Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Kłopot z nowymi mapami (niektórymi)
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
*SOG*Kapi
Skilled (Knight)

Kłopot z nowymi mapami (niektórymi)

Ja tez mam probelmik z grą. A konkretnie z osławionym we wszystkich kręgach MOSTEM . Na niektórych mapach, przy ładowaniu planszy zawiesza sie gra. Dzieje się to tylko przy niepodstawowych mapach (nie wszystkich oczywiscie). Zwłaszcza na mapie NIGHT THEATRE czy jakos tak (z teatrem w nazwie). Zawiesza sie przed połową paska łądowania. Dzieje sie żadko ale jest upierdliwe więc jeśli ktoś ma pomyśły niech mi pomoże

Kapi

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 27-10-2003 19:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *SOG*Kapi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *SOG*Kapi Znajdź więcej post'ów przez  *SOG*Kapi Dodaj *SOG*Kapi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *SOG*Kapi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Re: Kłopot z nowymi mapami (niektórymi)

quote:
Napisane oryginalnie przez *SOG*Kapi
Ja tez mam probelmik z grą. A konkretnie z osławionym we wszystkich kręgach MOSTEM . Na niektórych mapach, przy ładowaniu planszy zawiesza sie gra. Dzieje się to tylko przy niepodstawowych mapach (nie wszystkich oczywiscie). Zwłaszcza na mapie NIGHT THEATRE czy jakos tak (z teatrem w nazwie). Zawiesza sie przed połową paska łądowania. Dzieje sie żadko ale jest upierdliwe więc jeśli ktoś ma pomyśły niech mi pomoże

Jeżeli chodzi o tą Night theatre to niewiele straciłeś
Spróbuj zdobyć te mapki które Ci nie chodzą i wgraj je do swojego kompa. Proces inicjalizacji będzie dalej po stronie serwera ale sama mapa powinna ładować się z Twojego kompa.

Old Post 28-10-2003 15:16
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*SOG*Kapi
Skilled (Knight)

Jasne tylko że nigdy nie wiadomo jaka mapka nnie spodoba się kompowi i którą czeba bedzie ściągać

Kapi

Old Post 28-10-2003 16:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *SOG*Kapi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *SOG*Kapi Znajdź więcej post'ów przez  *SOG*Kapi Dodaj *SOG*Kapi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *SOG*Kapi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Jasne tylko że nigdy nie wiadomo jaka mapka nnie spodoba się kompowi i którą czeba bedzie ściągać

Mówiłeś że niektóre. Dużej rotacji nie ma, ściągnij wszystkie

Old Post 28-10-2003 16:18
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*SOG*Kapi
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)

Tiaa ale jest problemik bo np. była pewna mapa która nie chciała mi sie wczytac, ściągnąłem ją a i tak było to samo. Widzisz jak sie człowiek postara to znajdzie naprawde duży problem

Kapi

Old Post 28-10-2003 16:23
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Tiaa ale jest problemik bo np. była pewna mapa która nie chciała mi sie wczytac, ściągnąłem ją a i tak było to samo. Widzisz jak sie człowiek postara to znajdzie naprawde duży problem

To ja się poddaję

Old Post 28-10-2003 16:40
RCM Projekt PL
od niechcenia lager :D

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)

skąd? dajcie jakieś linki
(sorry że odświeżam stary temat)

Old Post 12-01-2004 16:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RCM Projekt PL Znajdź więcej post'ów przez  RCM Projekt PL Dodaj RCM Projekt PL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RCM Projekt PL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

temat odświeżany jak nieużywany Chcesz linki do mapek?

Old Post 14-01-2004 02:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RCM Projekt PL
od niechcenia lager :D

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
temat odświeżany jak nieużywany Chcesz linki do mapek?

Ano. Bo rzeczywiście niekiedy się ładują jakby chciały a nie mogły Może będzie prędzej, jak będą na twardzielu - podaj te "sznurki"
pzdr.

Old Post 14-01-2004 08:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RCM Projekt PL Znajdź więcej post'ów przez  RCM Projekt PL Dodaj RCM Projekt PL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RCM Projekt PL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

polecam wyszukiwarkę internetową HMS. Gogle Albo zaatakuj Miłego żeby Ci wysłał mapy

Old Post 14-01-2004 08:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:17.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions