18:56
alienzero
KOSZ

jest to pierwszy matrix ktorego nie mozna ogladac drugia raz

Old Post 08-11-2003 23:06
oxygen
new challenger

bardzo fajnie. ja zaczekam na premiere w imaxie

Old Post 08-11-2003 23:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

ej..to po to ja unikałem tego topica?
Przeciez wy tu nic nie gadacie o fabule (moze troche)
mi sie podobał, nie narzekam. Ogolnie koncowka dziwna, z tym kolesiem (czy co to było) co gadał z Neo.
Za to smith był fajny :>
Sceny walk takie fajne nawet. duży + za fizyke w tym pomieszczeniu przed dyskoteką Nieźle pomyślane.

Old Post 08-11-2003 23:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
Ogolnie koncowka dziwna, z tym kolesiem (czy co to było) co gadał z Neo.

cicho *****!

Old Post 08-11-2003 23:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Z uaski swojej... niech ktos zmieni topic - doda "[SPOILER-y]" albo cos podobnego. Zeby sie ludz IMAX-owa nie wkurwiala.

w tle: KoRn - Did My Time (live Ozzfest 2003)

Old Post 09-11-2003 02:40
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

done...

Old Post 09-11-2003 08:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

a ja wciaz niepocieszony czekam na cos co przebije "the hidden fortress".

Old Post 09-11-2003 12:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

Damn, ja się na *******enie nastawiłem
Ale film zajebisty, efekty wymiatają.
Btw. czy Kolejarz się nie przewinał gdzies w M2 ?

Old Post 11-11-2003 00:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jarek
Pop Shop Boy :P

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]bizonek

W m2 przewiną sie tylko ten... zapomnialem jak on sie zwie Badz co badz tatuś Sati - ten z brodą W momencie kiedy Neo, Trin i Morph wchodzą do "sali biesiadnej" Merv'a ktos wlasnie wyprowadza tego biedaka

Old Post 11-11-2003 00:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]bizonek

Napewno był w grze ale juz nie pamietam gdzie i po co :>

oT: Yarek: daj entera w sygnie bo na mojej rozdziałce sie board rozjeżdza :>

Old Post 11-11-2003 10:02
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
Napewno był w grze ale juz nie pamietam gdzie i po co :>

Chyba na tej stacji na której w M1 Neo walczył ze Smithem

Old Post 11-11-2003 13:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KKPhGS
Guest

nie, tam byl po prostu pijaczek, w ktorego przemienil sie Smith

Old Post 11-11-2003 21:23
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez KKPhGS
nie, tam byl po prostu pijaczek, w ktorego przemienil sie Smith

Ale ja mówie o grze.
Niobie z Ghostem spotkali Kolejarza na stacji, na której w M1 Neo walczył ze Smithem

Old Post 11-11-2003 23:40
KKPhGS
Guest

:o

ten...
ee...
...

praszam...

w gre zem nie gral. :/

Old Post 12-11-2003 17:42
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:24.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions