Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > FPP > Pomoc techniczna > Problemik ze starym kontem.
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Podgur
Guest

Problemik ze starym kontem.

Mam konto zalozone tutaj na boardzie juz od paru lat.
Konto ma nazwe *DeSO14tOR przez dlugi okres czasu nie odwiedzalem boarda bo nie mialem dostepu do netu...teraz odwiedzam czesciej, ale mam problem ze starym kontem.
Otoz zalogowac sie moge ale zeby napisac posta albo wiadomosc prywatna to juz sie nie da Pomozcie mi bo lubilem swoje stare konto...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 16-01-2004 21:55
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Witam starego znajomego (Slizg ;D)

Konto powinno juz dzialac, niestety to standardowy blad boarda, na szczescie - do naprawienia w 30sek.

Old Post 17-01-2004 20:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Shooler - zlota raczka #2

Witamy ponownie DeSO14tOR'a

Old Post 17-01-2004 23:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

Dziekuwka :D

Dzieki Shool.... Pisalem maile na [email protected] w tej sprawie wczesniej i silnie odpowiedzi nie dostalem Cos sie wam pracowac nie chce Fajnie znowu swoje konto miec

Shool Slizg to bardzo stare dzieje

A propo konto podgur mozecie wykasowac...nie jest mi potrzebne.

Mój numerek gg: 2285535

Old Post 18-01-2004 19:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

to ty nie wiesz ze te konta fpp są dla zmyły? ;D
tam sie nie pisze bo nikt nie odpowiada ;D

Old Post 18-01-2004 19:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

No gdybym wiedzial to bym nie wyslal chyba ze 4 maili Dzieki ze mowisz Ehhh.....masakra....jak mnie tu dawno nie bylo

Old Post 18-01-2004 20:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Jeszcze nie tak znowu długo
w sumie to cie pamiętam

Old Post 18-01-2004 20:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

Bardzo mi milo.....myslalem ze wroce i nikt nie bedzie mnie kojarzyc Mila niespodzianka

Old Post 19-01-2004 09:46
deathcrush
łobuz

no, jak ja wracałem to wszyscy pytali a co to za koleś?

Old Post 19-01-2004 15:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez deathcrush

jakis przech.uj

Old Post 19-01-2004 16:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

wlasnie.. co to za koles? taki jakis tramwajowaty :/

Old Post 19-01-2004 18:06
Lesio
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez deathcrush

bo zdradziles najtramwajowsza ksywke

Old Post 19-01-2004 20:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

ja przynajmniej nie zdradziłem Krowy!
o!

Old Post 20-01-2004 04:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

czy ty insynuujesz, ze ja kiedykolwiek zdradzilem Krowe?

Old Post 20-01-2004 05:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

no:

quote:
Napisane oryginalnie przez Lesio
zdradzilem krowe, ale ćśśśśś, nie mowcie nikomu

Old Post 20-01-2004 05:38
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Popcorn. Uwaga na Popcorn!

Old Post 22-01-2004 00:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:29.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions