quote: Napisane oryginalnie przez ZbooJ
Fruit = idz na jakosc nie na ilosc chlopie..o czasem to glupotaco ty robisz..naucz sie ze zycie na boardzie nie polega na tym zeby mowic tylko zeby mowic i cos tym przedstawic
W takim badz razie, nie powinienem odpisywac na ten post, bo nic nie moge w odpowiedzi przedstawic? Ja nie ide na ilosc... chociaz tak sobie zartuje zawsze..."...ide ponabijac posty...", ale nie ma zadnych statsow postowych, ani nic... wiec o co chodzi? Board jest od pisania, nie liczy sie ilosc(dla mnie), ale nie moge zawsze pisac qrcze na 20 linijek odpowiedzi, nie? Rozumiem, ze moja odpowiedz: LOL , do 3 postoof wyzej nic nie znaczy, ale ten topic juz jest w Koszu.. iec nie czyta go zbyt duzo osob.... ale jak widac wywolalo to u Was(czyt. ZimZim i Ty ZbooJ) wzbuzenie... nie rozumiem Was, ani tych loodz, ktorzy twierdza, ze nabijam posty... To co? Zebyscie nie twierzili, ze nie nabijam, to powinienem jakos 2 razy dluzsza wypowiedz tutaj jeb***? W kazdym badz razie, chyba tak bede(musial ) robic, bo nie mam zamiaru mojej reputacji na tym boardzie strcic, bo to jest to czym zyje... nie mam co robic w domciu, wiec odpisuje nakzdy post... i na tym moze skoncze moja wypowiedz... btw. ZimZim.. nie musze pracowac nad soba... nie widze takiej potrzeby, poniewaz nawet nie okresliles o co Ci tak wogole chodzi... I to tyle co do Kosza 
[F|S|G] member 
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|